Emir'in Yolu Show Tv

Şiddete çok karşı biri olarak ben Feriha'yı dövmek istiyorum artık iyice sinir bozucu oldu..

Feriha'nın "Bu kadar mı..." ile başlayan cümlelerinden triplerinden tavırlarından bıkkınlık geldi
İzlemiyorum artık

kulağımı delmiştim bende iğneyle 2.ve 3. ye izin çıkmamıştı

emir bu bolum cok yakisikli...uzun zamandir degildi :)

benimde gözüme öyle göründü çok bakımlıydı saçlar falan,ah keşke birazda feriha bakımlı olabise bide ben aysuna sinir oluyorum kadının sürekli kesik kesik duraklayarak konuşması yokmu beni öldürüyor kadının bi cümle kurması neredeyse 5 dk.

lara harbi kiz...kimsenin acigini aramiyor kimseyi sirtindan vurmuyor...asla sir paylasmiyor...realist...
ceyda ates te cok guzel geliyor gozume bazen..bu bolumde cok guzeldi yine.yalniz su ece meselesine takildim bu kadar manyak olabilir senaristler..neden aralari daha duzelmeden comak sokuyorlar zaten surda bitmesine 8 bolum kaldi agiz tadiyla bitirseler olmuyormu...

bende diyorum riza 1 aysun 2

daha ruya olayi aciga kavusmadan yine feriha ece meselesini yanlis anlayacak..belkide yanlis anlamayacak dogru anlayacak cunku emir kizin icine dusercesine bakiyordu

ece denen kızda Allah için güzeldi ama emirin bakışlarını bende farkettim yiyecekmiş gibi ferihaya öyle bakmıyo adam,bide daha dövmeside duruyo kızın bakalım bunun altından ne çıkacak

hic guzel seyler cikmayacak ve biz her zamanki gibi sinirden patlayarak izleyecegiz..nefret edecegiz ama merakimizdan yine bakacagiz

Emirrrr:16
ece de guzel kizmis cok havali ....levent bey de geldi komsu hadiiiiii bakalimmm))

Son düzenleme:
bı levent eksıktı oda geldı tamamlandık
sıra hande ece ve rüya üçlüsüne, onlarda taşınsın apartmana tam olsun

emır sulandı resmen o eceye
pıs herıf

evet yaa resmen suzdu..insan utanir bee daha barismadiniz bile basinda bi hamilelik belasi var..manyak herif erkek iste gercekte de olsa sanirim boyle olur..gece klubunde eski sevgilisine rastlayan icine dusen erkek!!!

bu ecesiydi rüyasiydi emir bos dururken neredelermis simdi feriha varken ortaya ciktilar cok komik. önceden niye böyle dolaplar hic dönmemis.

Emir cok gereksiz samimiydi eceyle zaten ferihaylada pek bi sevgiliyi oynamiyorlar zorlan evliymisler gibi bu eceyle bile daha cok ilgilendi. Eceyyi emirin annesi yollamis olabilir vede emirle bayagi bi ugrasacaga benziyor bu kizin. Emirde onla yatar ben size söyliyim. zaten kiz cagirsa gidecek gibi bi hali vardi.

Leventcik apartmana iyki celdi iyi oldu. Emir de bunun üstüne daha cok eceyle ilgilenecektir karsi atak hesabina. su ferihada leventle olsun ondan baskasi cekmez onun kahrini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…