ne bölümdü be
ağzım açık ızledım hatta sona kadar bı yerden şakaaa dıye fırlıcaklar dıye bekledım
rüyadır felan dedım ama yok, cıddı cıddı bıtmış herşey
seher ne hale gelmış, pavyonda
hala bı güzel olmuş, gülsümcük acıncak halde
ferıha mutsuzemır soğuk, umursamaz pıs herıfın tekı olmuş
ferıhanın eve gırdığı sahne çok güzeldı
bu arada twıtter da hazal kaya bu sezon dızıden ayrılcak denıyor, ceyda ateş, barış kılıç vahıde gördüm felan hepsı ayrılıyormuş
eceyle emır devam edıcek galıbadızının tadı tuzu kalmadı, keşke yerınde mutlu sonla bıtırselerdı
ne bölümdü be
ağzım açık ızledım hatta sona kadar bı yerden şakaaa dıye fırlıcaklar dıye bekledım
rüyadır felan dedım ama yok, cıddı cıddı bıtmış herşey
seher ne hale gelmış, pavyonda
hala bı güzel olmuş, gülsümcük acıncak halde
ferıha mutsuzemır soğuk, umursamaz pıs herıfın tekı olmuş
ferıhanın eve gırdığı sahne çok güzeldı
bu arada twıtter da hazal kaya bu sezon dızıden ayrılcak denıyor, ceyda ateş, barış kılıç vahıde gördüm felan hepsı ayrılıyormuş
eceyle emır devam edıcek galıbadızının tadı tuzu kalmadı, keşke yerınde mutlu sonla bıtırselerdı
sezonmu haftaya final olucak ama:26:
kızlar sizleri bilememde beni çok sıktı baydıvalla ne kadar saçma olmuş 3 yıl birden bire atlıyo hoooooooop ne oldu tüm bitirmişler dizi yalan rüzgarı oldu mübarek bakalım sonu nolcak
sezon değil kesin final olacak arkadaşlar kaç kişi söyledi oyuncular bizzat final yapıp bitiriyoruz dediler ama ben gelecek hafta nasıl bitecek apar topar onu merak ediyorum bunca şeyi birden nasıl toparlayacaklar bi bölümde ,ayrıca vahide gördüm son 2 bölüm oynayacak deniyordu kadın bu bölümde çıkmadı acaba final haftaya değilde diğer hafta falanmı kafam karıştı
xxxxherşey olabılır ama bıtmez ıyıce b... çıkarcaklar
geçenlerde çağatay ulusoyla röportaj yapıyorlardı ve kesin bitiyo hatta 2 bölüm uzadı belki net içinde bi final çekeceğiz dedi ne bu yani dalgamı geçiyorlar zaten duydum hazal kaya başka bi diziyle anlaşmış,çağatay başka teklifleri değerlendiriyormuş ee yani asıl oyuncular çıkıp yerine yenilerinimi koyacaklar yada figüranlarlamı devam edecekler,valla istediği kadar uzasın ben izlemeyi düşünmüyorum
zaten bitecek gibi gözükmediydi bugün gözüme valla içime daral geldi belki artık cansuyla filan aşk yaşar emir,belki sanemle aşk yaşar çünkü sanemin ilişki kurmadığı bi emir kaldı:)hazal ve ceyda yenı dızıye başlıyor ağustosda
ama çağatay boşta şuan, bı proje vardı ama ıptal edıldı
afk uzadı yanı, hazalsız, ceydasız...
bakalım sezon fınalıne az kaldı, daha ne kadar saçmalıcaklar
hazal kaya cıkarsa ne anlamı kalırki zaten dizinin adını feriha koydum adını ece koydum diye degistirirler belki..aman sakın ferihayı baskası oynamasın yaparlar valla izlenmez hic ya
zaten bitecek gibi gözükmediydi bugün gözüme valla içime daral geldi belki artık cansuyla filan aşk yaşar emir,belki sanemle aşk yaşar çünkü sanemin ilişki kurmadığı bi emir kaldı:)
ecede rol yapsa içim yanmayacak nasıl bi rol kabiliyetsizliği var bu kızda berbat ötesi,bu arada hande dudağının üst kısmına botoksmu yaptırmış yoksa banamı öyle geldi şişkin duruyodu dudak:52
dizi kesin olarak final yapmiyor kizlar..sezon finali olacakmis..hazal kaya diziden ayrilmiyormus..
zaten bitecek gibi gözükmediydi bugün gözüme valla içime daral geldi belki artık cansuyla filan aşk yaşar emir,belki sanemle aşk yaşar çünkü sanemin ilişki kurmadığı bi emir kaldı:)
ecede rol yapsa içim yanmayacak nasıl bi rol kabiliyetsizliği var bu kızda berbat ötesi,bu arada hande dudağının üst kısmına botoksmu yaptırmış yoksa banamı öyle geldi şişkin duruyodu dudak:52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?