Emir'in Yolu Show Tv

çok sinirlendim ya oh be dedim ne güzel oldu megersem vuruluyomuş gerizekağlılar ya burda bitirselerdi diziyi sanki hazal çıkınca izlencek hay allahm ya boşu boşuna ızlemişim gibi hissediyorum bunca zamandır

ya su hande ne kadar güzel bir kizdi,
napmis kendine böyle ya,
burun estetik
dudaklar doldurulmus,
bide iyice kilo almis..

oysaki dogal güzelligi vardi bu kizin..
yazik ya bu insanlara, dogal güzelligi bile artik güzel bulmayacak kadar körler..

gecen gazetede okudum kebapci sevgilisi yuzunden 9 kilo almis.yonetmen bile uyarmis yanaklarin tombul cikiyor boyle degildin demis...cop gibi bi kizdi ilk zamanlar.34 beden den 38 e kesin cikti bence..ama boylede guzel..

Yeni filmi için 10 kilo almış öyle duyduydumm

bide super mini elbiselerinin ustune höllömçö gibi kocaman genis ve uzun ceketler yakismiyordu.boyunu daha kisa gosteriyordu.o ceketler uzunlara yakisiyor..

Feriha kesin olmustur sonra ona cok benzeyen biri gelir Emir onu tavlamaya calisir filan filan. Ayrica öldügünü de sanmiyorum. Bu senaristlerin kafasi calismiyor hic. Uyurken mi yaziyorlar acaba. Insan biraz yaratici olur.

Son düzenleme:
Bir dizinin icine nasil edilir gormus olduk.

bu ilk değilki canım bu sezon bütün dizilerin içine ettiler hangisini izlediysen doğru dürüs bir final göremedim ama en saçmasıda bu oldu final olcak dediler olmadı son iki bölümde vahide gördüm gelecekti oda yalann çıktı konu bulamayınca saçmalıyorlar

son iki üç bölümdür iyice saçmalamıslardı zaten, böyle bitmemeliydi, sezon finaliymiş peh yeni sezonda bişeye benzeyeceğini sanmıyorum.. gercek bir final yapıp düğünle bitirseydiler işte ne diye uzatıyolar anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…