su dizinin sonu geldiginde 5 dk bon bon birbirlerine bakmalari beni deli ediyor
beyaz a feriha- hazal kaya çıkmışş. yok yokmuş bu kızda şaşırdım baya. annesi ve babası avukatmış. keman çalabiliomuş(( 7 sne çalmış), yüzmede madalyaları varmış,çok ii ingilizce ve italyanca biliomuşküçüklüğünden beri okuldaki tüm tiyatral gösterilerde rol almış aklımda kalanlar bunlar. daha da vardı yani. maşallah genç yaşına göre çok da mütevazi ve çok da güzel
bu cansu ne cadoloz yaygaracı fitne fesat bir kız yaaaa ayrıa çok da bencil bence sadece kendini düşünüo
ayrica rolünede cok yakisiyor. kendide durusuda cok sinir bozucu
Biri bana bu Emir'in zeki mi yoksa geri zekalı mı olduğunu açıklayabilir mi? :))
Bu çocuk bir kere pencerede görmeyle kaçıncı kat kaç numara olduğunu nasıl anlayabiliyor hemen yaa.Ya da insan girişteki zillere bakmadan nasıl dalar hemen apartmana...
Ya çok zeki gerçekten,ya da ben aptalım :))))
e kapida gördüya ferihayi bakina bakina cikarken sonra gidip zile basti
:)))
Tesadüf yani.Ya göremeseydi öyle,kaç kat daha çıkacaktı acaba :))
evet dizinin başrol oyuncuları bildiğin buz dolabıı , ama bu dizi kendni izletiyor yardımcı oyuncuları nedeniyle olsa gerek :26: Sürükleyici gidiyor yani ..
Ayrıca yaşanmış hiçbirşey yokken (1 helikopter gezisi ve bir yemek sahnesi dışında ) nasıl böyle körkütük bir aşk çıktı ortaya , onuda anlamış değilim :26:
Birde bende ferihanın anasının -cim li kelimeler etmesine sinir oluyorumörn; anneCİM, ömerCİM gibi Bu gubidik şive nereye ait acaba Kaldıki kocaında niye hiç şive yok , aynı zamanda gelmemişlermi :44:
Bu gubidik şive nereye ait acabaKaldıki kocaında niye hiç şive yok , aynı zamanda gelmemişlermi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?