Emir'in Yolu Show Tv

kız çok itici aşkı memnu da da begenmıodum ayrıca topuklu ayakkabıyla yürüme dersleri almalı ahahahha

Emir'in erkek olduğu aklına geldi bu bölümde nihayet, gerçi orman kanunu gibi yaptı ama yapcak bişiy yok seyri komik bir sahne idi :))
Artık yengeyi dövmekten vazgeçtim, Emirin hamile bıraktığı kızı dövmek istiyorum :)) doğumdan sonra yaparım artık

amaaaan iyice sacmalasti. birbirine okadar asik iki kisi hatta daha yeni beraber olmaya baslamis iki asik ne olursa olsun bu sekilde davranmaz birkere yani feriha gibi. ne o öyle bicak micak cok sacma. emir onu öptügü an yelkenleri indirmis olmasi lazimdi. yani ben bile okadar katiyimdir ama ben bile öpücüge karsilik verirdim o durumda yani. dizi birazcik gercekleri yansitsa cok iyi olurdu.

eski türk filmlerini örnek alsalar cok iyi olucak.......... bari kizin biraz edasi cilvesi olsaydida yine karsi koysaydi. bu tam bi duvar

Adını Feriha Koydum” isimli dizinin bu haftaki bölümünde bir ilke imza atılacak. Dizinin 56. Bölümü sadece Emir ve Feriha arasında geçecek.

56. Bölümü başlangıcından sonuna kadar sadece Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Emir ve Hazal Kaya’nın canlandırdığı Feriha karakterleri üzerine kurulu olacak.

iyice seyredilmez bu bolum..feriha'nin cemkirmelerini izleyecegiz anlasilan..

Feriha emirin kolunu dikiyor.Çok komik yaa öyle iğne iplikle kesik dikilseydi keşke.İyice saçmaladılar.Bu bölüm en berbat bölüm .

feriha emirin yarasinimi dikti ,banami oyle geldi ,ne kadar sacmaladilar boyle,ferihanin kaprislerinden biktik iyice:36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…