Emir'in Yolu Show Tv

bende iyiyimm iste ne olsun ayni dolanip duruoz...
evet hep ayni ilerliyor esimde diger diziyi izliyor aslinda bende ikisi arasinda kaliyorum ama ferihada hep ayni kesin su gecelikle ciktigi yerde biter dizi genelde oyle yapiorlar

bende iyiyimm iste ne olsun ayni dolanip duruoz...
evet hep ayni ilerliyor esimde diger diziyi izliyor aslinda bende ikisi arasinda kaliyorum ama ferihada hep ayni kesin su gecelikle ciktigi yerde biter dizi genelde oyle yapiorlar

evettt bıtecegı yerr burası bellı olduu... ıyıce sacmaladılarr.. reklamlarda gosterılenden baska bırsey yok.. sadec reklamı ızleyerek ne olacagını anlarız bundan sonra

e adam ne güzel seni istiyorum dedi daha ne arıyon feriha :)
ay bunların işi şeye benzedi bi ara tülin caner diye 2 salak vardı.. biri tamam deyince öteki küsüyodu öteki isteyince o küsüyodu :))
sinir oldum yine gece gece
buarada feriha bıyıkların çıkmış dudak kenarlarında acıyo diyemi almadın kuşum

bu ferihanın geceliği ne öyle ruju da bi tuhaf oldu,çok güldüm.gerçi seksi gecelik giyecek değildi de kısa olsaydı bari biraz

emir resmen kızın boynuna yumuldu hemen şoktayım emir yapmaz böyle birşey hemen gönderir diye umut etmiştim ben oysaki

evettt bıtecegı yerr burası bellı olduu... ıyıce sacmaladılarr.. reklamlarda gosterılenden baska bırsey yok.. sadec reklamı ızleyerek ne olacagını anlarız bundan sonra

aynen reklamlari izle diziyi izlemis kadar oluyorsun gidim gidim ilerliyorrr

umarım cok uzağa gıtmıstır seher hıc sevmıyorum o kızı gıcık kandırıyo mılletı hep bıde iftira attı ferihaya onun yuzunden bebeğim dustu dye sankı vardı da bebek

devamı haftaya ..bu iş olmıycak gibi bir his var içimde

kızlar ben başlarda bu diziyi pek izlemiyordum da bi ara hande ferihanın içkisine ilaç atmıştı hatta o geceyi feriha emirin evinde geçirmişti galiba o zaman yatmamışlarmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…