• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

kızlar bi benimmi hoşuma gitti ya çok monoton ilerliyordu uzun zamandır ilk defa dört gözle yeni bölümü bekliyorum bence süper olmuş :52:

kafam iyice karisti..feriha hamile olmali ayrilirken..emir'in haberi yoktur tabi gurur yapip soylememistir..levent'i de cocuguna iyi bir baba olsun diye secmistir yanina..sirf emire inat olsun diye otele cansuyla ortak olmustur..babasi ayibinizi ortun derken cocuktan bahsediyor muhtemelen..bu bolum karsilikli kiskandirmalar olur..bi daha ki bolum emir cocugu ogrenir dugun yaparlar heralde :23:

Bu senaryo aynen benimde aklima geldi. Söhret dizisi vardi, Ahu Turkpençe oynuyordu.. Orda da buyuk bir ask gostermislerdi.
Murat Unalmis'la ask yasadi, ama sonunda ona asik olan Tugra (Atilla Saral) ile evlenmisti.

Aklima nedense o geldi. Yani Levent karakteri bosu bosuna yok o dizide. Tabii ki kullanacaklar. Ama bence final icin cok sacma oldu, apar topar oldu. Hic inandirici olmadi. Gec kaldilar boyle bir yol izlemekte. Simdi duzelt duzeltebilirsen.

O kadar badire atlatmis buyuk ask, bir inat yuzunden bitecek.. hatta 3cu sahislar cikacak. Sacma!

ne bu ya delirmemek elde değil.nasıl bağlayacaklar sonu ne olacak.saçmalığın ötesinde artık ne yazsam bilemiyorum ya.....:52::52::52::52:

eski Türk filmlerinden kopya çekmişler resmen yaaa:37:

daha yaratıcı olsalarmış...yazık yani...başı güzel başlamış

olan bir diziyi ne hale getirmişler sırf rating kaygısından:31:

Show TV'nin sevilen dizisi "Adını Feriha Koydum"un yapımcısı Fatih Aksoy, bu sezon sona ereceği söylenen dizinin finaliyle ilgili bir soruya, "Ben böyle bir şey söylemedim, 'Adını Feriha Koydum'un final yapacağını nereden çıkardınız?" cevabını verdi. Yapımcı Fatih Aksoy'un bu açıklaması 29 Haziran'da final yapacağı söylenen dizinin gelecek sezon da devam edeceği anlamına mı geliyor?

:44::44::44::44::44:

Show TV'nin sevilen dizisi "Adını Feriha Koydum"un yapımcısı Fatih Aksoy, bu sezon sona ereceği söylenen dizinin finaliyle ilgili bir soruya, "Ben böyle bir şey söylemedim, 'Adını Feriha Koydum'un final yapacağını nereden çıkardınız?" cevabını verdi. Yapımcı Fatih Aksoy'un bu açıklaması 29 Haziran'da final yapacağı söylenen dizinin gelecek sezon da devam edeceği anlamına mı geliyor?

:44::44::44::44::44:

Yok artık 1 sezon daha devam etmemeli bence iyice batırdılar zatennn

masallah herkes te pek bi kriyer sahibi olmus haha cok komik yaaa.is seyehatleri sorumluluklar,3 yilda kosar adimlarla yukselmisler is hayatinda :1::1::1:

yaa bu diziye nolmuş böyle kaç haftadır izlemiyodum emirle feriha ayrılmış:53: herkez baska alemde zenginleşmiş giyimler kuşamlar tam 3 yıl aradan sonra niye yapmışlar kii saçmalık anasıda yok ferihanın 3 yıldır ayrımı kalmış oluyo iyice saçmalamışlar

bende bu sezon bitiyor diye biliyordum niye uzatıyorlarki daha ne olacak zaten sıkıcı bir dizi bir magazin programında çağatay ulusoy final olduğunu söylemişti sevinmiştim eşim izliyor bu diziyi ben sevmiyorum :50:

Back