Emir'in Yolu Show Tv

bugün show tvde geçen alt yazıyı okudunuz mu??????
yarın 21.00 bekleyin yazdı sonuna adını feriha koydumla ilgiliymiş

feriha olmadiktan sonra annesini napalim. Bütün zamanlarin en sacma uzatilmis dizisi bu olacak herhalde. kavak yelleri derdim ama onuda gecicek gibi gözüküyor pehh

dizinin adi adini feriha koydum emirin yolu olmus fragmanida yayinladilar bakiyim bi bulursam eklicem..

Yeni sezon fragmanı budur arkadaşlar buyrun..
xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Fragmanda çalan şarkıyı buldum çok şükür
[video=youtube;4Yps944qARQ]http://www.youtube.com/watch?v=4Yps944qARQ[/video]

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xsv4j8]http://www.dailymotion.com/video/xsv4j8_adyny-feriha-koydum-emir-in-yolu-yeni-sezon-tanytymy_shortfilms[/video]

Son olarak Kanal D’de ekrana gelen “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde ‘Levent’ karakterini canlandıran Furkan Andıç, Show Tv’nin sevilen dizisi “Adını Feriha Koydum – Emir’in Yolu” dizisinde rol alacak.

Genç oyuncu bu haberi sevenlerine twitter'da şöyle duyurdu:

“Adini Feriha Koydum " dizisi icin imzalar atildi hayirlisi olsun diyelim artik... :)”

artık otekı sezon emır ayrılır adını ferıha koydum cansunun secımı dıye ısım koyarlar
otekı sezon gulsumun askı
bı sonrakı sezon sanemın cokusu...

Çok saçma olmuş dizi ya.. Bence diziyi izlettiren onların çalkantılı, ama her durumda biz'liğini koruyan halleriydi..
Feriha'nın diziden çıkması mantıksız olmuş.

Dün aksam tesadüfen rastladım ve kahkahayı basmam bir oldu Emir'in Yolu, Emir'in Tras Makinesi, Emir'in vücudu Bu nedir yaaa

İyice mal ettiler diziyi.
Emir'i görünce koptum yani özellikle alt başlık.
Emirin yolu mudur nedir nasıl bir isimdir ya.
Feriha'sız hiç çekilmez,eski kaliteyi-tadı vermez diye düşünüyorum.

ayy bu müzik öldürdü beni bu kadar mı duygusal yapılır ya .güzel bişeye benzicek kızlar bence...

ben videoyada sadece müzik sesi duydum.....bişey göremedim...ferihasız feriha olurmu beee.....

saçmalayacaklar sadece ilk bölümü izeyeceğim belki 2.de olur hani o saçma sonda ne oldu sonrası ....gerisi saçmalık abidesi olur..

fatih aksoy emirin şuan hayranı çok diye aslında yeni dizi yapacaktı emirle.....ama elimizdekini değerlendirelim dedi......yoksa oyuncaların bu kadar net bitiyor demesi olmazdı....

artı ayrılmazdı ..yapımcının hatasıı reytingler yerlerde sürünsünde görsün ........

feriha atv de balkanlar dizisinde oynayacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…