• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

moron moron bakışcaklarına hastaneye götürselerdi kurtulmuştu. ayrıca ne saçmaydı ya bı vuruluyo herkez duruyo olduğu yerde bida vuruluyo yine aynı

ne ferihayı ,ne de fatmagülü baştan sona seyrettim, sadece merak edip finalleri seyredeyim dedim
bunca izleyiciyi aptal yerine koyuyorlar resmen...
iyi ki izlememişim mi desem? ne desem?..:ssz:

allah allah ferihami vuruldu biyerinde kan gormedim ben halil kendini vurdu zanndiyorum.sezon final devami var demek degilmi nezamn basliyor yine

Ay bune ya içim şişti bugün komşunun düğünü vardı sırf ferihayı izlerim diye gitmedim,çok pişmanım şimdi:5: Zaten sonunu daha anlamış değilim de,hani ferihanın annesi nerede,ya babasının doğruları 10dakika içinde yok mu oldular da bunlar düğünde babasının karşısında öpüşüverdi:17:ferihayı kesin o kapıcı kızısın deyip duran yelloz vurdu :50:yada emir vuruldu da ben anlamadım:25:Kafam çok karıştı valla,bu dönem başında çok düşündüm feriha çok sıkıcı hayat devam ediyoru merak ettim açıkcası keşke bıraksaymışım,hiç bizi tatmin etmiyorlar,bu dönem senaristleri ni değiştirsinler bence:33:

Adını Feriha Koydum dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, özel röportajında Adını Feriha Koydum dizisinin önümüzdeki sezonu ile ilgili bilgiler verdi.

Öncelikle dizinin bu sezon biteceği ile ilgili kendilerinden herhangi bir bilgilendirme yapılmamasına karşın bunun basında çıkmasına şaşırdığını belirten Fatih Aksoy, şöyle konuştu.

"Sanırım Hazal'ın bir televizyon programında 'Adını Feriha Koydum önümüzdeki sezon devam etmeyecek' ya da 'Ben olmayacağım' şeklindeki ifadesinden sonra bu haberler çıktı. Ama biz bunu söylemedik. Bazı oyuncular olmak istemiyor olabilir, ama ben o hikayenin devam etmesini düşünüyorum. Gelecek sezon hakikaten çok iyi bir yıl olacak."

Fatih Aksoy, yeni bir Feriha aramadıklarının altını çizdi ve Hazal Kaya'nın diziden ayrılma kararını yılın başında verdiğini belirtti.

Hazal ile karşılıklı olarak birbirlerine teşekkür ederek ayrıldıklarını anlatan Fatih Aksoy, "Hazal'ın dediği gibi kendisi olmayacak. Çok teşekkür ederiz. Haz, işin içinde olmamaya sene başında karar vermişti. 65. bölümden sonra olmayacağını söylemişti. Biz daha anlatacak hikayelerimiz olduğunu düşünüyoruz, senaristlerimiz böyle düşünüyor, oyuncularımız böyle düşünüyor

kızlar bu ne ya ben bişi anlamadm silah sesi var vurulanı göstermio, kamera ferihayı hem tepeden hem aşağıdan çekti ama tek bi kan damlası bile göremedim ben. işin ilginc yanı da feriha vurulduysa niye kimse etrafına bakmıyo kim wurdu diye? niye mal mal bakıyolar hiçbir sey anlamadım ben cok sacma..

bu senaristler çok dusunuyomu acaba bu sahnelerı yazmak için bizmi fazla zekiyiz onlarmı saf acaba:27:
bu nasıl bir bitiştir yaa :51:

kızlar bu ne ya ben bişi anlamadm silah sesi var vurulanı göstermio, kamera ferihayı hem tepeden hem aşağıdan çekti ama tek bi kan damlası bile göremedim ben. işin ilginc yanı da feriha vurulduysa niye kimse etrafına bakmıyo kim wurdu diye? niye mal mal bakıyolar hiçbir sey anlamadım ben cok sacma..

ferihanın vurulma olayını özelliklemi göstermediler nedir anlamadım bunlar sadece ağlayarak bakışıp vedalaştılar arkadakilerin durumdan haberleri bile yoktu ne kadar saçmaydı ayrıca zehranında olmaması apayrı bi saçmalıktı hiç olmazsa düğünde bulunabilirdi,düğünde bence oldu bittiye getirilmiş araya sıkıştırıvermişler resmen bari mutsuz son yapacaksınız düğün sahnesini biraz uzun tutun sadece müzikle geçiştirdiler ne olduğunu bile anlamadım,feriha olmadan dizinin bi anlamı olmayacağını düşünüyorum handede yok zaten keşke tam anlamıyla bi final olsaydı okadar izlediğimize değerdi,bundan sonra dizinin jeneriğindede heralde ferihayla zehranın yarım yüzü yerine emirin yüzünü koyarlar ferihasız adını feriha koydum:27:

ferihanın vurulma olayını özelliklemi göstermediler nedir anlamadım bunlar sadece ağlayarak bakışıp vedalaştılar arkadakilerin durumdan haberleri bile yoktu ne kadar saçmaydı ayrıca zehranında olmaması apayrı bi saçmalıktı hiç olmazsa düğünde bulunabilirdi,düğünde bence oldu bittiye getirilmiş araya sıkıştırıvermişler resmen bari mutsuz son yapacaksınız düğün sahnesini biraz uzun tutun sadece müzikle geçiştirdiler ne olduğunu bile anlamadım,feriha olmadan dizinin bi anlamı olmayacağını düşünüyorum handede yok zaten keşke tam anlamıyla bi final olsaydı okadar izlediğimize değerdi,bundan sonra dizinin jeneriğindede heralde ferihayla zehranın yarım yüzü yerine emirin yüzünü koyarlar ferihasız adını feriha koydum:27:

Lale'siz Lale Devri olduğu gibi :9::9::9:

İzlemeyi çoktan bıraktığım bir diziydi,yine de burda yorumları okumak hoş..:54:

Bir sezon yri gecen 3yilda emirin cektiklerini izlemeklede gecmezki..
Bence paralel gitmeli,gecmis ve suan olarak gosterilmeli.ne bilyim cansuya sevgili gelmeli,seherin ve sanemin dolu entrikalari devam etmeli,yavuzla sanem ask yasar o kesin,ayunla unalin catirdayan asklarinin yaralari sarilmali.koray belki gulsumle iyi olur yada bosaninca gulsum calismaya baslar is yerinde biriyle tanisir adm gercekten sever.gulsum aski sende buldum der ona.emir eceyle ugrasir...ferihanin anilariyla yasar.hayatina yeni biri girer vs vs...arada da ekiye donerler

ya kizlar birilerinin vurulduguna eminmisiniz?? yada bu vurulanlardan birinin emir yada feriha olduguna??? :26:
Ya farkindamisiniz millet saf saf bakiyor arkada, vurulan biri olsa böyle tepkisiz kalirlarmiydi??
Tam kalktim sevinçten göbek atcemm hevesim kursagimda kaldii bu ne yaa..

Ya acaba levent kendini vurmus olabilirmii??????????
Ayrica feriha vurulsa Emir okadar tepkisiz kalirmi yaaaa çok anlamsizdiiiiiiii ben çatlarimmm dizi tekrar baslayana kadarrrrr :5::5:
Kolunu öyle son anda birakmasi milleti meraklandirmak için olabilirmi? saçmaliyorum galiba :9:

sonucta feriha ikinci sezon oynamiycak ve bu bolumde ferihayi diziden cikarmalari gerekiyorlardi, evet sacma bir sekilde, ferihasiz dizi nasil olacaksa!

ama bence en guzel sekilde cikardilar cunku bu kadar yasanandan sonra birlesmeleri ve olumle ayrilmalari gerekiyordu, yoksa sacma sapan bir sekilde ferihanin ortadan kaybolup 3 sene gelmeyisi ve tamamen diziden yok olmasi olmayacakti, en azindan 10 gunlugune de olsa bulustular.

dediginiz gibi emir ve feriha gozyaslari icinde birseyler oluyor da arka plan saf saf gulumsemelerle onalri izliyor, panik olan yok:1:

Back