• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Ay sinir oldum.Bön bön bakakaldım monitöre.Bakmıycam artık.Dalga geçmişler yaa milletle..

Bencede artık saçmaladılar ferihayı ölesiye seven emir işini seçiyo oda yetmiyo ferihanın gitmesine izin veryo oda yetmiyo eceyle birlikte oluyo pees yani,, ancak bu kadar bi aşkı bir bölümde yerle biretmek....

Böyle bir şeyi riske alacaklarını düşünmüyorum yapımcıların. Büyük tepki görecekler ki gördüler bile. Bence birinin rüyası bu. 3 yıl sonrasını görüyor rüyasında. İnşallah yani. :26:

Adını Feriha Koydum bir sonraki 65.bölüm 3 yıl ilerisine zaman atlaması yaparak başlayacak. Tüm dengeler değişecek.

Koray ve Hande'nin bir kız çocuğu oluyor.

Feriha Emir'den seçim yapmasını istemişti. Ben mi iş mi demişti. Ancak Emir cevap vermeyecek. Bu yüzden Feriha gidecek ve 3 yıl sonra minik kızıyla geri gelecek.

Emir Ece'nin aslında onu aldatmayacağını öğrenecek.

Dizinin bitişine son iki hafta kala Feriha'nın annesi geri dönecek.

Adını Feriha Koydum 65.Bölüm (3.Yıl Sonra) Replik Tüyo!
Emir: Nerede,ne yapıyor nasıl bilmiyorum.3 yıl geçti aradan en kötüsünü aklıma getirmek istemiyorm.

Emir : onunla hiç bir kadın ile yaşamadığım çok şey yaşadım o beni ben yaptı fakat beni dinlemeden yıllar önce çekip gitti kim yüzünden benim yüzümden benim o lanet olası hırsım yüzünden.

Koray : 3 yıl geçti emir her gün onu hatırlayıp içiyorsun yazık yapma bunu kendine...

spolier!!!!

eski türk filmleri gibi

bence ruya degil,her sacmaligi ruya ya baglayip kurtuluyorlar...ama bu kurtulucak gibi degil.batirdilar.twitter dada cok fazla tepki var cok agir yazilar var hemde..herkes 2 yil boyunca izledigime pismanim diyor.

feriha levent beyle beraber oldumu acaba ben asil onu merak ediyorum. ve bu gidis niye ve nereye. gercekten cok sacmalamislar pöööffffff. ask nerde tutku nerde. o kadar komik bi senaryo ki seyirciyi resmen aptal yerine koymuslar. zaten bunlarin tutarsiz senaryolarindan belliydi sonunun böyle olacagi. bi gün tutkulu asik diger gün kisilik degistirmisler oyuncular, cok iticiydi bu sezon gercekten. bi dizi ancak bu kadar mahvedilir. aman onlarda diyodur zaten bunlar begenmese bile artik ne olacagini merak edip yinede izlerler diye. atipta atiyorlar sacmalayipta sacmaliyorlar

feriha süper minisiyle zengin bi halde dönüyo,leventle elele,diğeri eceyle öpüşüyo demekki bunlarınki aşk filan değilmiş burdan bunu anlıyorum demek emir eceyi seviyormuş hala unutamamış baksanıza feriha için işinden bile vazgeçmedi ece için vuruldu ecenin diğer sevgilisiyle kapıştı ama feriha için hiçbişeyden vazgeçmedi ve eceyi seçti,2 yıl bu diziyi izlediğim için bin pişmanım böyle seneryo olmaz olsun sırf para kazanmak uğruna izleyenleri aptal yerine koymalarından bıktım usandım artık bişeyide tadında bırakmazlar bide internete özel final yapacaklarmış hayatta izlemeyi düşünmüyorum:36:

Yuhhhh yaaaaaaaaa, bu nasıl fragman... Uzun zamandir takip etmiyordum en son yayınlanan bölümü izledim ve Feriha nın kendinden emin Emirin karsısında dimdik durarak ben mi işin mi demesini cok takdir etmiştim.. Cok şaşkınım yaa, nasıl bir saçmalık bu........ Al yazmalımı da böyle bitirdiler onun gibi bitecek heralde..... Offf ne dandiirik olmus ya.. Hem şu Ece cok pasif ezik gözüküyor hiç sevmedim :27::37:

Buradan dizinin senaristlerine sesleniyorum:Lütfenn ne içiyorsanız banada söyleyin... Yani o kadar izledik durduk bu final içinmiydi ? Ay çok uyuz oldum fragmana :D

bende simdi facede bu fragmani izliyordum,,,,,
nilim sen ne dusunuyorsun senin yorumunu bekliyorum.?????

kafam iyice karisti..feriha hamile olmali ayrilirken..emir'in haberi yoktur tabi gurur yapip soylememistir..levent'i de cocuguna iyi bir baba olsun diye secmistir yanina..sirf emire inat olsun diye otele cansuyla ortak olmustur..babasi ayibinizi ortun derken cocuktan bahsediyor muhtemelen..bu bolum karsilikli kiskandirmalar olur..bi daha ki bolum emir cocugu ogrenir dugun yaparlar heralde :23:

kafam iyice karisti..feriha hamile olmali ayrilirken..emir'in haberi yoktur tabi gurur yapip soylememistir..levent'i de cocuguna iyi bir baba olsun diye secmistir yanina..sirf emire inat olsun diye otele cansuyla ortak olmustur..babasi ayibinizi ortun derken cocuktan bahsediyor muhtemelen..bu bolum karsilikli kiskandirmalar olur..bi daha ki bolum emir cocugu ogrenir dugun yaparlar heralde :23:

kizim sen git seneryo yaz :46::46::46:
cok iyi bir izleyicisin:46::46
cok mantikli bir yorum yaptin arkdasim bence:

Son düzenleme:
kizim sen git seneryo yaz :46::46::46:
cok iyi bir izleyicisin:46::46
cok mantikli bir yorum yaptin arkdasim bence:

insallah matlikli davranirlar :1: en azindan boyle olmasa bile mutlu sonla bitmesini umut ediyorum..finale 2 bolum kala heyecan yapacaklari tuttu:9:

Son düzenleme:
Son iki bölümdür yalan yanlış izliyorum,hatta cuma günü misafirlerden izleyemidim,çok şaşırdım:26:neler oldu böyle emir ve feriha ayrıldımı ki ne olmuş böyle :37:

Back