• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Bende başını kaçırdım.Ama gülsümün abisi gülsümün boşanıcağını öğrendi yemekte.

Yemek başlayamadan bitti koray ve gülsüm çıktı ferihalarda onların ğeşinden evden çıktı.Ama ferihanın babasıyla ve abisiyle arası düzeldi.

Gülsümcüğün abisi bizde boşanmak olmaz namus mesleesi falan filan dedi.
Sonra seherinde verdiği akıldan etkilenerek korayla konuşmaya gitti ve boşanmaya karşı çıkmamak için para istedi koraydan.

Sanem sonunda leventin kardeşiyle beraber oldu.
Hande sanem le konuşmaya gitti Kocasını leventle aldattığını bildiğini söyledi hatta resim vardı leventle sanem öpüşürken çekilmiş.
Birde üvey kızına ilaçlarını vermeyip onu delirttiğini biliyorum dedi.
Onu tehtid etti ruh hastası kızınıda al taşın bu apartmandan dedi.
Senin bundan ne çıkarın olacak dedi sanem oda sevdiklerime zarar vermemen için gitmeni istiyorum leventtende uzak dur dedi.Birde ünalla konuşacaksın onu razı edeceksin oteli emirin üstüne yapacak onun olanı ona verecek dei.

Bende başını kaçırdım.Ama gülsümün abisi gülsümün boşanıcağını öğrendi yemekte.

Yemek başlayamadan bitti koray ve gülsüm çıktı ferihalarda onların ğeşinden evden çıktı.Ama ferihanın babasıyla ve abisiyle arası düzeldi.

Gülsümcüğün abisi bizde boşanmak olmaz namus mesleesi falan filan dedi.
Sonra seherinde verdiği akıldan etkilenerek korayla konuşmaya gitti ve boşanmaya karşı çıkmamak için para istedi koraydan.

Sanem sonunda leventin kardeşiyle beraber oldu.
Hande sanem le konuşmaya gitti Kocasını leventle aldattığını bildiğini söyledi hatta resim vardı leventle sanem öpüşürken çekilmiş.
Birde üvey kızına ilaçlarını vermeyip onu delirttiğini biliyorum dedi.
Onu tehtid etti ruh hastası kızınıda al taşın bu apartmandan dedi.
Senin bundan ne çıkarın olacak dedi sanem oda sevdiklerime zarar vermemen için gitmeni istiyorum leventtende uzak dur dedi.Birde ünalla konuşacaksın onu razı edeceksin oteli emirin üstüne yapacak onun olanı ona verecek dei.

waowwwwwwwwwww handeye bak sen nası böle melek olmuşşş yaaa

Briaz karşık anlatıyorum galiba :27:

Yavuz sancaktar sarı kızı dövmüş geçen bölümde bu bölüm işe gelmeyince emir merak etti.
Evinide bilmiyordu mehmetle birlikte gittiler evine kapıdan tel. ettiler kız yanlız kalmak istiyorum vs. dedi ama emir razı etti kız indi güneş gözlüğüyle emir gözlüğü çıkardı gözü mor dudağıda yaralıydı emir kıza yavuzdan şikayetçi olacaksın dedi oda hayır deyince.Emir bir hışımla yavuzun mekanına gitti ama yoktu yerinde.

Feriha ve hande okul sonrası emire süpriz yapma bahanesiyle feriha emiri merak ettiği için çalıştığı yere gitmeye karar verdiler.Ama gittiklerinde emir yoktu biraz beklediler sonra emir geldi feriha iyice tedirgin oldu emirin sarı kızı getimrye gittiğini sarı kızın dyak yediğini falan öğrenince canı sıkıldı.
Mehmet emire feriha iyi değil onu üzüyorsun gibilerinden bişiler dedi.Emir eve gitti ferihaya sarıldı seni kaçırmaya geldim dedi.

Arabaya bindiler ama biryere gidemeden polis çevirdi.Emirin çalıştığı yerde uyuşturucu bulunmuş.

Emirin babası hemen yavuzu aradı böyle konuşmamıştık emirin başı derde girmeyecekti sadece mekan kapatılacaktı dedi yavuzda biraz ayarını kaçırmışız dedi.O kadar çok uyuşturucu koymuşlarki mekana oarada uyuşturucu satıldığından emirin başı derde girdi.Ünal yavuzla yaptığı tel. görüşmesini kayddetti ve yavuza birşey yap emiri çıkarmak için dedi oda birşey yapamayacağını söyleyince ona kendi ses kaydını dinletince yavuz mecbur kaldı ve emiri çıkarmak için birşeylar yaptı emir 10 dk içinde çıktı içerden.

Offff yine emirin don kişot halleri,ferihanın tripleri,ecenin vasat oyunculuğu vs.Bu senaristler neyin kafasındalar anlamıyorum :P Neyse son 2 bölüm kaldı inş. final güzel olur

Briaz karşık anlatıyorum galiba :27:

Yavuz sancaktar sarı kızı dövmüş geçen bölümde bu bölüm işe gelmeyince emir merak etti.
Evinide bilmiyordu mehmetle birlikte gittiler evine kapıdan tel. ettiler kız yanlız kalmak istiyorum vs. dedi ama emir razı etti kız indi güneş gözlüğüyle emir gözlüğü çıkardı gözü mor dudağıda yaralıydı emir kıza yavuzdan şikayetçi olacaksın dedi oda hayır deyince.Emir bir hışımla yavuzun mekanına gitti ama yoktu yerinde.

Feriha ve hande okul sonrası emire süpriz yapma bahanesiyle feriha emiri merak ettiği için çalıştığı yere gitmeye karar verdiler.Ama gittiklerinde emir yoktu biraz beklediler sonra emir geldi feriha iyice tedirgin oldu emirin sarı kızı getimrye gittiğini sarı kızın dyak yediğini falan öğrenince canı sıkıldı.
Mehmet emire feriha iyi değil onu üzüyorsun gibilerinden bişiler dedi.Emir eve gitti ferihaya sarıldı seni kaçırmaya geldim dedi.

Arabaya bindiler ama biryere gidemeden polis çevirdi.Emirin çalıştığı yerde uyuşturucu bulunmuş.

sağol canımmmmmmmmm

Sonra emir ve feriha evdeyken yavuz aradı emire bir kez daha geçmiş olsun dedi emirde sendin dimi yavuz gel konuşalım diye emiri çağırdı.Emir gitmek için yola çıktı feriha engel olamadı.
Ünal yavuz sancaktarın yanına konuşmaya gitmişti Yavuz sancaktar ünala sinirli olduğundan işini bozdurduğundan onun canını yakmak istiyordu amacınada ulaştı.Ünal yavuza böyle konuşmamaıştık biz seninle böyle el sıkışmamıştık derken emir kapıdan içeri girid ve babasının yavuzla ortaklaşa bu işi başına açtığını öğrenmiş oldu.Gözleri doldu gibi geldi bana sonra çıktı babasına hiçbirşey söylemeden çıktı.

Sarı kız yavuzla konuşmak için arabasına bindi emirle uğraşma o karısını çok seviyor dedi.Ben senin istediğin hiçbirşeyi yapmıycam dövmeyi sildirmiycem bir zamanlar yanındayken en mutlu günlerimi yaşadığım kişinin etrafında olmaya devam edicem dedi.Ama korkma emir karısını çok seviyor dedi indi arabadan.Tabi yavuz bunu duydu dururmu feriha evde emiri bekliyordu emir babasının yavuzla birlik olduğunu öğrendiği için canı sıkkındı telde anladı feriha canın sıkkın falan noldu dedi.Oda telefonda anlatılmaz eve erken gelmeye çalışıcam konuşuruz dedi.Ferihada emiri beklemek için aşağıya inmişti yavuz geldi arabadan indi feriha ile bakışırlarken bittiiiiii.

Kızlar ben bu işi beceremiyorum bukadar oldu kusura bakmayın doğru yanlış aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalıştım ama bazı kelimeri değiştirmiş olabilirim aklımda öyle kalmış

:54::54::54::54::54::54:

bu ecenin anası babası yok mu ya.sinir oldum bu kıza son bölümler için çok gereksiz.son bölümler bence ferihanın ve emirin ailesiyle sorunlarını çözme üzerine geçmeliydi.bu arada ece galiba mehmete kalacak da o da çok saçma olacak bence.daha önce kız emirle yatmış.şimdi mehmetle evlenecek olmaz bence.levente de birini bulsalardı adam yapayalnız kaldı.

sacmalardan secmeler
aysun-unal opusmesi cokkkk gereksiz
sadece sanemin yedigi haltlar meydana ciktigi icin sevincliyim,bide sehere el atsinlar ohhh cok rahatlarim,ferihayla emire ne olacagi umrumda degil artik,baydilar cunku,ister ayrilsin ister mutlu olsunlar..ruyasiydi ecesiydi kizlar ve sorunlar bitmiyor masallah

Back