• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bende aynısını düşünüyorum,çok ruhsuz oynuyor,
bunlar aşkı memnu dizisinden snra rol yapma yeteneklerini kaybetmişler heralde:26:

yoksulluk işlerine gelmedi bence marka giysilerin pırlantaların lüsk arabalrın sıcacık villanın içinde rolunu yaşamak gibi değil gece konduda bodrumda yaşamak minübüse binmek o yüzden sıkılmışlardır :52::9::9:

Emir denilen çocuk Barbie bebeklerin erkeği olan Ken'e benziyor..plastik bi şey gibi..duruyo orda ..ifade hep aynı..:emir_bebek:

bu haftanın fragmanında Emirin sesinde dublaj yook :53::53:
Keşke böyle kalsa hep, en azından ses tonuyla sinirlendiğini yada sevindiğini anlayabiliriz, hissiyat değişiyor hiç değilse :1:

bu haftanın fragmanında Emirin sesinde dublaj yook :53::53:
Keşke böyle kalsa hep, en azından ses tonuyla sinirlendiğini yada sevindiğini anlayabiliriz, hissiyat değişiyor hiç değilse :1:

katılıyorum..Feriha ve Emir tamamıyle duygusuzluk abidesi gibi durup konuşuyorlar...en romantik zamanda bile buz gibi bir hava var gibi..

fregmani izleyince sinir oldum ya su ferihaya ne kadar salakca davranislari var. tutmus nisanlisinin kolundan gidiyor geriye baka baka bisey demeden. hani ask hani sevgi..... evet romantik anlari cok donuktu gerci yine emir yanasiyordu sicakti. feriha buz dolabindan cikmis gibi hep ayni ifadeyle diziyi bitirecek galiba.
niye basindan beri kendi sesiyle oynatmamislarki zaten emiri böylesi daha güzel.

ben sevgilime bu kadar çemkirsem adam çeker giderdi :2: bu ne anam:19: demek ki işin sırrı çemkirmek:39:

aşırı kötü ya fragmanları takip et izlemesen de çözüyosun zaten olayı, ergen dizisine döndü iyice, amaaan işte o babaları ölsün o kadın gitsin reçel yaptığı adamla evlensin, zengn olsunlar,
emir'le de hayat geçmez, ona kavga da edilmez şimdi,
bağırırsın boş gözlerle bakar,
-ulan konuşsana!?
-hayr bebeğim şuan sesim tonunda değil konuşamam, bu hafta seslendirme yapamadık:79:
bi tek şeyi çözemedim, Feriha o koca topuklu ayakkabılarını her okuldan gelişinde neresine sokuyor?, hadi onu soktu biyere, okula giderken o yırtık ayakkabıları nere sokuyor?
:79:

sanırım ben artık cumaları, çocuklar duymasını izlemeye başlıyorum..:55:

İnternette gazetelere bakarken Emir ile ile ilgili bir haber gözüme çarptı. Çağatay Ulusoy'un kendisinden 15 yaş büyük sevgilisiyle resmini gördüm:26:. Sevgilisi çok yaşlı duruyordu yanında. Kadın çalıştığı ajansın sahibiymiş:27:

menejeri oldugunu acikladi ayrica bu camiyadan biriyle asla beraber olmayacaginida

basta guzel dızıye benzıyordu son zamanlarda abartılar emır hıc konusmasınnnbence konusunca hersey bıtıyorr

dizinin sinir ve sacma yanlari var ama o kadarda kötü oldugunu düsünmüyorum kizlar. elbiselerini filan kilermi garajmi öyle bi yer varya biseyler tikistiriyor bazen oraya sakliyordur. bi cok diziden yine iyi. ortalikta bi cok gereksiz ve tamamen asiri derecede toplum ahlakini bozmaya yönelik diziler dolasiyor

şu cansunun o yanmış yoluk yoluk saçlarını koparmak istiorumm tek tek aptal şey

bu cansu ne cadoloz yaygaracı fitne fesat bir kız yaaaa ayrıa çok da bencil bence sadece kendini düşünüo :47::47:

:31::68::18:kızlar esım baska bısı ızlıo o yuzden bakamıorum neler oldu ya mrak edıyorum onemlı olarak

Back