Emir'in Yolu Show Tv

bu 2 fragmanda bu diziye mi ait yoksa ben yanlış bir dizinin fragmanlarını mı izledim acaba :44:
bu diziyi önceden hiç izlemiyordum 2. sezondan itibaren izlemeye başladım ve gayette güzel gidiyordu özellikle de şu son 3-4 bölümdür emir'i hayranlıkla izliyordum dayak yerken sevdiği kız için kendini tutması, yastığına özlemle sarılması koklaması, feriha için endişelenmesi vs.
emir'i yine ne hale getirdiler kesin cansudan öğrenmiştir şu nişan olayının tüm detayını bu çocukta ferihadan başka herkese inanıyor sonra pişman oluyor 2. fragmandaki emir'in sözlerine özellikle takıldım kesin feriha emir'in söylediklerine sinirlenip 1. fragmandaki gördüğümüz sahneler oluyor madem tek istediğin bensem alda bitsin bu işkence der gibi gidiyor o eve ama o sahnenin devamının gelmeyeceği belli zaten bizim tanıdığımız emirse o sahne orada bir şekilde noktalanacak ama bunun önemi yok o sahnenin yazılış amacı nedir anlayamadım reyting içinse ki büyük ihtimal böyledir yazık olmuş diziye
hele o seher'in feriha yaptı hala merdivenlerden itti demesi olmayan bebeği de düşürdü cansu konusuna girmek bile istemiyorum
dizinin yeni adını tüm dünyaya karşı tek başına feriha koyuyorum kimsenin yalanları, yaptıkları ortaya çıkmıyor bu kızın tek bir hareketi olay oluyor

Son düzenleme:

gidişat nasıl değişecek..
Farkındaysanız artık leventinde ailesi filan girdi duruma ve leventin aslında çok duygusal oldugunu ve aslında zamanında diktatör bi ailede çok ezildiği gösterior..
Bu bölümden sonra gidişat değişecek dedikleri
feriha levente ilgi duymaya başlıcak..
Bu filmin ilerleyen bölümlerinde feriha emir birleşmicek aksine ortel ortaklıgından cansunun zengin olması filan derken emir sonubnda cansu ile evlecek belkide ferihada leventle ve konu tamamen ilerde dizi uzasın diye uzicakta gitcek ...
Ve feriha annesinin kaderini yaşamış olacak

bende ciddi seher olayına takıldım artık.kız ortalıpı karıştırıyor yaptığı hiçbişey ortaya çıkmıyor.bi yüzük olayı ortaya çıktı ondanda kendine pay çıkardı sindiriyor ferihayı.emirin tripleri gerçekten ama gerçekten çoooook sıktı.ferihada nasıl katlanıyor bu kadar düşmana,bu kadar olaya.maşallah kızı herşeye göğüs geren küllerinden doğan biri yapacaklar öbgz kşdeki cemile gbi.
eğer emirle ferihanın aşkı biter,emir-cansu,levent-feriha olursa dizi biter...çünkü bu dizinin asıl fanları 10-17 yaş grubu...ve hepsi cansudan nefret ediyor.tüyo araştırayım diye face de sayfalara giriyrum,cansuya beddualar havada uçuşuyor.afk ekibide bunu biliyor.seyircinin emir-ferihayı istediğini.eğer kavak yellerine döndürürlerse gerçekten izlenmez bi hal alır.ki o dizidede aslı-deniz çiftinden aslı-efe çiftine çevirdiklerinde ciddi bi izleyici kaybı olmuştu.bu tarz şeyleri çok normalmiş gibi hayatımıza sokmaya çalışıyorlar ama türk halkı böyle şeylere alışık değil,gelemiyor

AŞIKLARIN ŞOK GECESİ!

Nişan gerçeği ile yüzyüze kalmak Emir için bardağı taşıran son damla olur. Emir büyük bir öfke ile tamamen içine kapanırken, Feriha bu kez ona gerçekleri anlatmaya kararlıdır. Cansu'nun nişan fotoğrafı sayesinde yaşadığı zafer ise Emir'in apartmandan taşınma kararını öğrenmesi ile gölgelenir. Fotoğrafın Emir'in eline nasıl geçtiğini anlamaya çalışan Feriha'nın parçaları birleştirmesi zor olmaz. Feriha ve Seher karşı karşıya geldiklerinde yaşananlar ise kapıcı dairesini altüst eder. Sanem, Ünal'la geçirdiği gecenin ardından dikkatli adımlarla hedefine yürümeye başlar. Levent, kardeşini görme ısrarını sürdürürken Nevbahar'ın aldığı bir karar Sanem için de Levent için de sürpriz olacaktır. Feriha'nın Emir'le konuşma çabası karşılıklı bir sinir savaşına döner. Sonunda Emir'in patlaması, Feriha'ya ikisinin de unutamayacağı bir adım attırır. Gecenin karanlığı Emir ve Feriha'yı nereye sürükleyecektir?

çok sinir oluyorum bu ferihaya yaa...kızın sevdiği abisinden dayak yiyo..mimet yapma mimet yapma diyo sadece......
.engel olup başka bişey için geldi abi bize falan deyip dikkatini dağıtacağına...saçmalığa bak yaaa....bu dizi gerçekten deli ediyo insanı..şimdi bide birlikte olurlarsa hiç cazibesi kalmaz...o zamanda feriha kesin hamile kalır....offfff saçmaladılar iyice..

ooo kimler burdaymis kimler...
selam canim nasilsin nasil gidiyorrr...
ya zahmet olmazsa diziyi bana ozetliyebilirmisin esim yuzunden izleyemiyorum

hoşbuldum canımmm :) sinirliyim valla şu dizi yüzünden sen nasılsın
özetlemeye gerek yok ki canım hep aynı şeyler oluyor zaten emir ferihayı dinlemiyor feriha anlatmaya çalışıyor aynı devam ilerleme kaydedemediler bi
emir yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim dedi (teklif için) var mı daha ötesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…