• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Adını Feriha Koydum dizi ekibi final bölümü için sürprizler hazırlıyor

Finalde 3 yıl sonra sürprizi yaşanıyor

Finale doğru giden “Adını Feriha Koydum”un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümü 3 yıl sonrasını anlatacak.

Show TV’nin fenomen dizisi “Adını Feriha Koydum”un 15 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 65. Bölüm izleyicilerine yeni sürprizler hazırlıyor...:16:

amaaaan sunlarin dogru dürüst mutlu günlerini göremedik. simdide 3 yil atlatip ferihayi dogumda öldürtüpte hehh adinida ferihami koydum diycekler. oldu bitti ye getircekler pööfff yaaa

bence 3 yil sonra Seher ve Sanem hanimin kotu gunler gecirdiginide gosterebilir..pisman olduklarini falan....[/B]:7:
hele seher kesin o sevimsiz Akiften cok cekecek dayak da yerr...bakalim ne olacak...:9:
bu arada 2 final olcacak mis bakalim internetteki final nasil olacak:21:

bence 3 yil sonra Seher ve Sanem hanimin kotu gunler gecirdiginide gosterebilir..pisman olduklarini falan....[/B]:7:
hele seher kesin o sevimsiz Akiften cok cekecek dayak da yerr...bakalim ne olacak...:9:
bu arada 2 final olcacak mis bakalim internetteki final nasil olacak:21:

nasil 2 final anlamadim. 2 farkli sekildemi bitirecekler

memet boynuzlandı swhwe yaptı yapcanı dizide kaçan kaçana emirin anne ve babasını keşke sanem göreydi rıza namus namus derken namus elden gitti

Adını Feriha Koydum bir sonraki 65.bölüm 3 yıl ilerisine zaman atlaması yaparak başlayacak. Tüm dengeler değişecek.

Koray ve Hande'nin bir kız çocuğu oluyor.

Feriha Emir'den seçim yapmasını istemişti. Ben mi iş mi demişti. Ancak Emir cevap vermeyecek. Bu yüzden Feriha gidecek ve 3 yıl sonra minik kızıyla geri gelecek.

Emir Ece'nin aslında onu aldatmayacağını öğrenecek.

Dizinin bitişine son iki hafta kala Feriha'nın annesi geri dönecek.

Adını Feriha Koydum 65.Bölüm (3.Yıl Sonra) Replik Tüyo!
Emir: Nerede,ne yapıyor nasıl bilmiyorum.3 yıl geçti aradan en kötüsünü aklıma getirmek istemiyorm.

Emir : onunla hiç bir kadın ile yaşamadığım çok şey yaşadım o beni ben yaptı fakat beni dinlemeden yıllar önce çekip gitti kim yüzünden benim yüzümden benim o lanet olası hırsım yüzünden.

Koray : 3 yıl geçti emir her gün onu hatırlayıp içiyorsun yazık yapma bunu kendine...

spolier!!!!

$54Ü.jpg

Adını Feriha Koydum dizinsinin geçmiş bölümünde Hande, cansu'yu ziyarete geldi ve arabasını sağ tarafa park etti. Apartmandan çıkarken nasıl oldu anlamadım ama arabanın yeri değişmişti. Böyle hatalar gerçekten komik... Teşekkürler...

Efe Anadol

(Alıntıdır)

kızlar ben bu diziyi izlemiyorum ama az çok biliyorum ve takip ediyorum konuyu... feriha ve emir evlenmemişler miydi?

kizlar

3 yıl sonra başlayacak dizide Koray’ın bir çocuğu olacak. 2 yaşında olacak çocuğun annesinin kim olduğunu henüz öğrenemedik. Hande mi, Gülsüm mü yoksa bambaşka biri mi? Yayından önce öğrenebilirsek sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Back