• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ilk defa dizide iyi bişeyler oldu diye düşünüyodum emirle feriha birlikte olunca ama yine sorunlar çıkcak..tipik olaylar..bu kadar mı olur ya...neden bu kadar abartıyolar uzatıyolar bu dizileri gereksiz yere...feriha karakteri kadar heralde soğuk bi karakter daha olmamıştır türk dizilerinde:) hiç kızın güldüğü bi sahne hatırlamıyorum....bi de cansu...bu kadar antipatik bi karakter olamaz kıza bravo valla:) akıl hastanesinde de buldular birbirlerini cansu ve halil...aman Allahım ne tesadüf...ne ferihaymış herkese kafayı yedirtti...herkesi de kendine aşık ettii..vay bee...

ilk defa dizide iyi bişeyler oldu diye düşünüyodum emirle feriha birlikte olunca ama yine sorunlar çıkcak..tipik olaylar..bu kadar mı olur ya...neden bu kadar abartıyolar uzatıyolar bu dizileri gereksiz yere...feriha karakteri kadar heralde soğuk bi karakter daha olmamıştır türk dizilerinde:) hiç kızın güldüğü bi sahne hatırlamıyorum....bi de cansu...bu kadar antipatik bi karakter olamaz kıza bravo valla:) akıl hastanesinde de buldular birbirlerini cansu ve halil...aman Allahım ne tesadüf...ne ferihaymış herkese kafayı yedirtti...herkesi de kendine aşık ettii..vay bee...

Zaten cansu ve halil karakterlerini alarak,başlı başına bir polisiye/cinayet filmi yapılabilir...:37:
gişe rekorları kırardı sayelerinde..:52:

Ben daha fragman görmedim nette de Twde yayınlanmayınca wermiyorlar gören duyan war mıı ?

Göğüs kanseri nedeniyle gördüğü kemoterapi mart başında biten Vahide Gördüm, 1 Mayıs'ta setlere geri dönüyor.

Güncelleme:20 Mart 2012 11:14

'Nefes: Vatan Sağolsun' filminin yönetmeni Levent Semerci'nin 12 Eylül dönemini anlatan filmindeki kanser hastası Ayhan Hanım rolünü rahatsızlığı nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kalan Gördüm, tedavisinden sonra ilk kez kamera karşısına geçecek.

Gördüm "Nisan ayında radyoterapim tamamlanıyor. Zaten Akademi 35.5'ta öğrencilerimle derslerime giriyorum. 1 Mayıs'ta da 1 Mayıs sahnesiyle setlerde olacağım" dedi.

bu cansu gerçekten salak,adam ferihayı kaçırdı,etti ölümlerden döndüler birde ferihayı öldrmek istedim diyor,

handenin herşeyden haberi var,ya aysıun yada koray söyledi..ama sanırım ünal kız ile annesinin tehlikli biri olduğunu düşünüyrlar ki aysun feriha kadar tehlikeli olamaz diyor.

sinir oluyorum şu aysuna ya

bence dizi çok baydı tipik türk filminde olacak herşey oldu resmen :D:D
zengin çocuk fakir kız-aile baskısı-yalanlar-kaçırılmak-intihar-kaçıp evlenmek-zorla evlenmek-istenmeyen gelin-2. kadın-tımarhane delisi-psikolojik deli aşık cansu-onun üvey kırık annesi onun sevgilileri- bi butik vs vs
vahide gördüm ün eksikliğini kapatmak için naaapcaklarını şaşırdılar

ferihada haketti ama yani,onca konuşmaya bi eyere kadar ki levent hocayıda söyleyince emir koptu tabii

olamaz ya feriha ayrılır bunun üzerine demiştim pes etmiycem diyo diye sevindim.bi bu tokat eksikti,şimdi de bunun yüzünden ayrılır bunlar.emir de dayakçı çıktı.tokat atcak bi tip değildi ne olursa olsun.ne olacak bunun sonu ya

olamaz ya feriha ayrılır bunun üzerine demiştim pes etmiycem diyo diye sevindim.bi bu tokat eksikti,şimdi de bunun yüzünden ayrılır bunlar.emir de dayakçı çıktı.tokat atcak bi tip değildi ne olursa olsun.ne olacak bunun sonu ya

senaristler sağolsunlar Brezilya dizilerine çevirdiler...:37:
her şey mümkündür yanii dizinin bundan sonraki seyrinde..:37:

:))) aslında tokadı Emir atmadı, Feriha attı hatta yumruk attı onu kaldıramadı Emir.. o hamile kızın salaklığıda boyut atlamış yani dizide karakterler hep uç nokta ya çok deli ya çok salak

bu diziden de artık soğumaya başladım zaten internetten izliyordum son 2-3 bölümdür.
tebrik ederim senaristler sonunda amacına ulaştı herkesi isyan ettirdi feriha bir tek emirden şiddet görmemişti o da oldu sonunda ne mutlu biz izleyenlere ne kadar çok örnek oluyorlar bu dizide izlediğim şiddeti başka dizide izlememişimdir heralde gelen vuruyor geçen vuruyor şamar oğlanına çevirdiler :1: ferihanın son dalıda kırıldı bakalım şimdi ne yapacak o kadar güveniyordu oysaki emire :51:
sanırım sofiyi arayıp yardım isteyecek yada gülsüme gidecek feriha umarım zaman atlaması olmaz elinde bir bebekle geri dönmez her nereye gidecekse.
rüya ve bebek olayının gerçeği bir an önce ortaya çıksa bari uzatmayı ne kadarda seviyor bu senaristler daha güzel iş çıkartabilirler hemen klişe yöntemlere başvuruyorlar
artık bizde finalde barıştıklarını görürüz ve ta tatammm mutlu son The End :27:
bunuda söylemeden geçmek istemiyorum dizide bir çok detay atlanıyor neden hala;
cansunun söylediği yalanlar ortaya çıkmadı,
sanemin ne haltlar yediğini kimse bilmiyor,
seher'in bu kadar paragöz ve yalancı olduğunu anlamadılar,
gülsümle koray ikilisini neden bir arada tutuyorlar,
ferihanın intiharı kimse tarafından bilinmiyor,
aklıma gelenler bunlar ve birçok şey daha vardır eminim aklıma gelmeyen neden neden neden :36: :51:

Back