Emir'in Yolu Show Tv

Şu ferihanın ağzının ortasına iki tane tokat atasım var allahım ya ne saçma sapan laflar ne tripler öyle kanalı değiştirip duruyorum sürekli çemkiriyor 1 saat boyunca bitmedi

Şu ferihanın ağzının ortasına iki tane tokat atasım var allahım ya ne saçma sapan laflar ne tripler öyle kanalı değiştirip duruyorum sürekli çemkiriyor 1 saat boyunca bitmedi

ay sorma gerizekalı babasının evinde bardak kıramayan kız emirin evinde perdeleri yaktı :)) şımarık şımarık hareketler bnm yerimede 2 tokat at arkadasm :))))

ıyyyy iğrenç bir bölümdü.tüm geceyi evde ikisinin mık mık lamalarını seyrederek geçirdik.
baydı,bunalttı beni.
hani arada handeyi falan gösterin değil mi ama.
zaten ferihada da hiç bir çekicilik yok paspalın paspalı.
bu gece çok sinirlendim.

azıcık baktım dün kü bölüme berbattı
türkiye bir ilkmiş aman zaten sıkıcı bir dizi
bir de ferihanın uyuzluğu
en azından seher falan renk katıyordu

bu son bolumle ferihaya iyice sinir oldugumu farkettim
amma havadir bu ya
emir en guzelini yapti kapiyi gostermenin zamani gelmisti..
eee simdi havali da hizla sinirle cikar gider
dur saril emire bitirin sorunu nerdeeee

madem sadece ikisi olacakti bu bölümde romantik biseyler olsaydi ...
korku filmi gibiydi .. ferihanin perdeyi yakmasi, emiri kesip bicmesi ve dikmesi
simdi bu gurur yapar cikar kapidan gider ... gerizekali
bi 5 bölüm daha barismazlar .. rüyanin emirden hamile olmadigini ögrenene kadar

bekle Allah bekle, tövbe tövbe
deneme tahtasiyiz sanki .. sabrimizi siniyorlar

Son düzenleme:
Sanırım çoğu insanın tam tersini düşünüyorum.
Bence neredeyse en iyi bölüm dünkü bölümdü.. Soluksuz izledim. Onların duygusunu içimde hissettim resmen. Boğazım acıdı izlerken.
Sırf onlara ayrılmış bir bölümdü.

Son düzenleme:
ferihanin konusma tarzi cok saygisiz ve terbiyesizce
'sen kendini ne zannediyorsun be!'
'bu ne be'
'gerizekalimisin nesin'
noluyo be.... cok ayip yaaa bi insan sevdiginle boyle konusmaz..anca arada saygi bitmisse o kelimeler agzindan dokulur...

Emir'i fazla beğendiklerinden ötürü insanlar Feriha'ya olan nefretlerini geçtim gerçek kişilikliğine; Hazal Kaya'ya taş atmaya başladılar. Hemde abartılı bi şekilde. Bunu her yerde görüyorum. Bu sadece bi dizi, bunun bilincide olsun bence herkes..

hazal akaya normalde tatli bi kiz bir cok yerde roportajini gordum izledim...ama bu kilo almis oldugu gercegini degistirmiyor benim kafamda..en guzel fizigi genco donemindeydi aski memnuda aldi,bunda ustune biraz daha koydu...guzel mi guzel..ama senaristlerde hata cok itici yapiyorlar ferihayi..bu basindan beri boyle..miy miy yada cirkef ortasi yok onun

Adını Feriha Koydum dizisinde dün gecceki bu görüntüler izleyenleri şaşırttı.

İşte dizinin takipçilerinden dün geceki bölümle ilgili yorum:

"Adını Feriha Koydum dizisini severek izliyorum. Hazal Kaya'nın kendine has bir güzelliğinin olduğunu düşünüyor ve çok beğeniyorum.

Ancak eski bölümlerle kıyasladığımda Hazal Kaya'nın çok fazla kilo aldığını fark ettim. Dün akşamki bölümünde de bu durum fazlasıyla gözüme çarptı.

Hazal gerçekten bu kadar kilolu mu ya da çekim sebebiyle mi ekrana öyle yansıdı bilmiyorum ama görüntü beni rahatsız etti. Aşk-ı Memnu dizisinde rol alırken, bir eli yağda bir eli baldayken bile böyle değildi."

Altıntı - Hürriyet

dogru söze ne denir?

Son düzenleme:
ilk başlrda çook severek izliyodum.
son zamanlar pek izlememeye başladım ama olanları az çok biliyorum.
feriha karakteri çok soğuk çok itici ya..
insan hiç mi sıcak konuşmaz..
sırf çağatay için izliyorum diyebilirm.

vallahi uzun zamandir dikkatimi cekiyordu kilo aldigi bi kere yuzunden belli tombis yanaklari olmus iyicene belide cok kalin
sanirim bu kis aldi bu kilo yu....boyu kisa olmasa tamamda boyu kisa oldugu icin guzel durmuyor...halbuki yuzu cok guzel olan bir kiz

Canım zaten ben sana bşey demedim. Ben senin yorumunu bile okumadım. Artı, evet kilo aldığı bi gerçek. Bende en cok Genco dizisindeyken ona hayrandım ve orda cok cok güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…