Emir bence Feriha'nın boynuna eğildiği o sahnede Feriha'yı yanağından öpücek sadece.
Bana öyle geliyor..
Sonra yerden sabahlığını alıp giydiricek Feriha'ya..
veya orada bitrecek haftaya verecek o bölümü.ama banada öyle geliyor, o kadar fırsat geçti eline yapmak istese her türlü yapardı yani.
Evet çok fırsatı vardı.
Her türlü yapardı.
Ama yapmıcak büyük bir ihtimal benim dediğim gibi olucak.
Ama diziyi bu yöne çekmeleri çok iğrenç olmuş, ahlaki değer sınırından çıkmış.
Hoş eminim ki dizinin reytingleri bu bölümde tavan yapar.
Bizim milletimiz öpüşme, sevişme izlemeye meraklıdır.
Bkz: Aşk-ı Memnu..
dedikodulara göre mir ferihanın kulağına eğilip ben bu hayatta bir tek sana kıymam deyip yanağından öpecekmiş. bekleyek görek
bu saçmalığı kurtaramaz yine de. çok kötü bacım ya izlemeyek sinirlerimiz bozulmasın diyom yok ya gene izlerim...
dedikodulara göre mir ferihanın kulağına eğilip ben bu hayatta bir tek sana kıymam deyip yanağından öpecekmiş. bekleyek görek
Emir ferihanın kulağına -Ben hayatımda birtek sana kıyamam deyip yanağndan öpücekmiş ve bu bölümdn sonra dizinin gidişatı değişecekmiş...
Fragmanda Gördüğünüz şeye inanıp heryeri ateşe vermeyin değerli AFK hayranları. Biliyorum bu mesajı sayfanda paylaşıcaksın ona göre yazıyorum.
üyelerini sakinleştir hiç birşey göründüğü gibi değil ama dizinin gidişatı bu bölümden sonra değişecek sizleri değişik bir AFK bekliyor bu bölümden sonra.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?