Emir'in Yolu Show Tv

dün yalan dünya izledim noldu merak ediyorum
halil ikisine işkence etti durdu
ev sahibi adam evine geldi onuda vurdu öldürdü
sonra nikah yapacaktı şahit emirdi ellerimizi çöz imza atalım dediler halile
o sırada bogusup halili tartakladılar,evdei kadın ve cocuk kacıp polisi aradı
polisler gelene kadar epey kavga ettiler,sonra emir ferihayı kaptı kapıdan cıktıki halil silahıyla peşinden ateş etti emir yere düştü
poliste tam o anda geldi ve orda bitti
sonuna dogru gülsüm emirin evine cıkıp kendini astı koray eve girdi onu öle cansız asılırken gördü vs. ama ne oldugu belli değil.

gülsüme cok kızdım sanki koray ona tecavüz etti,bu tür değerleri o kadar koyuyduysa madem gecenin vakti adamların evinde işin neydi ferihadan cok kendi derdine düştü.keşke cansu asaydı kendini daha mantıklı olurmuş.

bu aşamadan sonra dizinin nasıl devam edeceği merak konusu
13.cumaya yakışan bi senaryo yazmaya çalışmışlar kurgu gerilim had safhada
işkenceler, vurulanlar, ölenler, kendini asanlar
emirle feriha şu saatten sonra hiç bişey olmamış gibi düzgün bi psikolojiyle hayatlarına devam ederse
koray gülsümü öyle gördükten sonra hiç bir psikolojik travma yaşamaza gözümde zerre kadar inandırıcılığı kalmaz şu dizinin
boru mu ya gözümün önünde benim yüzümden ölmüş biri, beni de halilin yanına bakırköye kapatırlardı heralde öyle bişey yaşasam:))

Son düzenleyen: Moderatör:

evet hatta adamı arka odaya götürürken karanlıktı ev birden halilin hayalindeki cennete döndü

gülsümün intiharı saçmalıktan başka bişey değil bence

ya da emırın evıdır

herşey orda oldu orda da tedavi olsun tam olur

halil artık geri döndüğü hastane odasında, kutu karton üzerindeki haplardan bozma kalp içindeki ferih yazısına devam eder,,, FERİHA VE EMİR yazar bence

süper bi fikir

evet ya keşke cansu asydı kendini bari rahatlardık

süper bitti ya. herkesin gözü önünde emir ferihayi cani pahasina koruyor kurtariyor bütün aile sahit oldu simdi izin versinler biraksinlar su asiklari. cok duygulandim sonunda.leventte pek saskin bakti bu kadarini beklemiyordu herhalde emirden. gülsümün yaptigi tam bir sacmalik. sevdigin adamla kendi isteginle sey yapmissin ne yani ozaman adamin evine giripte icmeseydin. hem koray ona parktada yakin davrandi sanki kullanip atmis gibi git kendini as. sacma uymamis. ama koray onu kesin kurtarir simdi diger bölümde . feriha emir gülsüm hastanede kalir herhalde bir süre.

bu yatak da ferihaların evine ya da hastaneye benzemiyor. korayın evi mi acaba:26:

bu resmi sonradan gördüm gercektende bisey olmiycakmis tahminim dogru cikti. pek keyfi yerinde görünüyor. korayin evi olsa gerek

dün diziyi izlerken başıma agrıalr girdiii igneci halili bogacaktımmm :S pislik yapmadıgı kalmadı emiree

son kurşun isabet etii ama herkesin gözü önünde gerk aşk bu dedirdirdi

ğülsüme gelince emirin evinde ne diye asarsınki kendini isteyerek şey ediyosun git korayın evinde as :)) ölmez büyük ihtimal koray kurtarcak onuda

4 tane uyuşuğu koymuşlar filme
bi gerizekalı halilin hakkından gelemediler
o diziye bi beni koyacaklar ki varyaaaaaa......

4 tane uyuşuğu koymuşlar filme
bi gerizekalı halilin hakkından gelemediler
o diziye bi beni koyacaklar ki varyaaaaaa......

ay aynı fikirdeyim.bi biri bayılıo bi biri ay sinirden bende bayılcaktım:)) şu hamile halimle o halili ben yerden yere vururum.halil emirin yarısı kadar adam yapmadığını bırakmadı.çok ama çok saçmalamışlar bu bölüm.gerçek olamayacak kadar aptalcaydı.

kızlaaaaaaaaarrrrrrrr fragman çıkmış halil geldiği yere şuuttt emir feriha hastane de veeeeeeeeee gülsüm yaşıyoorr feroşada söylüyor biz korayla birlikte olduk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…