• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

yeni bolum tuyo

D
ugun feriha ve leventin degil emir ve ferihanin dugunu gercekleri ogrenen emir feriha ve leventin arasinda bisey gecmediginide kendi parasini kazandiginida ogrenecek tabi bunuda zehre anneden ogrenecek bi ihtimel leventte soyleye bilirmis emire levent teknesine atlayip gidecek emirle feriha mutlu olsun diye kardesinin yanina emir eceyle konusup nisani ataca...k ama ece hicde susup masum oturmayacak yavuza gidip kendini acindiracak kullanilip atildigini yani maduru oynayacak yavuzda eceyi sarip sarmalayacak intikamini alacagini soyluyecek dugun gunu herkes herseyi ogrenmis mutlu mesut tum aile dugunde bulusmusken yavuz ozellikle ferihayi vuracak emire aci cektirmek icin emir asla bu iste ecenin parmagi oldugunu bilmiycek tabi 3 sezonda ogrenecektir ferihanin intikamini almak yavuzu delide sonsuza kadar tiktirmak icin ugrasacak 3 sezon rizayla zehra kizlarinin acisina dayanamayip koye donecekler tek mehmet kalicakmis o apartmanda.

spolierr!!!!

Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012

“Adını Feriha Koydum” dizisinin son bölümünün çekimi Etiler’de bir parkta yapıldı. Vatan'dan Gizem Görsoy'un haberine göre dizinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde Hazal Kaya’nın canlandırdığı Feriha karakteri nikahın ardından vurularak öldürülüyor.

Ekranların en çok izlenen yapımlarından “Adını Feriha Koydum” dizisinin son bölümünün çekimi Etiler’de bir parkta yapıldı. MED Yapım, final sahnelerinde çekim alanı çevresinde 15 koruma ile önlem aldı. Ancak görüntüler basına sızdı. Yayınlanan son fragmanda Levent’ten (Barış Kılıç) evlenme teklifi aldığı görülen Feriha (Hazal Kaya) sezon finalinde ise kalbinin sesini dinliyor ve Emir’le (Çağatay Ulusoy) nikah masasına oturuyor.

Ancak bu mutluluk uzun sürmüyor ve Feriha Emir’le ilk dansını ettiği sırada vurularak öldürülüyor.

Son sahnede yönetmenin isteği üzerine buğulu gözlerle bakması beklenen Hazal Kaya’nın ağlama krizine girmesi ise çekimlere kısa bir mola verilmesine sebep oldu.

Kaynak
Hürriyet/kelebek

Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012

“Adını Feriha Koydum” dizisinin son bölümünün çekimi Etiler’de bir parkta yapıldı. Vatan'dan Gizem Görsoy'un haberine göre dizinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde Hazal Kaya’nın canlandırdığı Feriha karakteri nikahın ardından vurularak öldürülüyor.

Ekranların en çok izlenen yapımlarından “Adını Feriha Koydum” dizisinin son bölümünün çekimi Etiler’de bir parkta yapıldı. MED Yapım, final sahnelerinde çekim alanı çevresinde 15 koruma ile önlem aldı. Ancak görüntüler basına sızdı. Yayınlanan son fragmanda Levent’ten (Barış Kılıç) evlenme teklifi aldığı görülen Feriha (Hazal Kaya) sezon finalinde ise kalbinin sesini dinliyor ve Emir’le (Çağatay Ulusoy) nikah masasına oturuyor.

Ancak bu mutluluk uzun sürmüyor ve Feriha Emir’le ilk dansını ettiği sırada vurularak öldürülüyor.

Son sahnede yönetmenin isteği üzerine buğulu gözlerle bakması beklenen Hazal Kaya’nın ağlama krizine girmesi ise çekimlere kısa bir mola verilmesine sebep oldu.

Kaynak
Hürriyet/kelebek

:5::5::5::5::5::5:

Ya iki bolum once gelinin kactigi bolum dizi guzel oldu dedim. Yine rezil ettiler diziyi. 3 sene atlatmak neymis ne guzel kurgulanabilirdi arasi. Su feriha ile emir 'i bir ayirip bir baristirmalari yok mu, insani sogutuyor. Bu arada beni affet i izleyen var mi. Dandik dizi ama izliyorum mutlaka. Vatan ozleminden olsa gerek:)

Son düzenleme:
Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012

Kaynak
Hürriyet/kelebek

aman be :37::37::37::37:
keske bi bebek dogurduktan sonra olseymis:27::27::27::1::1:

[video=dailymotion;xrty72]http://www.dailymotion.com/video/xrty72_adyny-feriha-koydum-67-bolum-3-fragman-sezon-fynaly_shortfilms[/video]

Son düzenleme:
Fragman 3'ün sonuna dogru sarisin biri yaklasiyo emirle ferihaya dogru.. Ece olmasin ferihayi vuran?? :26::26: yavuz niye vursunki ferihayi kim olabilir ya çatlicam yarina kadar:9::9:

yeni bolum tuyo

D
ugun feriha ve leventin degil emir ve ferihanin dugunu gercekleri ogrenen emir feriha ve leventin arasinda bisey gecmediginide kendi parasini kazandiginida ogrenecek tabi bunuda zehre anneden ogrenecek bi ihtimel leventte soyleye bilirmis emire levent teknesine atlayip gidecek emirle feriha mutlu olsun diye kardesinin yanina emir eceyle konusup nisani ataca...k ama ece hicde susup masum oturmayacak yavuza gidip kendini acindiracak kullanilip atildigini yani maduru oynayacak yavuzda eceyi sarip sarmalayacak intikamini alacagini soyluyecek dugun gunu herkes herseyi ogrenmis mutlu mesut tum aile dugunde bulusmusken yavuz ozellikle ferihayi vuracak emire aci cektirmek icin emir asla bu iste ecenin parmagi oldugunu bilmiycek tabi 3 sezonda ogrenecektir ferihanin intikamini almak yavuzu delide sonsuza kadar tiktirmak icin ugrasacak 3 sezon rizayla zehra kizlarinin acisina dayanamayip koye donecekler tek mehmet kalicakmis o apartmanda.

spolierr!!!!

ya ne igrenc ettiler su diziyi böyle olacagi kesinmi. eger öyleyse bakmam ben insana kendi hüzünleri yetiyor bide sürekli sorun gözyasi ve büyük hüzünle biten bi sezon finali izlleyemiyecegim valla. bu kadarinida kendime yapamam. izlemem olur biter. ferihanin dizide kalma ihtimali vardi kalkti demek. ayriliyormu simdi diziden

Feriha'nın acı sonu
27 Haziran 2012

Kaynak
Hürriyet/kelebek

niye aglama krizine girmiski bu kiz nolmus. yoksa emire gercekten abayimi yakmis hmmmm olurmu olur neden olmasinnnn :27:

Fragmandaki sarışın kız Hande'ymiş. Onun vurmayla alakası yoktur. Öyle duruyordur orda. Burdaki ağlayış neden onu anlamadım ya.

Bu akşam sezon finali yapacak “Adını Feriha Koydum”da, Sezen Aksu’nun “Dua” şarkısı eşliğinde müthiş bir final sahnesi izleyicileri bekliyor.

290620121615421904238_3.jpg

290620121615581906726_3.jpg

Son düzenleme:
bu sezonun basindan beri finalini herkesin onayladigi ve katildigi mutlu bir dugunle hayal etmistim.hatta evliliklerini kimse olmadigi icin begenmemistim...67 bolumdur ilk defa duygulandim,feriha parkta benimlemisin dedigi yerde...

ahanda feriha vuruldu da neden kimse kosmuyor.o kadar silah sesi,bon bon bakisip aglama sirasinda kimsemi gormuyor...
:26:

Back