Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu ferihanın ağzının ortasına iki tane tokat atasım var allahım ya ne saçma sapan laflar ne tripler öyle kanalı değiştirip duruyorum sürekli çemkiriyor 1 saat boyunca bitmedi
ruya baskasindan mi hamileymis
yani tahmin ediyordum da acik acik gosterdiler mi son 2 bolum izlemedim bende
Emir'i fazla beğendiklerinden ötürü insanlar Feriha'ya olan nefretlerini geçtim gerçek kişilikliğine; Hazal Kaya'ya taş atmaya başladılar. Hemde abartılı bi şekilde. Bunu her yerde görüyorum. Bu sadece bi dizi, bunun bilincide olsun bence herkes..
Adını Feriha Koydum dizisinde dün gecceki bu görüntüler izleyenleri şaşırttı.
İşte dizinin takipçilerinden dün geceki bölümle ilgili yorum:
"Adını Feriha Koydum dizisini severek izliyorum. Hazal Kaya'nın kendine has bir güzelliğinin olduğunu düşünüyor ve çok beğeniyorum.
Ancak eski bölümlerle kıyasladığımda Hazal Kaya'nın çok fazla kilo aldığını fark ettim. Dün akşamki bölümünde de bu durum fazlasıyla gözüme çarptı.
Hazal gerçekten bu kadar kilolu mu ya da çekim sebebiyle mi ekrana öyle yansıdı bilmiyorum ama görüntü beni rahatsız etti. Aşk-ı Memnu dizisinde rol alırken, bir eli yağda bir eli baldayken bile böyle değildi."
Altıntı - Hürriyet
dogru söze ne denir?
hazal akaya normalde tatli bi kiz bir cok yerde roportajini gordum izledim...ama bu kilo almis oldugu gercegini degistirmiyor benim kafamda..en guzel fizigi genco donemindeydi aski memnuda aldi,bunda ustune biraz daha koydu...guzel mi guzel..ama senaristlerde hata cok itici yapiyorlar ferihayi..bu basindan beri boyle..miy miy yada cirkef ortasi yok onun