Emir'in Yolu Show Tv

o kadar utangac adamı cıleden cıkarıp tecavuz etse vay derım

senaryoda ne edeceklerını sasırmışlar kaza olmazz bencede

biraz araştırdım nette

kapıya gelen emirin babası
oğlunun kazasından sonra araba parasını istemediğini söylüyor.

halili aşırı hızdan polis çeviriyor. feriha inip hastaneye gidiyor.

deniliyor... ne kadarı doğrudur bilemm. ama doğru olsun isterim şahsen

bu bi dizi.... diger dizilerde oldugu gibi elbette hersey tesadüflerle dolu. normal

500 metrekarelik bir dünyada yaşıyolar sanki..
bence bu kadar gerçekten uzak olması saçma..
yani bu kadar tesadüflerin bu kadar arka arkaya olması, dizide olsa kalitesini düşürüyor..
dizi bu,masal yada çizgi film de değil hani..
bence yani..

umarim öyle olur. kavussunlar artik su garipler birazda dünya onlarin etrafinda dönsün... sürekli sorun cikaran birileri oluyor. bakalim emirle ferihanin karsilasmasi nasil olucak......ayyyy cok güzel yaaa asklari

bu kaza meselesi bizim yorumumuz zaten baksana galiba baska seyler oluyor.

bu kaza meselesi bizim yorumumuz zaten baksana galiba baska seyler oluyor.

düşünsene zemmrax,
emirin başını bekledi günlerce trafik kazasından sonra feriha..
daha emir hastaneden taburcu olmadan,bu kez feriha kaza geçirecek,bu kez de emir onun komadan çıkmasını bekleyecek..
bencede başka şeyler var bu hikayede..
kapıya gelen kim???

umarim öyle olur. kavussunlar artik su garipler birazda dünya onlarin etrafinda dönsün... sürekli sorun cikaran birileri oluyor. bakalim emirle ferihanin karsilasmasi nasil olucak......ayyyy cok güzel yaaa asklari

bencedeeee..liseye dönüyorum onları izlerken...ferihaya suratsız salak diye kızıyorum çünkü onda kendimi görüyorum..zamnında emire davrandığı gibi davranmıştım bende birine..sonrada eve gidip salya sümük ağlardım emirde çok hoş yaaaa:78:

fragmani izledim az once..halil ferihayi yapilan evlerine goturuyor kolundan tutup odalari gezdiriyor tek tek :) harbi piskopat cikti kilkuyruk halil..sonra handelerin evini gosteriyor annesi ferihalara kahve servisi yapiyor ferihada yine aval aval annesine bakiyor..yani bisey olmamis halil'le

handede ne ara cikti geldi eve kötülere birsey olmazmis diye bosa dememisler.ferihaninda orda ne isi var emir nerde. emirle hicbir sahne göstermemisler. yaaa bu halil tam bi piskopat. hayal aleminde yasiyor tam cansuluk. ikisi birbirine iyi yakisirlar. tencere kapak cünki ikiside piskopat.

bu arada hande cikaricak ortaya ferihanin olayini bak söyliyim bayagi bi pirelendi ferihanin öyle kalmasina.. zaten acigini ariyor bence söylicek emire emir inanmiycak halbuki kirk yilda bir dogruyu söylemis olucak...haaaaahhhh

o kadar utangac adamı cıleden cıkarıp tecavuz etse vay derım

senaryoda ne edeceklerını sasırmışlar kaza olmazz bencede

bu filmede tecavüzü sokacaklar mı?inşallah sokmazlar

fragmanda halil feriha'yı boş eve götürdü,demekki polis durdurmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…