- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Vurulma sahnesi cok saçma bir o kadar da fena olmuş yaaAy resmen ağladım birde o şarkıyı girmisler tam yerinde, Ferihanın gözler bomboş bakıyor falan cok acıklı
Bi de Leventin o bakışları öff
yeni sezonda emirin feriha yokken gecirdigi 3 yil anlatilacakmis ferihayi kimin vurduguda finalde belli olacakmis oyle okumustum
ben tv de emirin annesi aysun hanimi görmüstüm esi ve cocuklariyla deniz sefasi sürüyorlardi orada aciklamasinda ilk bölümlerde kimin vurdugunu ögreniceksiniz demisti. her kes bisey söylüyor. hazal kayada 65. bölümde bitecek demisti. oda cikmadi. sürekli senaryo degisstiriyorlar elle tutulur bi yani kalmadiki. bakalim görelim nasil olur. tabi ferihasiz bi adini feriha koyduma daha fazla bakabilirsek
ben tv de emirin annesi aysun hanimi görmüstüm esi ve cocuklariyla deniz sefasi sürüyorlardi orada aciklamasinda ilk bölümlerde kimin vurdugunu ögreniceksiniz demisti. her kes bisey söylüyor. hazal kayada 65. bölümde bitecek demisti. oda cikmadi. sürekli senaryo degisstiriyorlar elle tutulur bi yani kalmadiki. bakalim görelim nasil olur. tabi ferihasiz bi adini feriha koyduma daha fazla bakabilirsek
Kızlar, feriha' nın yerine miss turkey güzellik yarısmasında dereceye giremeyen merve sarı' nın girecek oldugu söyleniyor.
En kuvvetli ihtimal buymus, yapımcılar bu kızın üzerinde duruyorlarmıs... :26:
tam anlamıyla saçmalık ..
tamam başrolü öldürdünüz hadi bari ağlatıcak bi sezon finali yapın
etraf saf saf gülüo emir feriha kendı çapında ağlıo bı bagrış haykırıs olsaydı ortalık karıssaydı
unutulmucak bı veda olsaydıda aglasaydık bızde hungur hungur
başrolünüz öldü be senarist ne yapmaya çalışıo acaba
cansu dere ve merve sari bir birlerine benziyolar bence
Ben su merve denen kızı pek begenmedim acıkcası, gecelerin veliahtı icin son derece sıradan geldi bana, tamam feriha' da boy yoktu ama ne bileyim sirin, bebeksi yüzü, duru bir güzelligi vardı. Bu kıza bakıyorum, bakıyorum ne bileyim degisik gelebilecek hic birsey göremedim. Benim sahsi fikrim..
kizlar ceyda Ates yeni bi diziye baslamis
star da Evlerden biri diye
Show Tv ekranlarında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan Ceyda Ateş yeni sezonda yepyeni bir dizide rol alacak.
Ceyda Ateş ve Özgür Çevikin başrollerinde yer aldığı Evlerden Biri adlı yeni dizi çok yakında Star Tv ekranlarında başlıyor.
Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılan güzel oyuncu yeni dizide yeni imajıyla izleyici karşısında olacak.Koyu renge boyanmış saçlarını bu haliyle çok beğendiğini belirten Ceyda Ateş, Hem ailem, hem de arkadaşlarım bana bu saç renginin çok yakıştığını söyledi. Dizideki Nursen rolünü de çok sevdim. İdeallerine kavuşmak ve okulunu bitirmek için mücadele eden genç kızı tüm Türkiye çok sevecek diyor. Evlerden Birinde Ceyda Ateşe başrolde, Özgür Çevik ve Barış Aytaç eşlik ediyor
hani finalde koraya soyluyodu ya Amerikaya gidiyorum diye diziden ayrilmis
ay bu dizi izlenmez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?