Hazal Kaya diziden neden ayrıldığı konusunda kendisine ait bir sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaptı.
İşte Hazal Kaya'nın açıklamaları;
''Dizi ile ilgili tartışmaları yurt dışında olduğum için takip edemiyorum. Duruma açıklık getirmek istedim. Ben dizinin 65. bölümde biteceğini zannediyordum. 2 bölüm uzayacağını öğrendiğimde planlarımı iki hafta erteleyerek devam ettim. Diziden ayrılmadım. Hatta 3. sezona devam edileceğini ben de sizlerle birlikte basından öğrendim. Önümüzde ki sezon olmayışımın paraya dayandırılması da beni gerçekten çok üzdü.
'ÇAĞATAY'A BAŞARILAR'
Feriha rolünü bana emanet eden sayın Fatih Aksoy'a çok teşekür ederim. İki sezon aile gibi olduğumuz şahane ekibimize her şey için sonsuz teşekkür ederim. Adını Feriha Koydum'un her zaman özel bir izleyici kitlesi oldu. Bana göstermiş olduğunuz ilgi, sevgi ve müthiş desteğe minnettarım. Bu desteğe her zaman ihtiyacım olacak. Adını Feriha Koydum'a ve Çağatay'a 3.sezonda başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla...
ALINTIDIR....
Diziden ayrılmış mı,ayrılmamış mı yani?:44:
Eki Görüntüle 456070
Twitter'da yayınlanan bu fotoğraf ise ortalığı daha da karıştırdı. Çünkü Feriha'nın arkasında görünen kişinin katil olduğu iddia edildi. Fotoğraftaki ayakların Ece'ye ait olduğunu iddia eden 'Adını Feriha Koydum' fanları Feriha'yı Ece'nin vurduğu görüşünde birleşti..
Adını Feriha Koydum dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, özel röportajında Adını Feriha Koydum dizisinin önümüzdeki sezonu ile ilgili bilgiler verdi.
Öncelikle dizinin bu sezon biteceği ile ilgili kendilerinden herhangi bir bilgilendirme yapılmamasına karşın bunun basında çıkmasına şaşırdığını belirten Fatih Aksoy, şöyle konuştu.
"Sanırım Hazal'ın bir televizyon programında 'Adını Feriha Koydum önümüzdeki sezon devam etmeyecek' ya da 'Ben olmayacağım' şeklindeki ifadesinden sonra bu haberler çıktı. Ama biz bunu söylemedik. Bazı oyuncular olmak istemiyor olabilir, ama ben o hikayenin devam etmesini düşünüyorum. Gelecek sezon hakikaten çok iyi bir yıl olacak."
Fatih Aksoy, yeni bir Feriha aramadıklarının altını çizdi ve Hazal Kaya'nın diziden ayrılma kararını yılın başında verdiğini belirtti.
Hazal ile karşılıklı olarak birbirlerine teşekkür ederek ayrıldıklarını anlatan Fatih Aksoy, "Hazal'ın dediği gibi kendisi olmayacak. Çok teşekkür ederiz. Haz, işin içinde olmamaya sene başında karar vermişti. 65. bölümden sonra olmayacağını söylemişti. Biz daha anlatacak hikayelerimiz olduğunu düşünüyoruz, senaristlerimiz böyle düşünüyor, oyuncularımız böyle düşünüyor
Feriha'yı Ece vurmamıs kızlar. Ece kanal türk'teki 2.sayfa programına katıldı orda izledim. Feriha'yı ben vurmadım dedi. Program sunucusu 2 bayan da Halil'in vurdugunu tahmin ediyor ben de öyle tahmin ediyorum.
Hazal Kaya diziden neden ayrıldığı konusunda kendisine ait bir sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaptı.
İşte Hazal Kaya'nın açıklamaları;
''Dizi ile ilgili tartışmaları yurt dışında olduğum için takip edemiyorum. Duruma açıklık getirmek istedim. Ben dizinin 65. bölümde biteceğini zannediyordum. 2 bölüm uzayacağını öğrendiğimde planlarımı iki hafta erteleyerek devam ettim. Diziden ayrılmadım. Hatta 3. sezona devam edileceğini ben de sizlerle birlikte basından öğrendim. Önümüzde ki sezon olmayışımın paraya dayandırılması da beni gerçekten çok üzdü.
'ÇAĞATAY'A BAŞARILAR'
Feriha rolünü bana emanet eden sayın Fatih Aksoy'a çok teşekür ederim. İki sezon aile gibi olduğumuz şahane ekibimize her şey için sonsuz teşekkür ederim. Adını Feriha Koydum'un her zaman özel bir izleyici kitlesi oldu. Bana göstermiş olduğunuz ilgi, sevgi ve müthiş desteğe minnettarım. Bu desteğe her zaman ihtiyacım olacak. Adını Feriha Koydum'a ve Çağatay'a 3.sezonda başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla...
ALINTIDIR....
Finali bugun izleyecegim, nedense içimden izlemek gelmedi bugüne kadar.. 3 yıl atladı dizinin büyüsü bozuldu.. Hem simdi Feriha da olmayacak, ne anlamı kaldı ki.
Ben Feri yi cok sevmezdim ama bu dizi de onsuz yürümez bakalım ne olacak, Çagatay hayranı cok fazla bir yıl daha gidebilir bu sekilde.
halil emir dururken ferihayi niye vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?