Emir'in Yolu Show Tv

o ayakkabılar ecenin değil üç kez izledim düğün sırasında bulunan birisiydi, ordan bu sonucu çıkaramayız ama vuran bence de ece..
izlenmez bu dizi artık, hazal yoksa niye izleyelim? biz onların aşkına aşıktık.. tek kişilik aşk mı olur..
ayrıca feriha vurulmasa neden emirle birbirlerine bakıp ağlasınlar, levent öldü diye mi bence o muallaklı sahnenin bi açıklaması mutlaka vardır, bi dahaki sezon öğreniriz diyeceğim ama diyorum ya izlemem işte:)

Son düzenleme:
hıç böyle bı fınal beklemıyordum

hanı nerde vahıde ??
madem kızı öldürceksın, adam gıbı bı fınalle bıtırın
yada öldürmıceksen nıye sosyal medyada ferıha dızıyı bırakıyor, son bölümde ölcek dıye laf atıyorsun ortaya
zaten hıç sevmıyordum, az daha nefret ettım şu barış beyden

Kızlar okudunuz mu bılmıyorum. yorumları okumadan yazıyorum.

Hazal kaya dızıye devam etmeyecekmıs. onumuzdekı sezon emırın ferıhasız gecırdıgı 3 yıl anlatılacakmıs.ferıhayı vuran seneye fınalde gosterılecekmıs. .

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Adını Feriha Koydum'un facebooktaki fan sayfasında yazan bilgilere göre;

Yeni sezonda dizi sadece Emir üzerine şekillenecek ve Feriha'sız geçen üç yıl anlatılacak. Vurulan kişinin kim olduğu ise, önümüzdeki yıl yapılacak finalde belli olacak.

YENİ SEZONDA 3 OYUNCU YOK

Final yapmaya hazırlanan dizinin son anda sezon finali yapması bazı oyuncuların kadrodan ayrılmasına neden oldu.

Hazal Kaya, Ceyda Ateş ve Barış Kılıç, yeni projeleri nedeniyle önümüzdeki sezon dizide olmayacaklar.

VAHİDE GÖRDÜM GERİ DÖNÜYOR

Kanser tedavisi gördüğü için diziye ara veren Vahide Gördüm yeni sezonda ekipteki yerini alacak.

Son düzenleme:
Hazal Kaya diziden neden ayrıldığı konusunda kendisine ait bir sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaptı.

İşte Hazal Kaya'nın açıklamaları;

''Dizi ile ilgili tartışmaları yurt dışında olduğum için takip edemiyorum. Duruma açıklık getirmek istedim. Ben dizinin 65. bölümde biteceğini zannediyordum. 2 bölüm uzayacağını öğrendiğimde planlarımı iki hafta erteleyerek devam ettim. Diziden ayrılmadım. Hatta 3. sezona devam edileceğini ben de sizlerle birlikte basından öğrendim. Önümüzde ki sezon olmayışımın paraya dayandırılması da beni gerçekten çok üzdü.

'ÇAĞATAY'A BAŞARILAR'
Feriha rolünü bana emanet eden sayın Fatih Aksoy'a çok teşekür ederim. İki sezon aile gibi olduğumuz şahane ekibimize her şey için sonsuz teşekkür ederim. Adını Feriha Koydum'un her zaman özel bir izleyici kitlesi oldu. Bana göstermiş olduğunuz ilgi, sevgi ve müthiş desteğe minnettarım. Bu desteğe her zaman ihtiyacım olacak. Adını Feriha Koydum'a ve Çağatay'a 3.sezonda başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla...

ALINTIDIR....

Diziden ayrılmış mı,ayrılmamış mı yani?:44:

Feriha'yı Ece vurmamıs kızlar. Ece kanal türk'teki 2.sayfa programına katıldı orda izledim. Feriha'yı ben vurmadım dedi. Program sunucusu 2 bayan da Halil'in vurdugunu tahmin ediyor ben de öyle tahmin ediyorum.

bu ayakkabılar ecenin değil son sahneyi tekrar izlerseniz dikkatli bakın siyah kıyafetli bi bayanın ayakları onlar

Off cok sacma ya, ferihasız koca bir yıl kim izleyecek bu diziyi? Hele de gıcık eceyle gecen bir yılı?
Feriha' nın diziden ayrılması iyi olmadı adını feriha koydum, ferihasız nasıl olacak simdi?
Olursa da ne kadar izlenir o da ayrı konu....

ben iki kursundan biri emire geldi diye düsündüm. demek feriha gercekten gidiyormus. feriha olmadiktan sonra bunlar bize daha ne anlatacakmislarki dizinin konusu zaten ferihaydi. böyle basladiklari diziyi yarida birakip gitmeleri cok aptalca oluyor

kimsenin kimseden haberi yok bunlar hic konusmuyorlarmiymis yaaaa. görünen o ki fatih aksoy pek hazal kayayla oynamaya gönlü yokmus. baksaniza kiz herseyden beyhaber

kizlar bence ilk emir sonrada feriha vuruldu. ama vuranin levent yada cansu oldugunu düsünmüyorum. ece olabilir büyük ihtimalle. feris ölür emirde yeni sezon sakat filan kalir

Finali bugun izleyecegim, nedense içimden izlemek gelmedi bugüne kadar.. 3 yıl atladı dizinin büyüsü bozuldu.. Hem simdi Feriha da olmayacak, ne anlamı kaldı ki.
Ben Feri yi cok sevmezdim ama bu dizi de onsuz yürümez bakalım ne olacak, Çagatay hayranı cok fazla bir yıl daha gidebilir bu sekilde.

hmm :44:
Mesela tekerlekli sandalyede,aksi,mutsuz,en sevdiğini kaybetmiş bir Emir..
Yakışıklı,mağrur
Kimseyi yanaştırmaz yanına,Ferihayı unutamıyordur..
Gelgelelim günlerden bir gün,bir kız çıkar karşısına..
Ona da kötü davranır başlarda.. Ama sonra aşk doğar aralarında..
Emir,yeniden sevdiği için kendini suçlu hisseder ancak duygularına da gem vuramıyordur..
Alın size eski Türk filmi senaryosu..
Yıllar yılları kovalar ve biz hala Ferihasız Ferihaya bakıyoruzdur :86:

Off bu Ece de vik vik vik, kafamı ütüledi.

Levent ne kadar olgun bir adam yaa :123:

Bizim Gülsümle, Hayat Devam Ediyor daki avukat Deniz berabermiş.. Tee Aşk-ı Memnu'dan beriiiii

Son düzenleme:
Keşke bu final sezon finali değilde veda olarak final olsaydı.. İyice saçmalamışlar çünkü.
Ben kendi adıma Feriha & Emir aşkını izliyordum. Oda öldü şimdi. Yeni sezonda Feriha'da yok.. Ne izlicez Ece'nin Emir'e olan kurlarını mı?
En sevdiğim diziydi. İçine ettiler ya püff

Vurulma sahnesi cok saçma bir o kadar da fena olmuş yaa Ay resmen ağladım birde o şarkıyı girmisler tam yerinde, Ferihanın gözler bomboş bakıyor falan cok acıklı
Bi de Leventin o bakışları öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…