• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Show TV’nin sevilen dizisi “Adını Feriha Koydum”, Haziran’ın son haftasında yayınlanacak 67. Bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor. Son iki bölümde ünlü oyuncu Vahide Gördüm’ün de tekrar rol alacağı dizinin finalinde büyük bir sürpriz yaşanacak.
İnternet Kullanıcıları İçin Özel Final
“Adını Feriha Koydum”, bir sürpriz de internet kullanıcıları için yapacak. Aldığımız duyumlara göre dizi ekibi yalnızca internette yayınlanacak özel bir final daha çekecek.
:16:

Nasıl yani? İki final mi olacak? Öyleyse tv deki finalde mutsuz son,internetteki finalde de mutlu son olacak.Yoksa neden 2 final olsun ki?

Dün tv de izledim feriha ve emir babasına el öpmeye gidiyorlardı arkadan bıyıklı biri ayağa kalkıyordu akif o herhalde...

seher fingirdeğine bakın helee

akifde dem vuruyor delikanlılıktan dayısının gelinini süzüyor.........

emiirinde anasına uyuz oldum ferihaya oğlumu kurtar diyo sen annesisin sen kurtar yiyosaa

allahımm şu sehere bakya bu kadarda fingirdek olunmaz ki ee tabi oo dayı oğluda azda değil memet dusa görse seheri öldürür:47::47::47::47:

offf bu seher beni boguyor...defolsun gitsin madem akifle..foyasi meydana cikmadi diye uyuz oluyorum.esim sen hala ordamisin diye guluyor bana:47:

burnuma kötü kokular geliyor sehere bak afifte boş değil eee rıza emmi namus diye dursun bu arada lara neden bülentin evini temizledi

burnuma kötü kokular geliyor sehere bak afifte boş değil eee rıza emmi namus diye dursun bu arada lara neden bülentin evini temizledi

Yanlış hatırlamıyorsam geçenki bölümde kapının önünde apar topar bir yere yetişmek için bülent in kucağına köpeği verip gitmişti.Bülent te köpeğin evimi batırdı gibilerinden bir şeyler söylemiş lara da ona karşılık evini temizleme sözü vermiş.

Back