• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

sıkıldım ama haaa..

aşk seyretmek istiyorum artık ya.. kızı kaçırdıysa falan dövdüyse sil baştan olucak off çok sıkıldım..

kapıdaki kim diye merak etmesem bakmıcam hiç haftaya

sıkıldım ama haaa..

aşk seyretmek istiyorum artık ya.. kızı kaçırdıysa falan dövdüyse sil baştan olucak off çok sıkıldım..

kapıdaki kim diye merak etmesem bakmıcam hiç haftaya

aynen yaa.kazamı yaptılar,dövdümü,kaçırdımı,tecavüzmü etti.bir sürü şık var merak ediyorum valla.

tecavüz eder halille evlenmek zorunda kalırmış bide:53::53:

meraktan biraz nette araştırma yaptım:1::1::1:

söylenenlere göre senaristler tamda bizim düşündüğümüz gibi kötü sahnelerde bırakıp meraklandırmak için böyle bitirmişler.
halil bişey yapmıcakmış
çünkü bankta feriha emir sahnesi varmış fotoları varmış.emir romatik bi tekne gezisi düzenliyormuş feriha için.lunapark sahnesi falan varmış.
sonra laranın annesi defile düzenliyormuş..defilede ferihada varmış.
hande cansu emir hepsi orada olacakmış..nasıl bağlarlar bilmem
sonracığıma emir sezon fianline kadar herşeyi öğrenmiş olacakmış feriha ile ilgili

Son düzenleme:
orayı bende kaçırdım çocuklarla tam izleyemiyorum çoğu yeri kaçırıyorum zaten:1:.bol sesli bağırmalı çağırmalı sahnelri tam duyabiliyorum:86::86:
ama sanırsam üniversiteden falan kankası olsa gerek.aşk olur kesin aralarında yok neden soksunlar diziye

sanem o kadınla kacıcak bence ,kesın bı aldatma olayı gırecek ısın ıcıne

bence bırsey yapmayacak kıl kuyruk en fazlla döver

bu da gossıp gırl gıbı olucak desenıze defılyeye cıkmalar fılan hem de o boylA :1:

yapmayin kizlar Halil e bir bakin Allah askina bu daha pantolonun dugmesini iliklemekten aciz bence bariz kaza oldu hiz gostergesinin gosterilmesi,Emir banka oturdu simdi o hastaneye ambulansla Feriha gelecek.Eve gelen kesin polis memuru tecavuzle olayi karmasik hale getirmezler hem zaten yolda gidiyorlar nerede tecavuz gerceklesecek

ilk ve tek aklima gelen sey kapida polisin olmasi. Ferihalar kesin kaza yapti ve emir bankta beklerken feriha ambulansla hastaneye getirilecek

ilk ve tek aklima gelen sey kapida polisin olmasi. Ferihalar kesin kaza yapti ve emir bankta beklerken feriha ambulansla hastaneye getirilecek

ya yaa hiç şaşırmam buna..
üstüste kaza ve ayyynısının tıpkısı olan hastaneye getiriliş..
feriyagil tesadüfler diyarında :37:

ohcanımadeysin bu teknedeki adam sanemin neyi anlamadım :44:

orayı bende kaçırdım çocuklarla tam izleyemiyorum çoğu yeri kaçırıyorum zaten:1:.bol sesli bağırmalı çağırmalı sahnelri tam duyabiliyorum:86::86:
ama sanırsam üniversiteden falan kankası olsa gerek.aşk olur kesin aralarında yok neden soksunlar diziye

İzmirden komşu çocuklarımıymış neymiş beraber büyümüşler :97: bide adam sanemden 5 yaş küçükmüş :37: ama pek bi yakınlaştılar :23: :23:

sanem o kadınla kacıcak bence ,kesın bı aldatma olayı gırecek ısın ıcıne

bence bırsey yapmayacak kıl kuyruk en fazlla döver

bu da gossıp gırl gıbı olucak desenıze defılyeye cıkmalar fılan hem de o boylA :1:

Kadınla mı :44:

firiyagillen imirgil :63: sıktınıssss

:60: :60:

acaba halil bey ferihaya tecavüzmü ediyo annesi kapıda ferihayı üstü başı yırtık görüyoda ondanmı şok oluyo :44: polis görse niye okadar tepki versinki şok olsun
fragman yokmu fragmannn :4:

gösterdikleri hastane gebze girişte
çay içtikleri yer sütlüce
arada yaklaşık 1 saatlik yol var o da özel araçla
otobüsle kafadan 2-2,5 saat
ama feriha hemencik gidiverdi buluşma yerine

Back