• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bide özgün olamayan senaristlerimizden bi bombada gözümden kaçmadı , salak hande yatakta nutelle yiyordu kaşık kaşık , direk yabancı filmlerdeki depresyonda kovadan dondurma yiyenlerden çalmışlar :66:

evet tam o anda kardeşimde aynısı olmasada buna yakın bi cümle söyledi maşallah handeninde kaşları aldı başını giyo bi müdahale lazım:1: yoksa amazon ormanları yolunda emin adımlarla yürücek:9::9:

evet tam o anda kardeşimde aynısı olmasada buna yakın bi cümle söyledi maşallah handeninde kaşları aldı başını giyo bi müdahale lazım:1: yoksa amazon ormanları yolunda emin adımlarla yürücek:9::9:

evet aynen bende fark ettim , resmen kirpiklerine kadar uzatmış salak :66:

sarı kızımızın yediği o nutella sanal reklam uygulaması mı yoksa neydi??? hah ürün yerleştirme :26::1: olsa gerek diye düsünüyorum ,,, yoksa havalı ve fit kızlar öyle nutella filan kaşıklayıp vücut ayarlarıyla oynamazlar herhale :27: ayrıca ferihanın gelinliği altınları neydi öyle,,,hayat devam ediyor dizisinin setinden getirtilmiş gibi :1: halil e ne desem bilmiyorum o firiya hanım diyen adam gitmiş yerine uzman psikopat bi sağlık memuru gelmiş ,, iğneler felan:52:

pala kaş hande diyoruz bundan sonra :66:

tabi canım süper kod adı: pala kaş :52::52:

sarı kızımızın yediği o nutella sanal reklam uygulaması mı yoksa neydi??? hah ürün yerleştirme :26::1: olsa gerek diye düsünüyorum ,,, yoksa havalı ve fit kızlar öyle nutella filan kaşıklayıp vücut ayarlarıyla oynamazlar herhale :27: ayrıca ferihanın gelinliği altınları neydi öyle,,,hayat devam ediyor dizisinin setinden getirtilmiş gibi :1: halil e ne desem bilmiyorum o firiya hanım diyen adam gitmiş yerine uzman psikopat bi sağlık memuru gelmiş ,, iğneler felan:52:

o manyak ne ara aldı okadar iğneyi bizim saf sarraf yedikçe yedi iğneyi en sonunda feriha hanımda nasiplendi

Hey Allah'ım yani öle bir fragman koymuşlar ki ben de kız öldü sandım :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

en fenası ferihanın parkta seni seviyorum demesiydi bence :19:

ben saf sarrafa söyledi sanarken bizim feriha anasına demiş

halbuki ben bi hafta ne planlar kurmuştum tam ters köşe yapıyıolar

ferihanın oynadığı rülü bende çok rahat oynaırım valla
ya bön bön etrafına bakıyor donuk bir ifadeyle
ya da sinirli sinirli herkese bağırıyo..
kızda başka bir mimik farklı bir ruh hali yok resmen ya sinir oluyorum..

gülsümün ne zoru vardı da intihar etti ya ona şaşırdım ne alaka şimdi..

dizinin sonu cok guzeldi cok duygulandim:43:Halil de superman cikti vur-vur 2 dakkadan cok bayılmıyo bıle:9:bı de o kadının kocası eve geldıgınde kımse yoktu ferıhayla halıl kapıdayken de hıc bı sey yoktu adamı oldurup kaldırdıktan sonra sankı eve sıhırlı deyenek deydı,oda suslenmıs kadın ve cocugu oturuyo:9:

halil artık geri döndüğü hastane odasında, kutu karton üzerindeki haplardan bozma kalp içindeki ferih yazısına devam eder,,, FERİHA VE EMİR yazar bence :9:

Back