• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Üfffff gene çok vasat bir bölüm izledim,ne bu ya olay olsunda nasıl olursa olsun,mafya adam vuruyor ve her ne hikmetse polis onu içeriye atamıyor bune saçmalıktır anlamış değilim:50:bir de hastaneye ziyarete gelir:37:emirin babası normal bir baba gibi davranması gerekirken,vuran adamla işbirliği yaparlar:53: Yani adını feriha koydum değil ferihadan masallar deselermiş daha iyi olacakmış,yanlız bizim prenses biraz nazlı ve inatçı ha bu arada donukmu donuk ayyy iyice gıcıklar yani:27:Varmı aranızda böyle kocası vurulmuş hadi kaza geçirmiş diyelim:1::1:kocanız nederse desin hala trip yapan eşler?? yani bir ara gelir barışıverir insan değilmi ateş ile barut misali :16: ama bunlar ne sarılma ne öpüşme:50:niye evliler ozaman, böyle evlilik mi olur :5: seviyorlarmış hıh külahıma anlatsınlar:37:gülsüme üzülüyorum ya bırak,sal artık kocanı,kimsenin yanında küçük düşürme kendini:4:Neyse bu sezon ben artık dizi bitiyor diye sabredip izliyordum,bitmezse seneye izlemem artık çünkü çok zevk almıyorum açıkcası:10: Bu arada ferihada kilomu almış ne,ay biraz dikkat etsene,sevmediğim hande den biraz örnek al nekadar fit:17:kıs sen yoksa hamilemisin:49:benimkide beklenti sanki hamile kalacak durummu var desenize :26:

Zaten final olcak bu sezon ne gerek var bu kadar kasmaya anlamıyorum.Finale kadar bari doğru düzgün bir kaç bölüm yapsalardı.Bu gidişle hazal kayanın yeni sezonda dizisi olsada kimse izlemeyecek böyle bir karakter olurmu iyice saçmaladılar...

allahım bide bu adam çıktı piyasaya tam aşkın ortasına ekşın soktular.......................

zaten 2 bölüm var bitmesine feriha kocişi ile aşk dolu günler geçirecek

şu militan kılıklı herifde yakalarından düşmeyecek feroş hamiş olduğunu öğrenecek ve emiri kurtarmak için ölecek

hahah emirde feroşu ömür boyu unutmayacak tam bu diziye uygun son oluır

vahide gördüm son 2 bölümde kızının cenazesine gelecek gb görünüyor dizinin gidişatına bakılırsa :27:
yok anam bu dizi adam gb bi final yapmayacak
:19:[/QUOTE]

nilimmm deme oylee demeee:50::50:

nilim sen bilirsin ???

valla bilmiyorum :6: son 7 bolum kalmis 5.bolumde falan belli olur..bence vahide gordum dugune gelecek cok guzel bir dugun yapacaklar..o yavuz feriha'yi kacirir sarti emir'in clubu birakmasidir..emir clubu birakir hersey duzelir..kotu bitmeyecek gibi geliyor bana..

diziye erkek oyuncu giriyormus GULSUM 'un abisi rolunde yada YAVUZ'un babasi rolunde olabilirmis kotu birisi olmayacakmis....

hatta ALTAN GORDUM olabilirmis

Son düzenleme:
şu ferihayla emirin aşkını ağız tadıyla bi izliyemedik bu diziyi izlerken sadece geriliyorum salak gibi ne diye izlemeye devam ediyosam. feriha nolur ölsün emirde o sarışına kalsın oh yağlı ballı herkez mutlu kızda öyle bi negatif enerji varki mutlu sahne yazamıyor senarist :D:D

Show TV’nin sevilen dizisi “Adını Feriha Koydum”, Haziran’ın son haftasında yayınlanacak 67. Bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor. Son iki bölümde ünlü oyuncu Vahide Gördüm’ün de tekrar rol alacağı dizinin finalinde büyük bir sürpriz yaşanacak.
İnternet Kullanıcıları İçin Özel Final
“Adını Feriha Koydum”, bir sürpriz de internet kullanıcıları için yapacak. Aldığımız duyumlara göre dizi ekibi yalnızca internette yayınlanacak özel bir final daha çekecek.
:16:

Back