• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

KESIN BILGI....

Aynur&Feriha sahnesi cekilmis ve Feriha Aynurla veldalasmaya ve esyalarini toplamaya gelmis. Emirde arabada Ferihayi bekliyor

ALINTI.

Aslında yazmak istemiyordum ama görünce dayanamadım bu tüyoyu..

E nede olsa bugüne bugün ergenler yazımı alıp yayınlıyorlarsa bende Fb'nin

yeni yüzü olarak yazıyım istedim.....
_____
bu alinti bi yerden dogrumu bilemem:))

Son düzenleme:

Canım zaten ben sana bşey demedim. Ben senin yorumunu bile okumadım. Artı, evet kilo aldığı bi gerçek. Bende en cok Genco dizisindeyken ona hayrandım ve orda cok cok güzeldi..

yok yaa yanlis anladin kisisel olarak kendi ustume alindigimdan falan demedim ben onu..bana demedigini biliyorum..evet dedigin gibi cok kotu laf;ar soyleyenler var ama su son siralar nerde okusam kilosundan soz ediliyor..sadece ondan yazmak istedim:29:

Sanırım çoğu insanın tam tersini düşünüyorum.
Bence neredeyse en iyi bölüm dünkü bölümdü.. Soluksuz izledim. Onların duygusunu içimde hissettim resmen. Boğazım acıdı izlerken.
Sırf onlara ayrılmış bir bölümdü.

ben cok fazla etkilenmedim ama olmasi gereken bi bölümdü. güzeldi. Bircok havada kalmis sey vardi onlarin konusulmasi islenmesi gerekiyordu. iyide oldu. hicte sIKILmadim sonucta ikisi icin izlemiyormuyuz diziyi onlarin asklari konu aliniyor. Ama feriha gercekten cok itici hicbir cekiciligi yok.yani emir gibi bi cocuga hiic gitmiyor. biraz edasi cilvesi olsa tamam diycem emir buna asik olmus. keske biraz cekici bi yani olsaymisda izlerken gercekten iki asik izliyor gibi diziden keyif alsaymisiz. birde iki sevgiliyi yansitmiyorlar hic cok yapmacik yani hadi emir yine yansitiyor birazda feriha fosssssssssssssssssssssssss un fosu..................

KESIN BILGI....

Aynur&Feriha sahnesi cekilmis ve Feriha Aynurla veldalasmaya ve esyalarini toplamaya gelmis. Emirde arabada Ferihayi bekliyor

ALINTI.

Aslında yazmak istemiyordum ama görünce dayanamadım bu tüyoyu..

E nede olsa bugüne bugün ergenler yazımı alıp yayınlıyorlarsa bende Fb'nin

yeni yüzü olarak yazıyım istedim.....
_____
bu alinti bi yerden dogrumu bilemem:))

anur hangisiydi benmi kacirdim canim

fragmani gordunuzmu berbat otesi.artik iyice tuyu diktiler yani...gecen sene esimin maca gittigi gunler yalnizliktan baslamistim izleyecek baska biseyde yoktu...simdi bakiyorum o bolumler cok cok daha guzelmis..feriha guzelmis bakimliymis...simdi paspal oldu cikti iyice...birbirlerinin pesinden kosmalri,asklari falan daha guzelmis...iyice sacmaladilar.

bu bölüm de ben de çok sıkılmadım ama olaylar çok saçmaydı ya.elini dikmesi falan.düşünsenize iğneyi etine soka soka dikti.öyle bişey olsa acısından durulur mu. sonradan şişer iyice acır.ne saçmalıktı ya .ferihanın ilaç içmesi bilmemne.dayanamadım artık aç kapıyı at şu kızı dışarı dedim ya.nasıl bir inattır bu.sonu bari iyi bitse şu dizinin

ay simdi de emir kacar feriha kovalar
su feriha da iyi ki emirin ailesi kadar rahat bi ailede buyumedi bu kadar tutucu bi aileden cikan kiza bak ya bi tokat icin evi terketmeler yurda yerlesmeler calismalar.bi de adamin elini tutuyo:50:

Son düzenleme:
yok artık şimdide levente mi dönüyor ferihaa,off iyice sıkıldımm ya

bu bölüm de ben de çok sıkılmadım ama olaylar çok saçmaydı ya.elini dikmesi falan.düşünsenize iğneyi etine soka soka dikti.öyle bişey olsa acısından durulur mu. sonradan şişer iyice acır.ne saçmalıktı ya .ferihanın ilaç içmesi bilmemne.dayanamadım artık aç kapıyı at şu kızı dışarı dedim ya.nasıl bir inattır bu.sonu bari iyi bitse şu dizinin

öyle bişey var canım :)

yıllar önce uslu durmayıp kayak yapıp bi yerimizi yarmıştık kardeşimle,annem bişe olursa doktora götürmem kendim tedavi ederim sizi diye önceden söylemişti -ki yaptı da.çuvaldız gibi bi iğneyle yapmadı tabi küçük bi iğneydi ve 2 saate yakın özenerek uğraşarak kardeşime 4-5 bana 3 dikiş attı,ağladığımı bile hatırlamıyorum dayanılmicak bi acısı yok

cok sacma ve gereksiz bir bölümdü.güya ikisinin ruh halini yansitmak istemisler..yok elini dikmeler falan.komikti gercekten.kendilerini bu konuda asmislar.

öyle bişey var canım :)

yıllar önce uslu durmayıp kayak yapıp bi yerimizi yarmıştık kardeşimle,annem bişe olursa doktora götürmem kendim tedavi ederim sizi diye önceden söylemişti -ki yaptı da.çuvaldız gibi bi iğneyle yapmadı tabi küçük bi iğneydi ve 2 saate yakın özenerek uğraşarak kardeşime 4-5 bana 3 dikiş attı,ağladığımı bile hatırlamıyorum dayanılmicak bi acısı yok

allah allah valla şaşırdım nasıl olur ya

Back