bide özgün olamayan senaristlerimizden bi bombada gözümden kaçmadı , salak hande yatakta nutelle yiyordu kaşık kaşık , direk yabancı filmlerdeki depresyonda kovadan dondurma yiyenlerden çalmışlar
evet tam o anda kardeşimde aynısı olmasada buna yakın bi cümle söyledi maşallah handeninde kaşları aldı başını giyo bi müdahale lazımyoksa amazon ormanları yolunda emin adımlarla yürücek
evet aynen bende fark ettim , resmen kirpiklerine kadar uzatmış salak
bence iğrenç bi görüntü kim sevgilisi balta kaşlı olsun ister ki?
pala kaş hande diyoruz bundan sonra
sarı kızımızın yediği o nutella sanal reklam uygulaması mı yoksa neydi??? hah ürün yerleştirme :26:olsa gerek diye düsünüyorum ,,, yoksa havalı ve fit kızlar öyle nutella filan kaşıklayıp vücut ayarlarıyla oynamazlar herhale ayrıca ferihanın gelinliği altınları neydi öyle,,,hayat devam ediyor dizisinin setinden getirtilmiş gibi halil e ne desem bilmiyorum o firiya hanım diyen adam gitmiş yerine uzman psikopat bi sağlık memuru gelmiş ,, iğneler felan
Eki Görüntüle 326192 gülsüme birşey olmuyor afk facebok sayfasından alıntıdır
Ya kızlar intihar eden kız öldü mü kesin mi bakamadım o kısma
resimde gördüğün gibi senden benden iyi durumda
hayır yani anacım ,, halil i gören enjeksiyon kursu filan veriliyo zannedecek akıl hastanelerinde yani...
Hey Allah'ım yani öle bir fragman koymuşlar ki ben de kız öldü sandım
kalın kaş modası var diye iyice abartıyorlar bence...
Eki Görüntüle 326192 gülsüme birşey olmuyor afk facebok sayfasından alıntıdır
bu yatak da ferihaların evine ya da hastaneye benzemiyor. korayın evi mi acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?