emir ve kendınden 15 yaş buyuk sevgılısı ,abla gorunumlu sevgılıEki Görüntüle 171385
hande gögüsleirne silikonmu yaptırmış yaaa
birde ne kadar çok reklammm veriyorlar ya
saskina döndüm o ne öyle be nenesi gibi yaninda. kizlar karistiriyor olmayasiniz annesi filan olmasin....
yok sevgılısıymıs canım,oglan yakısıklı ama kıtlık varken bu kadınla tanıstı galıba
saskina döndüm o ne öyle be nenesi gibi yaninda. kizlar karistiriyor olmayasiniz annesi filan olmasin....
simdi bak hayranligim biraz gitti. disi cok güzelde ici pek bi bosmus cocugun yazik olmus yani
aynen yani baskabi aciklamasi olamaz. kadin cok disi diye desem nice güzel disi kadinlar var yasiti
kızlar o kadın emirin çalıştığı ajansın sahibiymiş sizce bunda bir mantık yatmıyormu feriha dizisine bile kadın ayarlamış yerini kadın türkiyenin en iyi ajanslarının birinin sahibi bayağıda zengin jet sosyeteden bu kadınla bir süre takılıp dizilerde vs. organizasyonlarda olup adını duyuracak kendini tanıtacak bir nevi ününe ün katacak belli bir çevreye ulaşıncada kadını sepetleyecek adım gibi eminim planı budur
kızlar o kadın emirin çalıştığı ajansın sahibiymiş sizce bunda bir mantık yatmıyormu feriha dizisine bile kadın ayarlamış yerini kadın türkiyenin en iyi ajanslarının birinin sahibi bayağıda zengin jet sosyeteden bu kadınla bir süre takılıp dizilerde vs. organizasyonlarda olup adını duyuracak kendini tanıtacak bir nevi ününe ün katacak belli bir çevreye ulaşıncada kadını sepetleyecek adım gibi eminim planı budur
ferihanin davranislari cok sacma geliyor bana. sürekli surati asik. sürekli somurtkan. zorla evlendiriyorlar hayir demiyor. bide o cocukla nisanlisiylada arasi iyi yani. naptigi belli degil. biraz hissiz oynuyor ne hissettigini lansedemiyor pek seyircilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?