• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

kilo almış gibiii bu ferihaaaaa.............artı feriha ile kavuşacaklarmış feriha hamile kalacakmış doğururken ölecekmiş kızı olacakmış emirdee adını feriha koyacakmışşşş...

ferihanın dilinden anca mehmet anlardı ama oda bu bölumde yok. 2 cakacaktı azına alacaktı ferihanın sinirlerini :)

:) emirin küçüklüğünü gösterirken merdivenlerde oturan küçük çocuk vardı ya :) sonra annesiylee taksiyee bindii o sevgilimin yeğeniydi :) adı adaa :D :9:

izledigim en sacma bolumdu.cok sıkıcıydı...feriha bogdu beni.uzun uzun ve surekli kendini tekrar eden laflar.bilmis bilmis cemkirmeler :50::50::50:

gerçekten bugün izlediğim en sıkıcı bölümdü konuşupta milletin asabını bozmaktan başka bişey yapmadılar sanırım,bugün en çok seherin çıkmadığına sevindim bide ferihayı parçalamak geçti sürekli içimden,aynen bende bu kız şişmiş biraz zayıflasa dedim durdum,gerçek hayatta olsa emir sarrafoğlu gibi hem zengin hemde çok yakışıklı bi çocuk asla ferihann bu kadar tribine dayanamaz ve koyardı kapının önüne emirin sabrına gerçekten şaşırdım yoksa çekilecek hiçbi yanı yok o kızın:36:

Back