• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

aynen katılıyorum.

ortalığı savaş alanına çevirdiler sonrada kapıcı temizlesin diye anahtar veriyor, kim evdeki sırrını dışarının bilmesini isterki hemde her gün yüzyüze bakaceğin insanlar.

yaa bu dizide saçma çok yönler var gerçekten uyuz oluyorum bazen :D etiler gibi bi semtte adam kapıcılık yapıyor kadın gündeliğe gidiyor ve bunlar açlıktan ölecek durumdalar nerdeyse valla anlamadm ben bu işi bizim eve gelen bayan günlüğe 80 tlye geliyor ki biz öyle lüks semtte falan değiliz bide bu kadının gittiği evleri düşünün ama ferihanın cüzdanında hep 10 tl oluyor eminim telefonunda kontorude yoktur kredi kartıda yok bu kızın başına bi şey gelse ne olacak yani :D bi de 10 tlyle her yere gidip geliyor taksiyle tebrik ediyorum ferihayı :D ama şu maddi durum olayını daha gerçekçi yapsalar keşke ayrıca ferihanın bi yatagı bile yok bu zengin komsular sürekli kıyafet atıyorlar hiçmi yatak değiştirmiyolar senaristler daha gerçekçi olun artıkk

Son düzenleme:
Feriha kıayfetlerı verdıkten sonra nasıl kıyafet buluyor..

bu kadar da zengın kız num yapılmaz kı

sapıttılar dızıyıı...emır bu hafta eskı gore az daha ıyıydı....

Bu dızıde tek begendıgım sey dizi müziği

Feriha kıayfetlerı verdıkten sonra nasıl kıyafet buluyor..

bu kadar da zengın kız num yapılmaz kı

sapıttılar dızıyıı...emır bu hafta eskı gore az daha ıyıydı....

Bu dızıde tek begendıgım sey dizi müziği

Lara ve annesi verdi ya kıyafet Ferihaya ordan buldu :)

bncede emir bu hafta daha iyiydi. kendi sesiyle daha ii annlaşıldı duyguları:61:

emiri keşke başından beri kendi sesiyle oynatsalarmış dublaj hiç gitmiyormuş.
şimdi ne hissetiğini daha iyi yansıtabildi bu hafta..

asansör güzeldi. ama feriha deli arkasini dönüyor. zorla nisanlandi sanki kendide nisanlisindan memnunmus gibi davraniyor. zorla nisanlandirildiysan baskasi senin yerine söz verdiyse sen bu sözü tutmak zorunda degilsinki cocuktan kacip duruyorsun. emire davranisi sacma. ama öyle yaptikca emir icin daha vazgecilmez oluyor o ayri.. Emir sesiyle cok tatliydi. yakisikli cocuk

kızlar bişi sorcam

bu cansunun babası sanemin nerde olduğunu nasıl öğrendide eliyle koymuş gibi buldu ?? ben mi kaçırdım yoksa onlar mı kaçırdı ?

kızlar bişi sorcam

bu cansunun babası sanemin nerde olduğunu nasıl öğrendide eliyle koymuş gibi buldu ?? ben mi kaçırdım yoksa onlar mı kaçırdı ?

adamın oteli varya orada :)) bu arada yazık çok üzüldüm sabah oldu anakız aynı kıyafetle dolanıyordu paraları yok herhalde çok üzüldüm çok :(

su dizinin sonu geldiginde 5 dk bon bon birbirlerine bakmalari beni deli ediyor:57:
:64::64::64::64::64::64::64::52::52::52::52:aynen aynen aynen

şu cansunun o yanmış yoluk yoluk saçlarını koparmak istiorumm tek tek aptal şey

rolune okadar uymuşki kız resmen gıcığımdan öldürüo beni:41::41::41::41::41::41:

katılıyorum..Feriha ve Emir tamamıyle duygusuzluk abidesi gibi durup konuşuyorlar...en romantik zamanda bile buz gibi bir hava var gibi..
ay o feriha ay o hazal kaya beni gerio aşkı memnudada böle salak bişeydi zaten ilk bölümden beri battı bana ben suan handeyle olsunlar ıstyorum sıf kıza gıcıklığıma hatta cansuyla bıle olablir emir:52::52::52::52:

aşırı kötü ya fragmanları takip et izlemesen de çözüyosun zaten olayı, ergen dizisine döndü iyice, amaaan işte o babaları ölsün o kadın gitsin reçel yaptığı adamla evlensin, zengn olsunlar,
emir'le de hayat geçmez, ona kavga da edilmez şimdi,
bağırırsın boş gözlerle bakar,
-ulan konuşsana!?
-hayr bebeğim şuan sesim tonunda değil konuşamam, bu hafta seslendirme yapamadık:79:
bi tek şeyi çözemedim, Feriha o koca topuklu ayakkabılarını her okuldan gelişinde neresine sokuyor?, hadi onu soktu biyere, okula giderken o yırtık ayakkabıları nere sokuyor?
:79:

:57::57::57::57::57::62::62::62::62::62::62::57::57::57::57::57::57::37:

" Kardeşşşş ayıp oluyor amaaa..."

hala aklıma geldiğinde gülüyorum şu cümleye :)))

ferihanın annesiyle o adamın olayı ne olcak bi onu tahmin etmek zor dizide.adamın öyle bir kadına aşık olması çok saçma olur.annesi de öyle bir karakter değil.ne olcaksa onlar

aman o yobaz rıza mıydı neydi boşansın ondan nefret ediyorum o adamdan ya:47::47:

böyle bekleye bekleye konuşuyorya ay hadi bitsin artık diyorum

ben ne di-yor-sam o o-la-cak.
o-ku-la ha-lil-le meh-met bı-ra-ka-cak...

ay şu hailide ne uyuz yapmışlar yaaa..ses tonu bir garip çak 2 tane..gerçi şaşmadım..namazında niyazında bir genci canlandırıyorya yakışıklı karizma olma ihtimali yok..buna hakkı yok..illa sümsük kıl kuyruk olacak:9::9::9:

Halil bence ferihanın başına çok iş açacak sinsi bir tipe benziyor ferihanın peşini bırakacağını zannetmıyorum

Back