• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ceyda ateste gidiyormus. amaaan yapimci yönetmen cagatayla oturup diziye tek kisiyle devam etsinler ne para hirsi bu yaaaa............. dizinin isi bitti .bizim icin final yapti bu sezonda kendi cevirdiklerine kendileri oturup baksinlar..:45:

Bir ayrılık daha!

'Adını Feriha Koydum'da ayrılık rüzgarı devam ediyor.

'Adını Feriha Koydum' dizisinde Feriha (Hazal Kaya) karakterinin abisini canlandıran Melih Selçuk, (Mehmet) yeni sezonda dizide olmayacağını Twitter adresinden duyurdu.

Bir ayrılık daha!

'Adını Feriha Koydum'da ayrılık rüzgarı devam ediyor.

'Adını Feriha Koydum' dizisinde Feriha (Hazal Kaya) karakterinin abisini canlandıran Melih Selçuk, (Mehmet) yeni sezonda dizide olmayacağını Twitter adresinden duyurdu.

yani dizinin izlenmeyeceğini herkes anladı. reytingi kalmayacak. bende o dizinin oyuncusu olsaydım bende ayrılırdım bu kararlardan sonra :47:

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan “Adını Feriha Koydum” neler olacağı…

Başta Hazal Kaya, Ceyda Ateş, Melih Sulçuk olmak üzere bir çok oyuncusu ile yollarını ayıran dizi yeni yayın döneminde tamamen yeni bir dizi formatında olacak. İlk dört bölümden sonra yeni bir hikaye ile devam edecek dizide Emir karakterinin bir kadın polis ile Lara karakterinin ise fakir bir gençle aşk yaşayacağı iddia ediliyor. Diziye sürpriz isimlerin dahil olacağıda gelen bilgiler arasında.

15 Ağustosta çekimlerine başlanacak olan dizi Eylül ayında ekranlara gelecek.

O zaman Adinida Degistirsinlerde Bari Tam Olsun. Lakin dizinin gercek kisi ve öyküsüyle Bi alakasi kalmadi. neden direk farkli bi dizi cekmiyorlar onu anliyamadim ben

Yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan “Adını Feriha Koydum” neler olacağı…

Başta Hazal Kaya, Ceyda Ateş, Melih Sulçuk olmak üzere bir çok oyuncusu ile yollarını ayıran dizi yeni yayın döneminde tamamen yeni bir dizi formatında olacak. İlk dört bölümden sonra yeni bir hikaye ile devam edecek dizide Emir karakterinin bir kadın polis ile Lara karakterinin ise fakir bir gençle aşk yaşayacağı iddia ediliyor. Diziye sürpriz isimlerin dahil olacağıda gelen bilgiler arasında.

15 Ağustosta çekimlerine başlanacak olan dizi Eylül ayında ekranlara gelecek.

:1::1::1: Lara ya bak sen, cok merak ediyorduk sanki ask hayatını. :51: Oysa ben hem Mehmet ile olacaklarını sanmıştım :23: Kadeer. :52:

yok anam yok, bu dizi daha da izlenmez :ssz::ssz:

$beril-kayar.jpg

emirin yeni ferihasi belli olmus... beril kayar olacakmis emirin ask yasayacagi polis karakterini canlandiracakmis gazetede okudum...

Son düzenleme:
çok çirkin bir kadın yaaaa emiride ne hala getirdiler bi o sarı karı bi feriha böğ yaptılAR BU sezon izlenmez kanımca..

bu kiz basrol degilmis fatih aksoy aciklama yapmis bugun..bu kizda dizide olacak ama hazal'in yerine degil.bu hafta ici belli olacakmis basrol oyuncusu..aciklayacaklarmis

İyice sacmaladı film .... filmin adı üstünde 'adını feriha koydum' feriha ölürse o olmazsa ne anlamı olur dizinin ? :S emir baska birine asık olmamalı bence.. izlemicem başlasa bile :104:keske hazal kaya ayrılmasaydı.. iyice uzattılar bence zaten son bölümler sacmalıkktı ....

Back