Emir'in Yolu Show Tv

anlamadığım bir sahne var
eceyle emir sahte birliktelik yaşıyorlar sanırım sahte nişan yapacaklar amenna

ikisi bir otel gibi bir yerin önünde durdular ece emiri dudaklarından öptü

sebep ne ???

yoksa gerçekten sevgililer mi

Evet sahteymis sozde ama dudaktan opmesi sacma sahnelerden birisi.
Yok o degilde,film guzelbaslamisti bu kadar igrenclestirmeye ne gerek vardi yani

IYICE CILKI CIKICAK DESENIZE..UZATACAK NE VAR BIR YIL DAHA SEYRETMEM OLUR BITER ADI BILE FERIHA YANI ANNESI GIDINCE TADI BIRAZ KACMISTI ZAEN FERIHADA GIDERSE NE ANLAMI KALACAKSAA SEYRETMEYIZ KALDIRSINALR YA NE BU BOYLE BITECEK DIYE DORT GOZLE FINALI BEKLERKEN OHOOOO!!

Final olmuycakmiymis yani bu senede :44:
Zaten berbat ettiler icine ettiler dizinin valla ya,tamam yine sacmaydida su 3 yil ilerie neden alirlar anlamis degilim..
Feriha emiri bu kadar severken deli olurken bi anda asigiyla cekip gidiyor,vay anasini

bu ecenin eski sevgilisi yavuzmu neyse belki emiri vuracakken feriha filan girer araya feriha ölür sonra çıkar diziden zaten sonrası malum baş oyuncuda diziden ayrılınca o dizinin iyice suyu çıkar hemde bu kadar saçmalamışken umarım kimse seyretmezde bi anda bitiriverirler

eneeeeeee megersem Emir, Ferihayı seçmiş.. Ama salak Feri daha lafın hepsini dinlemeden konusmadan cekip gitmiş kafasız

Handenin dudaklar neydi öyle ya, ıyk

Ferihanın giydikleri cok emanet dursa da yüzünün güzelliği bir baska.

emir ferihayimi secmis...beim kacirdgim bisey mi var acaba...ortagi olan adama ben burdan ayriliyorum eceyle yeni mekanimizi kendimiz acacagiz dedi...feri de onu duyup gitti zaten

Basında bu sezon sonunda final yapacağı konusunda haberler çıkmasına rağmen, geçtiğimiz günlerde yapımcı Fatih Aksoy’un, “Ben dizi final yapacak demedim” açıklamasının ardından bugün Medyapım’da hareketli saatler yaşandı. Sabah saatlerinde önce dizide Mehmet rolünü canlandıran Melih Selçuk Medyapım’a geldi ve Fatih Aksoy’la bir görüşme yaptı. Melih Selçuk’un ardından da dizinin Levent’i Barış Kılıç, Aksoy’la görüştü.

Hazal Kaya ve Fatih Aksoy Yemekte Bir Araya Geldi
Fatih Aksoy’un öğlen saatlerindeki misafiri ise, dizide devam edip etmeyeceği tartışma konusu olan Hazal Kaya oldu. Fatih Aksoy’la beraber yemeğe giden Hazal Kaya, yemeğin ardından Medyapım’a dönerek dizinin yapımcısı ve yönetmeniyle vakit geçirdi.
Bu görüşmelerde neler konuşulduğuyla ilgili detaylara ulaşmaya çalışıyoruz.

emir ferihayimi secmis...beim kacirdgim bisey mi var acaba...ortagi olan adama ben burdan ayriliyorum eceyle yeni mekanimizi kendimiz acacagiz dedi...feri de onu duyup gitti zaten

Canım sende mi Feri gibi kızıp gittin yoksa

................teklifinizi neden reddettiğimi bu şekilde acıklayacaktım. Teklifinizi yine reddediyorum ama özel sebeplerden. Bu gece partiyi bitiriyorum dedi. Sonra da hep saatine baktı eve gitmek için ama Feri cokdan gitti, kafasız

fregmani görünce sinirim bozulmustu ama 65. bölüm cok güzeldi bence yaa bayildim. iyi oldu 3 yil aradan gecmasi ve olanlar. yenilik tazelik getirmis. ben cok begendim kizlar.

aslinda emir feriyi secmedi. feriyi dinlemeyip yinede partiye gitti.yani feri hicte haksiz degil aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…