Emir'in Yolu Show Tv

su dizi ne sıkıcı ya çok yavaş bi ilerleme yok hele ferihanın anasının sesi beynimi tırmalıyo

bence onu emir koray için buluyor ve götürürken oluyor kaza
zaten klasiktir,aşıkların,küslerin barışması için hayati tehlike olmalı,hastaneye yatmalı,kaybetme korkusu olmadan eski hallere dönülmüyor

- Feriha hanımcım eski sevgiliniz kaza geçirmiş çok üzüldüm, napıcağız şimdi?
-Halilcim al tokalarını ver yüzüğümü gidip az eski sevgilimle ilgilenenmem lazım..

..ve Emir (Her zaman ki gibi az konuş çok anla modu)

fragmani izledim bana "klasik" geldi hastanede barisicaklar gibime geliyo

feriha bi an önce ayrilsin o miz mizdan ayy o adami izledikce icim daraliyo
incelikten kirilacak "feriha hanim" ama o biyiklari yokmu

hande yoksa korayda yokmuş
bak bak bak
yahu herşeyi anladım sevdi bu handeyi koray
sevenin gözü kör olur derler ama
hande gibi bir yılanı sevmek için bana göre kör olmak gerekir..
zira yüzünün güzelliği nereye kadar idare eder insanı
kızda tatlı söz ve davranış adına hiçbirşey yok
emiri sevdiğide aşikar
ama olsun koray sever
hande yoksa korayda yok
öldürecek bu dizi replikleri beni...

ya kızlar ferihanın saçları maşalı ve nasıl yapıyolar hala çözemedim bence çok güzel oluyo maşayı nasıl sarıyolar az mı tutuyolarki ya

bence öyle birine asik olmak mümkün degil. bile bile kötülüklerinemi asik oluyorlar anlamadim valla

Şimdi handeyle emir beraber kaza yapıyorlar ya... Ferihada bunu duyacak ve demek beraberdiniz he gibisinden yine trip atacak :)))))))))))))

Ne saçma Emir Feriha'nın nişanlanmış olduğunu anlamadı. Yüzüğün içinde isim yazar tam bir saçmalık senaryo bu kadar mı basitleşebilir.

Dizinin ilermesi her hafta aynı şekilde oluyor yapma emir,emir yapma ,hayır emir,halil bey,feriha hanım sürekli aynı kelimeler

1-2 bölümünü izledim. biraz sıkıcı sanki,pek beğenmedim ben.

feriha tam bir salak.emir ondan beter..

feriha neden konuşmuyorki nişanlısınla sevmiyorum istemiyorum seni diye. suratsız suratsız oturuyor yanında. ay sinir olurum öyle tiplere. çocukta acayip iyi niyetli. ben olsam çarpardım ferihanın suratına 2 tane.

ferihanın babası da karısının reçel yapmasına takmış ya beni sinir ediyor.reçel yapıyorsun bu saatlere kadar bu bana dokunuyor falan filan.temizliğe gitmesini hiç sorun etmiyor.keşke kadın evinde reçel yapsa,evlere gidip temizlik yapacağına

aslında gerçekten sıkıcı bir dizi.
rızanın konuşması davranışları deli ediyor
zehra desen öyle
halil gıcık ediyor
hande sinir ediyor
neden izliyorum hiç bilmiyorum sıkıntıdan herhalde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…