Emir'in Yolu Show Tv

vay beee.bukadar cabuk beklemiyordum.gulsumle koray evleniyordur..iyi bari bu kacinci bolum haberi olan varmi?

face te adını feriha koydum özel tüyolar diye bi sayfa var orda çıkıyor bunların hepsi.çocuklar iyi çalışıyorlaryaş ortalaması 12 falandır yorum yazmaya çekiniyorum

bence gülsüm ile koray'ın nikahı gülsüm başkası ile evleniyor olsaydı emir nikah şahidi olmazdı sonuçta

korayla evleniyormuş.koray gülsüme evlenme teklif ederken mehmet bıçakla üstüne gidiyormuş.emir ayırmaya çalışıyormuş.o sırada gülsüm biz evleniyoruz diyip mehmeti engelliyormuş.hande nikahı basıyormuş.geçirdiğimiz 3 ayı nede çabuk unuutun diyecekmiş.miş muş göreceğiz bakalım

süpersin canım ya tüyo küpü gibisin maşallah

süper yaa güzel gelismeler var. ne cabuk nika

h masasina geliyor is. emirle f
erihaya ne gözle bakicak evdekiler ben onu merak ediyorum. oncagazlarida everselermisya hazir cifte dügün olurmus.

rıza ve emir nikah şahitleri

bu kadar kolaydıysa ferihada emirle yatsın onuda evlendirsinler işte

bu bölümle ilgili aldıgım tüyolar :

TÜYO 1 : Emir ve Ferihanın bu bölüm öpüşme sahnesi var !

TÜYO 2 : Aysun Emir'e,bunlar hep o kızın yüzünden geldi başına diyo !
Emir de, o kız benim hayatım anne onun hakkında düzgün konuş diyor.

TÜYO 3 : Emir'in yaptıklarını çok büyük fedakarlık olarak gören Rıza Feriha'ya hastanede Emir'in başından ayrılmamasını tembihler. Emirin uyanmasıyla birlikte birbirine kavuşan iki aşık yetiştirmeleri gereken bir ödev olduklarını esas alarak her gece çalışmaya başlarlar. Rıza da kızının 10 numarada güvenli olduğuna emindir...

TÜYO 4.. Gülsüm hamile :))

TÜYO5 : GülsümKoray evlenir Rıza ve Emir nikah şahidi olurlar .. ama koray gülsümü sevmiyor vijdan azabından evleniyor..

TÜYO6:Halil'in tekrar kaçmasından korkan Rıza,Emir'in teklifiyle Feriha'nın ve Emir'in okula beraber gitmesine izin verir :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…