Emir'in Yolu Show Tv

kizlar patlayan2. silah sesinden sonra ferihanin eli emir'in omzundan dustu fark ettiyseniz...
kesin öldu ferha..
ben cansu'nun vurdugunu dusunuyorum levent ve ece de olabilir diyorum ama cansu buyuk ihtimal diyorum cunku emir takintisi halen gecmemis bunu bir tek lara biliyomus...
ilaclarini kontrol etmelimiyim diye saka yapti hatta (cansu ferihayi hep kiskandi zaten uyuzz)

Sanem tamm kendine gore birini buldu
vahide gordum gelmedi pesss diyorum yanee...sanirim yarim kalan sinema filminin cekimlerindeymis..
seher mehmet ben senin kiymetini bilemedim dedi ya en sonunda dogru bisey soyledi

başkalarının tepkisiz kalmasını ben de çözemedim ama büyük ihtimal Feriha vuruldu çünkü evlilik cüzdanı elinden düştü. Yani bir başkası bile vurulmuş olsa elinden evlilik cüzdanı düştükten sonra oldugu yerde kalmaz o etrafına döner bakardı . Pöfs çok saçmaydı çık işin içinden çıkabilirsen.
Diziyi de takipeden biri değilim sezon finali diye son sahneye baktım da senarister o sahneyi nasıl açıklayacak yeni sezon merak ediyorum

Ben biraz daha dans ederler falan diye bekliyodum bi an pat diye oldu içim acayip oldu ama beni tuhaflaştıran birde hiç kimse ne koştu ne bir şey yaptı. Koşmayı geçtim yüzleri bile asılmadı. Silah sesi patladıktan bi 30 saniye sonra bile Rıza arkada gülüyodu Anlamadım bir şey.. Bide sezon finalinde Vahide Gördüm kesin olacak biliyordum ama yoktu

Bu dizi bir kere cok basitlesti. O kadar tutmasinin nedeni basta guzel baslamasaydi. Simdi icerik lackalasti, ortada konu yok. Seyirciyi aptal yerine koyuyorlar. Konu bulamiyorsaniz gelin burayi okuyun. KK uyeleri ne senaryolar uydurur size.

yaaa benimde anlam veremediğim nokta silah sesi patlıyoo kimse tepki göstermiyo ya ! ne alaka
ki vuran bencede levent çünkü sırtında çanta vardı bide mutsuz falandı 1 sezon bkle şimdi çözmek için
amaa feriha saten olmıcaktı yeni feriha aranıyodu bulamayınca öldürdüler kızcaaazııı

Bence o silah patlaması sesi efektti kızlar.Feriha fenalaşıyor...Silah sesi olsa öle bakar mıydı millet?

Bence Hazal Kaya devam edecek diziye...

Bi silah patladı,bir sürü senaryo yazıldı yaa :)) Belki havai fişek diyeceğim de,gündüz gündüz olmaz.Levent kendini vurmuş olsa yine silah sesine döner bakar insan ne oluyor diye.Bu kadar normal karşıladıklarına göre normal bir olay olsa gerek.Konfeti de olabilir :)

Son bölümü izledim sadece..

Eğer Feriha vurulduysa,dünya yüzündeki en berbat oyunculuktu..
Etraftakiler 1. el ve 2. el silah sesini de mi duymadılar..
Dalga mı geçilmiş seyirciyle acaba :95:

Son düzenleme:
kızlar bence yeni bölümde vurulma anını hızlandırıp gostercekler yani bence bu uzatılmış hali hayali gbi bse

arkadaşlar hazal kaya diziden ayrıldı başka bir diziye geçecek siz hala onu dizide tutan senaryolar yazıyorsunuz :)

En azindan mantikli bir senaryo cizioz kafamizda
Acaip sacma oldu ama izleniyor iste yinede...
Kizlar 3 sene ileriye aldiklari ilk bolumde gulfidan evin haniminin gelmesine de az kaldi demisti hatirlarsaniz,ama hanimi bi turlu goremedik...
Hadi diyelim diziye skamadiniz rferiha,riza yada mehmet hic mi aramaz anasini dizi icinde bee
Dunki bolumde de laranin gobegi neydi oyle ben hamile sandim onu valla

Dün ben sonunu izleyememiştim,internetten baktım.Şimdi izleyemeyenler için yeniden veriyorlarmış...

vurulma olayı saniyelik gösteriliyor
ağır çekim gösteriliyor anladığım kadarıyla saniyelik olay
insanların tepkileri o yüzden öyle ağır çekim ondan bence

Twitter'da yayınlanan bu fotoğraf ise ortalığı daha da karıştırdı. Çünkü Feriha'nın arkasında görünen kişinin katil olduğu iddia edildi. Fotoğraftaki ayakların Ece'ye ait olduğunu iddia eden 'Adını Feriha Koydum' fanları Feriha'yı Ece'nin vurduğu görüşünde birleşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…