Feriha kıayfetlerı verdıkten sonra nasıl kıyafet buluyor..
bu kadar da zengın kız num yapılmaz kı
sapıttılar dızıyıı...emır bu hafta eskı gore az daha ıyıydı....
Bu dızıde tek begendıgım sey dizi müziği
Lara ve annesi verdi ya kıyafet Ferihaya ordan buldu :)
ben orayı kacırdım demek...ferıha ballı kız yanı
kızlar bişi sorcam
bu cansunun babası sanemin nerde olduğunu nasıl öğrendide eliyle koymuş gibi buldu ?? ben mi kaçırdım yoksa onlar mı kaçırdı ?
su dizinin sonu geldiginde 5 dk bon bon birbirlerine bakmalari beni deli ediyor
şu cansunun o yanmış yoluk yoluk saçlarını koparmak istiorumm tek tek aptal şey
ay o feriha ay o hazal kaya beni gerio aşkı memnudada böle salak bişeydi zaten ilk bölümden beri battı bana ben suan handeyle olsunlar ıstyorum sıf kıza gıcıklığıma hatta cansuyla bıle olablir emirkatılıyorum..Feriha ve Emir tamamıyle duygusuzluk abidesi gibi durup konuşuyorlar...en romantik zamanda bile buz gibi bir hava var gibi..
aşırı kötü ya fragmanları takip et izlemesen de çözüyosun zaten olayı, ergen dizisine döndü iyice, amaaan işte o babaları ölsün o kadın gitsin reçel yaptığı adamla evlensin, zengn olsunlar,
emir'le de hayat geçmez, ona kavga da edilmez şimdi,
bağırırsın boş gözlerle bakar,
-ulan konuşsana!?
-hayr bebeğim şuan sesim tonunda değil konuşamam, bu hafta seslendirme yapamadık:79:
bi tek şeyi çözemedim, Feriha o koca topuklu ayakkabılarını her okuldan gelişinde neresine sokuyor?, hadi onu soktu biyere, okula giderken o yırtık ayakkabıları nere sokuyor?
:79:
ferihanın annesiyle o adamın olayı ne olcak bi onu tahmin etmek zor dizide.adamın öyle bir kadına aşık olması çok saçma olur.annesi de öyle bir karakter değil.ne olcaksa onlar
valla oarayı bende merak ediyorum.
aman o yobaz rıza mıydı neydi boşansın ondan nefret ediyorum o adamdan ya
Halil bence ferihanın başına çok iş açacak sinsi bir tipe benziyor ferihanın peşini bırakacağını zannetmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?