Emir'in Yolu Show Tv

kızlar ben başlarda bu diziyi pek izlemiyordum da bi ara hande ferihanın içkisine ilaç atmıştı hatta o geceyi feriha emirin evinde geçirmişti galiba o zaman yatmamışlarmıydı

hayır canım yatma kalkma olayları olmadı henüz

ah be emir hemen yeni bi fragman izlemek istiyorum sinir oldum yaaaa ikiside bi doğru düzgün konuşamadılar aptal aptal iş yapıyorlar

vee bitti
hiç ama hiç beğenmedim bu bölümü sadece rızadan beklenmedik hareketler oldu o kısım güzeldi
azrayla emir konuşması neydi öyle kesin oda emire aşık
senaryo gittikçe saçmalaşıyor oldu olacak levent'in kardeşi de ferihaya aşık olsun abi kardeş paylaşamasınlar ferihayı kavga falan etsinler nevbahar da ferihayla konuşsun iki oğlumda seni seviyor en azından birine pas ver bari desin tuhaf bir kadın zaten (o mendil neydi öyle)

tamam reklam girdiyse bitti reklamdan sonra ayni seyi gosteriyorlar bi gidim ilerleme yok :

o belli birşey zaten bide bu dizinin kötü yanı da dediğin gibi fragmanlarını izle bölümü izlemesende olur hep son sahneyi koyuyorlar diğer bölüme fragman izliycem sadece

erkek değil mi hepsi aynı kardeş... emiri de bir kemiri de

emir farklıydı ama yastık koklamalar, merak etmeler falan ondan beklemezdim böyle birşey ama artık bekliyorum

gecelikle ortalarda dolaşırsa olacağı bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…