olayın cılkını çıkartmak deyimi cuk oturuyor bu diziye
izninizle ben buna cilkini veya suyunu cikarmak degil baska bisey demek istiyorum yuh yaaaa
Adını Feriha Koydum bir sonraki 65.bölüm 3 yıl ilerisine zaman atlaması yaparak başlayacak. Tüm dengeler değişecek.
Koray ve Hande'nin bir kız çocuğu oluyor.
Feriha Emir'den seçim yapmasını istemişti. Ben mi iş mi demişti. Ancak Emir cevap vermeyecek. Bu yüzden Feriha gidecek ve 3 yıl sonra minik kızıyla geri gelecek.
Emir Ece'nin aslında onu aldatmayacağını öğrenecek.
Dizinin bitişine son iki hafta kala Feriha'nın annesi geri dönecek.
Adını Feriha Koydum 65.Bölüm (3.Yıl Sonra) Replik Tüyo!
Emir: Nerede,ne yapıyor nasıl bilmiyorum.3 yıl geçti aradan en kötüsünü aklıma getirmek istemiyorm.
Emir : onunla hiç bir kadın ile yaşamadığım çok şey yaşadım o beni ben yaptı fakat beni dinlemeden yıllar önce çekip gitti kim yüzünden benim yüzümden benim o lanet olası hırsım yüzünden.
Koray : 3 yıl geçti emir her gün onu hatırlayıp içiyorsun yazık yapma bunu kendine...
spolier!!!!
bence ruya degil,her sacmaligi ruya ya baglayip kurtuluyorlar...ama bu kurtulucak gibi degil.batirdilar.twitter dada cok fazla tepki var cok agir yazilar var hemde..herkes 2 yil boyunca izledigime pismanim diyor.
bende simdi facede bu fragmani izliyordum,,,,,
nilim sen ne dusunuyorsun senin yorumunu bekliyorum.?????
kafam iyice karisti..feriha hamile olmali ayrilirken..emir'in haberi yoktur tabi gurur yapip soylememistir..levent'i de cocuguna iyi bir baba olsun diye secmistir yanina..sirf emire inat olsun diye otele cansuyla ortak olmustur..babasi ayibinizi ortun derken cocuktan bahsediyor muhtemelen..bu bolum karsilikli kiskandirmalar olur..bi daha ki bolum emir cocugu ogrenir dugun yaparlar heralde
kizim sen git seneryo yaz
cok iyi bir izleyicisin:46
cok mantikli bir yorum yaptin arkdasim bence:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?