Emir'in Yolu Show Tv

benimde en cok takildigim sey seher ve sanemin yaptiklarinin ortaya cikmamasi.
seher o kadar cok sey yapti ki
feyyazi kiskandirmak icin mehmeti kullandi.yuzugu caldi
hamileyim dedi
herkesi yoldu
cansu,aysun ve niceleri...
bunlardan hicbirinin mehmet ve rizanin haberi yok.ben bir an once mehmetin ogrenip onun hakkindan gelmesini istiyorum ama senaristler sagolsun hep emir ve feriyi ayirma yolunda seyler yaziyorlar..pislikler iyicie nefret ettim diziden artik..igreniyorum..bu kadar icine edilebilrdi

Sanki hepsi farklı bi hayatta yaşıyo kimin naptığından hiç haberleri yok gerçekten çok saçma
Dizinin son bölümünde yani finalde ortaya çıkcak herşey heralde bizlerde aaa ne güzel mutlu son mu dicez
Ben söverim öyle bişey olursa kendi adıma.
İyice saçmaladırlar ya Aslında izlememek lazım bu saatten sonra.

yok yaa mutlu son falan olmaz.surda kalmis 10 bolum.bide ruya denen kiz tweet atmis ruya uzun sure sizlerle diye..iyice suyunu cikardilar.bebek kesin emirden olur artik..sacmalayacaklar ya.aptallar yaaa aklima geldikce kziyorum..53 bolum bosa izledim keske hic baslamasydim batirdilar resmen neden tadinda gitmiyor..bu kadar kotuluk onlarimi bulmak zorunda hep.insaf yaa

mehmete zaten diyecek lafım yok aptal mı desem odun mu desem nasıl biri henüz çözemedim öğrensede herşeyi bir iki bağırır sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranır onun tepkisi ferihaya kendi yediği haltları unutmuş namus da namus diye tutturuyor

hemde ne saçmalık
senaristlerin amacı sanırım artık belli oldu millete sövdürtmek kendilerini ben tamamen izlemem diyemeyeceğim ama zaman buldukça internetten izlerim yeni bölümleri tv'den izlemiycem taki senaryo düzelene kadar buda pek mümkün görünmüyor ya neyse

emir vurabilecek birimiydi allah aşkına.bide dudağının kenarı patladı.bu kadar da olmaz yani.sırf ayrılık sebebi olsun diye yapmışlar.bi birleşseler de sadece ailelerle araların düzelmesiyle falan uğraşsalar.ikisinin ilişkisi doğru düzgün bi hale gelemediki diğer sorunlar hallolsun

nasıl olurda bu kadar konu dışına çıkılır anlamıyorum..
zaten son zamanlarda iyice seyrimden düşmüştü,
artık son bölümle hiç izlemicem gibi...
ve arkadaşlar,"kalite" kavramını izleyici yaratır,
unutmayalım...biz bir yandan saçmalık diyip
bir yandan da izlersek eğer tabi ki bir şekilde
işlerine gelicek bu düzen...zaten çok fazla
tv izleyebilen biri değilim,sağolsun hepten
kaybettiler beni...

çok seviyorum bu diziyi ya ilk zamanları çok daha iyiydi ama hala çok heycanlı bence hiç bitmese keşke ya

Diziyi Emir mi seyrettiriyor Feriha mı acaba, çünkü ikisi bir arada iyice kasmaya başladı iyice saçmalamaya başladı dizi..

Fragmanı izlemiycem izleyenlerde anlatmasın lütfeeenn :) televizyonda bakarken aaa ben burayı biliyorum böyle böyle yapıyorlar demek istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…