Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012
Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümünün çekimi Etilerde bir parkta yapıldı. Vatan'dan Gizem Görsoy'un haberine göre dizinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde Hazal Kayanın canlandırdığı Feriha karakteri nikahın ardından vurularak öldürülüyor.
Ekranların en çok izlenen yapımlarından Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümünün çekimi Etilerde bir parkta yapıldı. MED Yapım, final sahnelerinde çekim alanı çevresinde 15 koruma ile önlem aldı. Ancak görüntüler basına sızdı. Yayınlanan son fragmanda Leventten (Barış Kılıç) evlenme teklifi aldığı görülen Feriha (Hazal Kaya) sezon finalinde ise kalbinin sesini dinliyor ve Emirle (Çağatay Ulusoy) nikah masasına oturuyor.
Ancak bu mutluluk uzun sürmüyor ve Feriha Emirle ilk dansını ettiği sırada vurularak öldürülüyor.
Son sahnede yönetmenin isteği üzerine buğulu gözlerle bakması beklenen Hazal Kayanın ağlama krizine girmesi ise çekimlere kısa bir mola verilmesine sebep oldu.
Kaynak
Hürriyet/kelebek
Feriha yi kim vurmus acep, durup durup basina bela aldi kiz.. Bi yuzu gulmedi beee
Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012
Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümünün çekimi Etilerde bir parkta yapıldı. Vatan'dan Gizem Görsoy'un haberine göre dizinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde Hazal Kayanın canlandırdığı Feriha karakteri nikahın ardından vurularak öldürülüyor.
Ekranların en çok izlenen yapımlarından Adını Feriha Koydum dizisinin son bölümünün çekimi Etilerde bir parkta yapıldı. MED Yapım, final sahnelerinde çekim alanı çevresinde 15 koruma ile önlem aldı. Ancak görüntüler basına sızdı. Yayınlanan son fragmanda Leventten (Barış Kılıç) evlenme teklifi aldığı görülen Feriha (Hazal Kaya) sezon finalinde ise kalbinin sesini dinliyor ve Emirle (Çağatay Ulusoy) nikah masasına oturuyor.
Ancak bu mutluluk uzun sürmüyor ve Feriha Emirle ilk dansını ettiği sırada vurularak öldürülüyor.
Son sahnede yönetmenin isteği üzerine buğulu gözlerle bakması beklenen Hazal Kayanın ağlama krizine girmesi ise çekimlere kısa bir mola verilmesine sebep oldu.
Kaynak
Hürriyet/kelebek
yeni bolum tuyo
Dugun feriha ve leventin degil emir ve ferihanin dugunu gercekleri ogrenen emir feriha ve leventin arasinda bisey gecmediginide kendi parasini kazandiginida ogrenecek tabi bunuda zehre anneden ogrenecek bi ihtimel leventte soyleye bilirmis emire levent teknesine atlayip gidecek emirle feriha mutlu olsun diye kardesinin yanina emir eceyle konusup nisani ataca...k ama ece hicde susup masum oturmayacak yavuza gidip kendini acindiracak kullanilip atildigini yani maduru oynayacak yavuzda eceyi sarip sarmalayacak intikamini alacagini soyluyecek dugun gunu herkes herseyi ogrenmis mutlu mesut tum aile dugunde bulusmusken yavuz ozellikle ferihayi vuracak emire aci cektirmek icin emir asla bu iste ecenin parmagi oldugunu bilmiycek tabi 3 sezonda ogrenecektir ferihanin intikamini almak yavuzu delide sonsuza kadar tiktirmak icin ugrasacak 3 sezon rizayla zehra kizlarinin acisina dayanamayip koye donecekler tek mehmet kalicakmis o apartmanda.
spolierr!!!!
Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012
“Adını Feriha Koydum” dizisinin son bölümünün çekimi Etiler’de bir parkta yapıldı. Vatan'dan Gizem Görsoy'un haberine göre dizinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde Hazal Kaya’nın canlandırdığı Feriha karakteri nikahın ardından vurularak öldürülüyor.
Ekranların en çok izlenen yapımlarından “Adını Feriha Koydum” dizisinin son bölümünün çekimi Etiler’de bir parkta yapıldı. MED Yapım, final sahnelerinde çekim alanı çevresinde 15 koruma ile önlem aldı. Ancak görüntüler basına sızdı. Yayınlanan son fragmanda Levent’ten (Barış Kılıç) evlenme teklifi aldığı görülen Feriha (Hazal Kaya) sezon finalinde ise kalbinin sesini dinliyor ve Emir’le (Çağatay Ulusoy) nikah masasına oturuyor.
Ancak bu mutluluk uzun sürmüyor ve Feriha Emir’le ilk dansını ettiği sırada vurularak öldürülüyor.
Son sahnede yönetmenin isteği üzerine buğulu gözlerle bakması beklenen Hazal Kaya’nın ağlama krizine girmesi ise çekimlere kısa bir mola verilmesine sebep oldu.
Kaynak
Hürriyet/kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?