bu diziden de artık soğumaya başladım zaten internetten izliyordum son 2-3 bölümdür.
tebrik ederim senaristler sonunda amacına ulaştı herkesi isyan ettirdi feriha bir tek emirden şiddet görmemişti o da oldu sonunda ne mutlu biz izleyenlere ne kadar çok örnek oluyorlar bu dizide izlediğim şiddeti başka dizide izlememişimdir heralde gelen vuruyor geçen vuruyor şamar oğlanına çevirdiler ferihanın son dalıda kırıldı bakalım şimdi ne yapacak o kadar güveniyordu oysaki emire
sanırım sofiyi arayıp yardım isteyecek yada gülsüme gidecek feriha umarım zaman atlaması olmaz elinde bir bebekle geri dönmez her nereye gidecekse.
rüya ve bebek olayının gerçeği bir an önce ortaya çıksa bari uzatmayı ne kadarda seviyor bu senaristler daha güzel iş çıkartabilirler hemen klişe yöntemlere başvuruyorlar
artık bizde finalde barıştıklarını görürüz ve ta tatammm mutlu son The End
bunuda söylemeden geçmek istemiyorum dizide bir çok detay atlanıyor neden hala;
cansunun söylediği yalanlar ortaya çıkmadı,
sanemin ne haltlar yediğini kimse bilmiyor,
seher'in bu kadar paragöz ve yalancı olduğunu anlamadılar,
gülsümle koray ikilisini neden bir arada tutuyorlar,
ferihanın intiharı kimse tarafından bilinmiyor,
aklıma gelenler bunlar ve birçok şey daha vardır eminim aklıma gelmeyen neden neden neden
benimde en cok takildigim sey seher ve sanemin yaptiklarinin ortaya cikmamasi.
seher o kadar cok sey yapti ki
feyyazi kiskandirmak icin mehmeti kullandi.yuzugu caldi
hamileyim dedi
herkesi yoldu
cansu,aysun ve niceleri...
bunlardan hicbirinin mehmet ve rizanin haberi yok.ben bir an once mehmetin ogrenip onun hakkindan gelmesini istiyorum ama senaristler sagolsun hep emir ve feriyi ayirma yolunda seyler yaziyorlar..pislikler iyicie nefret ettim diziden artik..igreniyorum..bu kadar icine edilebilrdi