Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fenaa bir bölümm bizleri bekliyorrr
koraya gidiyodur kizlarin konusmasini duyup. ilkten emire mi gidiyor acaba dedim ama emirde hastanede olduguna göre...........
bu mehmet bi bahane bulup emirin kapisina dayanirdi hastanede olmasa.
gülsümde ne cabuk ayaklanmis. cansiz öööyyyle asili duruyodu korayda pek bi agardan aldi iki saat bön bön izledi ama nasil olduda kurtulduysa artik. insan biraz daha gercekci yapar be.
olan yine emirimize olmus. halilide yine ayni yere tikmislar adam öldürdü ceza evine tikmalari lazim aslinda. yine kacivericek
Canım cezaewine kapatsalar bütün mahkumları öldürür bu halil hücreye kapatsalar hastalığı daha da ilerler mecbur hastaneye götürmüşlerdir...
Mehmet bir salaklık yapmasaydı...
hem tek suçlu koray mı gülsümüde bıçaklasın o zaman alla alla...
Mehmet ortalığı karıştıracak...
Mehmet gülsümle ferihanın konuşmaısnı duymuyor bence biz dün çok baktık oturma odasında konuşuyor gülsümle feriha ama o sırada çıkarken ortada ne gülsüm ne feriha var bence olayın içinde başka bi iş var gibi geliyor bana :26:
kizlaar
anommm bu ne yawssskizlaar
kızlar bu resmi biraz büyütseniz,nerden takip ediyorsunuz link veremez misiniz ben de takip etsem acaba :44:KORAYLA EVLENIYORMUS
FACEBOOK'TA YAZIYOR ...