Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende başını kaçırdım.Ama gülsümün abisi gülsümün boşanıcağını öğrendi yemekte.
Yemek başlayamadan bitti koray ve gülsüm çıktı ferihalarda onların ğeşinden evden çıktı.Ama ferihanın babasıyla ve abisiyle arası düzeldi.
Gülsümcüğün abisi bizde boşanmak olmaz namus mesleesi falan filan dedi.
Sonra seherinde verdiği akıldan etkilenerek korayla konuşmaya gitti ve boşanmaya karşı çıkmamak için para istedi koraydan.
Sanem sonunda leventin kardeşiyle beraber oldu.
Hande sanem le konuşmaya gitti Kocasını leventle aldattığını bildiğini söyledi hatta resim vardı leventle sanem öpüşürken çekilmiş.
Birde üvey kızına ilaçlarını vermeyip onu delirttiğini biliyorum dedi.
Onu tehtid etti ruh hastası kızınıda al taşın bu apartmandan dedi.
Senin bundan ne çıkarın olacak dedi sanem oda sevdiklerime zarar vermemen için gitmeni istiyorum leventtende uzak dur dedi.Birde ünalla konuşacaksın onu razı edeceksin oteli emirin üstüne yapacak onun olanı ona verecek dei.
Briaz karşık anlatıyorum galiba
Yavuz sancaktar sarı kızı dövmüş geçen bölümde bu bölüm işe gelmeyince emir merak etti.
Evinide bilmiyordu mehmetle birlikte gittiler evine kapıdan tel. ettiler kız yanlız kalmak istiyorum vs. dedi ama emir razı etti kız indi güneş gözlüğüyle emir gözlüğü çıkardı gözü mor dudağıda yaralıydı emir kıza yavuzdan şikayetçi olacaksın dedi oda hayır deyince.Emir bir hışımla yavuzun mekanına gitti ama yoktu yerinde.
Feriha ve hande okul sonrası emire süpriz yapma bahanesiyle feriha emiri merak ettiği için çalıştığı yere gitmeye karar verdiler.Ama gittiklerinde emir yoktu biraz beklediler sonra emir geldi feriha iyice tedirgin oldu emirin sarı kızı getimrye gittiğini sarı kızın dyak yediğini falan öğrenince canı sıkıldı.
Mehmet emire feriha iyi değil onu üzüyorsun gibilerinden bişiler dedi.Emir eve gitti ferihaya sarıldı seni kaçırmaya geldim dedi.
Arabaya bindiler ama biryere gidemeden polis çevirdi.Emirin çalıştığı yerde uyuşturucu bulunmuş.