dün yalan dünya izledim noldu merak ediyorum
halil ikisine işkence etti durdudün yalan dünya izledim noldu merak ediyorum
dizinin sonu cok guzeldi cok duygulandimHalil de superman cikti vur-vur 2 dakkadan cok bayılmıyo bıle bı de o kadının kocası eve geldıgınde kımse yoktu ferıhayla halıl kapıdayken de hıc bı sey yoktu adamı oldurup kaldırdıktan sonra sankı eve sıhırlı deyenek deydı,oda suslenmıs kadın ve cocugu oturuyo
ferihanın oynadığı rülü bende çok rahat oynaırım valla
ya bön bön etrafına bakıyor donuk bir ifadeyle
ya da sinirli sinirli herkese bağırıyo..
kızda başka bir mimik farklı bir ruh hali yok resmen ya sinir oluyorum..
gülsümün ne zoru vardı da intihar etti ya ona şaşırdım ne alaka şimdi..
ya da emırın evıdır
halil artık geri döndüğü hastane odasında, kutu karton üzerindeki haplardan bozma kalp içindeki ferih yazısına devam eder,,, FERİHA VE EMİR yazar bence
halil ikisine işkence etti durdu
ev sahibi adam evine geldi onuda vurdu öldürdü
sonra nikah yapacaktı şahit emirdi ellerimizi çöz imza atalım dediler halile
o sırada bogusup halili tartakladılar,evdei kadın ve cocuk kacıp polisi aradı
polisler gelene kadar epey kavga ettiler,sonra emir ferihayı kaptı kapıdan cıktıki halil silahıyla peşinden ateş etti emir yere düştü
poliste tam o anda geldi ve orda bitti
sonuna dogru gülsüm emirin evine cıkıp kendini astı koray eve girdi onu öle cansız asılırken gördü vs. ama ne oldugu belli değil.
gülsüme cok kızdım sanki koray ona tecavüz etti,bu tür değerleri o kadar koyuyduysa madem gecenin vakti adamların evinde işin neydi ferihadan cok kendi derdine düştü.keşke cansu asaydı kendini daha mantıklı olurmuş.
halil le enjeksiyon kursu iğnelerin içeriği ve etkilerinin anlatımı ücrete dahildir
Ay dünden beri gülüyorum yorumlarına
İğneci oldu çıktı başımıza Halilcik
halilcik
bakın ne buldum kömik geldi güldüm yarıldım sizinlede paylaşmak istedim
sesleri biraz komik ama anlamaya çalışın oluyo diziye
Adini Feriha Koydum -Rizeliler Ferihaya sarki yazmis- YouTube
dizinin sonu cok guzeldi cok duygulandimHalil de superman cikti vur-vur 2 dakkadan cok bayılmıyo bıle bı de o kadının kocası eve geldıgınde kımse yoktu ferıhayla halıl kapıdayken de hıc bı sey yoktu adamı oldurup kaldırdıktan sonra sankı eve sıhırlı deyenek deydı,oda suslenmıs kadın ve cocugu oturuyo
bu yatak da ferihaların evine ya da hastaneye benzemiyor. korayın evi mi acaba:26:
gülsüme çok üzüldüm ya rüyama gircek diye korktumo halini görünce
Hahaha çok güzel olmuş bu ne güzel eğlenmişler bizim feriha sayesinde
4 tane uyuşuğu koymuşlar filme
bi gerizekalı halilin hakkından gelemediler
o diziye bi beni koyacaklar ki varyaaaaaa......
bu yatak da ferihaların evine ya da hastaneye benzemiyor. korayın evi mi acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?