Emir'in Yolu Show Tv

tv açıktı girip çıktıkça bakayım dedim.toplamda 10 dakika izlemeye tahammül edemedim. ne kasvetli dizi. ne uyuz bi tip feriha. Allahım bi insanın yüzü hiçmi gülmez. ne okulda ne evde ne nişanlısının yanında. hep somurtkan hep bi tersleme durumunda.doğru düzgün konuşmuyo.
Allah izlemeya tahammül edebilenlere sabır versin. dizi bittiğinde içiniz sıkılıyodur üzerinizden gitmiyodur bi süre herhalde.reklamlarına falanda denk geliyodum. biriki kerede denk geldim kısa kısa.ruham daraldı. boğasım geldi.hiç sevmedim

yani git milletin pisliğini temizle evde temiz temiz kendi reçelini yapma.hayret bişey.duyanda karısını saraylarda yaşatıyo zannedecek.

valla hislerime tercüman olmuşsun meleğim,
annemler izliyor bu diziyi arada bi bakıyorum resmen içim daralıyor,hazal kayanın oyunculuğu sıfır,hissizlik, ruhsuzluk bu kadar mı olur ya

dizi gittikce heyecan kazaniyor fregmani izledinizmi. artik feriha emire yönelmeye basliycak nisanlisi köpürüyo kiskancliktan. bölümü sabirsizlikla bekliyorum. dizinin duygusal müzigine bayiliyorum ya cok güzel cok yakismis.

bu kadar donuk oyunculuklarla,bu kadar sıkıcı repliklerle,bu kadar tekdüze konuyla,
bu dizi nasıl hala rafa kalkmadı hayret..

bu kadar donuk oyunculuklarla,bu kadar sıkıcı repliklerle,bu kadar tekdüze konuyla,
bu dizi nasıl hala rafa kalkmadı hayret..

aynı sen gibi düşünüyorum ama sıkıntıdanda izliyorum..

fragmanı izledim cansu manyak ya öğrenince ferihanın başına bela olacak çok pislik zaten,bide emire aşık oldum diye diye geziyor..emir öldü bana söylemiyorsunuz değilmi diye bayılıyor hey allahım yaa..tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış..kendi kendine gelin güvey oluyor salak

evet yaaa cansuya bende cok sinir oluyorum. kendi kendine biseyler olusturmus beyninde onlari yasiyor. birde ferihayi asagilayip duruyordu sanki kendi cok biseymis gibi. simarik. ama dizi akiskan oldu bence öyle SIKILICak kadar kötü bulmuyorum

bende sevemedim ferihayı,birde konuşmadan önce en az 2 dakika düşünüyorlar hepsi öyle
2 çift laf ediyorlar bölüm bitiyor

bende sevemedim ferihayı,birde konuşmadan önce en az 2 dakika düşünüyorlar hepsi öyle
2 çift laf ediyorlar bölüm bitiyor

fe......ri.........haaa bak............kizim...
noldu baba?
ne...soy....le...ye..ce...gi...mi u...nut...tumm..
ee bosver baba
ta..mammm. kiz....im

bende izlemiorum artık ferihayı :97::97::97:

ben kavuşamayan aşıkların can çekimesini sevdiğimden sanırım... izliyorum.. tabi bu ara çok sıktı. ama emirin kaza geçirmesi biraz hareketlendirecek gibi...

ben seviyorum ferihayı...

o cansuyu bi kaşık suda boğasım da yok değil haniii

bende izlemiorum artık ferihayı :97::97::97:

Ben de izlemiyorum,resmen geriliyorum çoğu karakter konuşurken,anası babası vs....Küçük

Hanımefendiye bakıorum çok daha gerçekci ve duygusal bi dizi,Trt 1 de tavsiye ederim sıkılan

herkese...

senaristi kimse bu dizinin ,üniversite hayatında filan çok fena ezilmiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…