• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

simdi magazindede adini feriha koydum finale yaklasiyor ceyda ates yeni projede koyuya boyacak sacini felan diyordu:40:

Seher'in geri donecegini tamin etmistim pavyona dusecegini nasil tahmin edemedim[/B]:52:
orada bile nasil oyun yapiyor kadin masada Mehmeti gorunce durup dururken ne yapti ayol :9::9:
Mehmet ne kadar aptal ya
hu pess :47:!!!

Feriha zayifladi sanki fark ettiniz mi bir ara yanaklari filan massallah neydi oyle ozellikle kis sonu cekilen sahnelerde...
Hande cok guzel saclarini koyu yapmamali bence:37: (ama yeni dizisi icinmis
Emir'e de cok sinir oldum:51:Ece de hic rol yapamiyor kaslari catip agzini dudaklarini bir tuhaf yapa yapa :9:

HAZAL KAYA cok guzel bir kiz yuz hatlari cidden kusursuz

Hazal Kaya’nın Feriha, Best Model Çağatay Ulusoy’un da Emir karakteriyle başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın döneminde de sürecek. Ancak “Behzat Ç.”nin yapım şirketi Adam Film’in Makedonya’da çekeceği “Balkanlar 1912” projesi için el sıkışan dizinin Feriha’sı Hazal Kaya yeni bölümlerde olmayacak. Yapımcı Aksoy, Feriha’sız devam edecek yeni bölümlerde Hazal Kaya’nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil edecek. Aksoy, “Adını Feriha Koydum”dan sonra genç kızların hayranı olduğu Çağatay Ulusoy’la yine Show TV’ye yeni bir tutkulu aşk dizisi çekmek için anlaşma yapmıştı. Bir ekip de senaryo üzerinde çalışmalar yapıyordu. Ancak seyirciden gelen yoğun baskı nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi çekmek yerine “Adını Feriha Koydum”a devam etme kararı aldı.

Hazal Kaya’nın Feriha, Best Model Çağatay Ulusoy’un da Emir karakteriyle başrollerini paylaştığı dizi, yeni yayın döneminde de sürecek. Ancak “Behzat Ç.”nin yapım şirketi Adam Film’in Makedonya’da çekeceği “Balkanlar 1912” projesi için el sıkışan dizinin Feriha’sı Hazal Kaya yeni bölümlerde olmayacak. Yapımcı Aksoy, Feriha’sız devam edecek yeni bölümlerde Hazal Kaya’nın yerine iki yeni oyuncuyu ekibe dahil edecek. Aksoy, “Adını Feriha Koydum”dan sonra genç kızların hayranı olduğu Çağatay Ulusoy’la yine Show TV’ye yeni bir tutkulu aşk dizisi çekmek için anlaşma yapmıştı. Bir ekip de senaryo üzerinde çalışmalar yapıyordu. Ancak seyirciden gelen yoğun baskı nedeniyle Aksoy, yeni bir dizi çekmek yerine “Adını Feriha Koydum”a devam etme kararı aldı.

ayyy şimdi bitmiyor mu yaniiii:53:

Feriha çıktıktan sonra izleyeceğimi sanmıyorum. Kimsenin pek izleyeceğini de sanmıyorum. Bu dizi Emir'le Feriha'nın aşkı sayesinde ayakta duruyordu ve biz onlara yönelik bi final bekliyorduk. Dünkü bölümde gerçekten çok sıkıldım. Hiç farklı bir şey yoktu bence. Fragmanlarda zaten tüm bölümü gösterdiler nerdeyse. Çok sıkılarak izledim. Bune yaa?! falan oldum bazen sinirden..

ben dunku bolumu pek izleyemedim ama bi onceki bolumu ele alirsam yeni dogan erkek cocugunu bile sanemden saklamak gerek valla.:1:

bende ferihayı ilk bölümlerini sonra fragmanlardan daha sonrada son 1 aydır her hafta takip ediyorum.....

oda sezon finali yapacaklar diye iyice saçmalamışlar...emir hemen eski aşkına geri döndü vs. ferhanın tezleri doğru çıktı vs.

sonuçta feriha ve handesiz bişey benzeemez vahide gördüm yokken gerilemeden gittiler sanırım ona güveniyolar...

valla izleyemem saçma sapan gidiyorlar

ufff yaa bu bölüme cok sinir oldum :47: niye ayrildilar ferihayla emir.iyyy bi de emir gitmis o gicik eceyle birlikte iyicene sinir oldummm :47:

bu arada 3 yil olmus ama hala iphone 4 kullaniyolar :27:

Bende çok gıcık oldum ya ece birde emire sarılmazmı ama dizinin bir anlamı kalmadı emir bir işi ferihaya tercihmi etti

Son düzenleme:
Ece ne tipsiz iğrenc bir kız ya, cok ezik rol yapıyor daha doğrusu yapmaya calisiyor... Aysun Hanım, Feri yi mumla arayacak :35:

Fatih Aksoy diziyi bitirmeme kararı almış yeni sezonda Feriha bir balkan dizisinde oynayacağı için ferihasız olacakmış diziye 2 bayan girecekmiş

zaten onlar bastan bu karari almislar ki 3 yil atladilar hersey tepetaklak oldu..seher bile tekrar eve donmeye calisiyor..final olsa herkesin yeni hayatini gosterirdi ama diger karakterlerde kendilerinie yer buluyor sanki

Son düzenleme:
Ferihanin yeni bolumu dun izleyemedim.. Bugun izledigimde hic bu kadar sacma bir bolum izlemedigimi farkettim..
Isin tuhaf yani sacma oldugunu bile bile kendine bagladi feross bizi :27:
Eceye bende gicik oluyorum :57:

Back