• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Emir bence Feriha'nın boynuna eğildiği o sahnede Feriha'yı yanağından öpücek sadece.
Bana öyle geliyor..
Sonra yerden sabahlığını alıp giydiricek Feriha'ya..

Emir bence Feriha'nın boynuna eğildiği o sahnede Feriha'yı yanağından öpücek sadece.
Bana öyle geliyor..
Sonra yerden sabahlığını alıp giydiricek Feriha'ya..

veya orada bitrecek haftaya verecek o bölümü.ama banada öyle geliyor, o kadar fırsat geçti eline yapmak istese her türlü yapardı yani.

veya orada bitrecek haftaya verecek o bölümü.ama banada öyle geliyor, o kadar fırsat geçti eline yapmak istese her türlü yapardı yani.

Evet çok fırsatı vardı.
Her türlü yapardı.
Ama yapmıcak büyük bir ihtimal benim dediğim gibi olucak.
Ama diziyi bu yöne çekmeleri çok iğrenç olmuş, ahlaki değer sınırından çıkmış.
Hoş eminim ki dizinin reytingleri bu bölümde tavan yapar.
Bizim milletimiz öpüşme, sevişme izlemeye meraklıdır.
Bkz: Aşk-ı Memnu..

Evet çok fırsatı vardı.
Her türlü yapardı.
Ama yapmıcak büyük bir ihtimal benim dediğim gibi olucak.
Ama diziyi bu yöne çekmeleri çok iğrenç olmuş, ahlaki değer sınırından çıkmış.
Hoş eminim ki dizinin reytingleri bu bölümde tavan yapar.
Bizim milletimiz öpüşme, sevişme izlemeye meraklıdır.
Bkz: Aşk-ı Memnu..

ve hayat devam ediyor o sahneleri gördüm ve ben izlemiyorum o diziyi nedir öyle herşeyi cinselliğe çekiyorlar.
hayat devam ediyor dizisi başladığı için şimdi 2 sırada bu dizi o yüzden bu hafta böyle bir şey yapılmış.

dedikodulara göre mir ferihanın kulağına eğilip ben bu hayatta bir tek sana kıymam deyip yanağından öpecekmiş. bekleyek görek:6:

Emir ferihanın kulağına -Ben hayatımda birtek sana kıyamam deyip yanağndan öpücekmiş ve bu bölümdn sonra dizinin gidişatı değişecekmiş...
Fragmanda Gördüğünüz şeye inanıp heryeri ateşe vermeyin değerli AFK hayranları. Biliyorum bu mesajı sayfanda paylaşıcaksın ona göre yazıyorum.
üyelerini sakinleştir hiç birşey göründüğü gibi değil ama dizinin gidişatı bu bölümden sonra değişecek sizleri değişik bir AFK bekliyor bu bölümden sonra.....

:30::30::30::30::30:

Emir ferihanın kulağına -Ben hayatımda birtek sana kıyamam deyip yanağndan öpücekmiş ve bu bölümdn sonra dizinin gidişatı değişecekmiş...
Fragmanda Gördüğünüz şeye inanıp heryeri ateşe vermeyin değerli AFK hayranları. Biliyorum bu mesajı sayfanda paylaşıcaksın ona göre yazıyorum.
üyelerini sakinleştir hiç birşey göründüğü gibi değil ama dizinin gidişatı bu bölümden sonra değişecek sizleri değişik bir AFK bekliyor bu bölümden sonra.....

:30::30::30::30::30:

ben de böyle düşünmüştüm.. ayrıca farklı heyecanlar olacak sanırım,çünkü aynı gün ve saatte hayat devam ediyorun konması bence izleyicisini de azalttı.

2nci fragmani daha yeni gördüm seher feriha beni merdivenlerden itti diyodu bebek yalanindan kurtulmak icin

emirde bizim basimiza gelen herseyi hakettik feriha diye bagriyodu ferinin arkasindan sadece buralari duydum sonunu yani :(

bu ne yaaa iki fegmanda birbirine zit.
senaristlermi degisti?
dizi farkli bi sekilmi alicak?.........bu diziyide kaybettik desenize. oldugu gibi devam etseydi olmazmiydi. hem nedir bu sürekli bi senarst degisikligi cok sacma. baslayan bitirsin iste cokmu zor yani. emirde bi öyle bi böyle fregmanlardan bisey anlasilmiyor. dizinin sonlarinda barisma sahneleri diger bölüme heyecan olsun diye bölüm basladimi kin nefret devam ediyor. bu hicte akillica degil bence senaristler cok yanlis yapiyorlar. böyle giderse dizi yere kapaklanicak.
dizimizden olucaz yaaaa.bi öyle bi böyle yapmayin. baristirin artik sunlarida yeni gelismeler olsun izleyelim. kavak yellerindeki gibi uzattikca uzatmasinlar

bu emir ve tripleri çok sıktı gerçketn..bide hala neden seherin ekmeğine yağ sürüyorlar yaa.delircem artık.hep kötüler kazanmak zorundamı.seher çıkınca dayanamıyorum kapatmak istiyorum kanal değiştiriyorum.

ilk fragman yine son sahne oluck öyle kalıcaz. zaten öpüşme sahneleri ve emirin evde olduğu sahneleri de fragman yapmışlardı. son sahnelerdi. amaaan baydı be. yok ben sadece seninle beraber olmak istiyordum diyo. heee ilk sezenda da o kadar fırsatın vardı da yaptın aman be yazmak bile saçma geliyor. bizden bi 5 kişiyi toplasan süper bir senaryo çıkarırdık bu ne be..

ay allahım bu ne şimdi ilk fragmanla hiç alakası yok olayın
ayyy bu emiri dövücen artık ne bu tripler havalar artis artis uyuz oldum bak şimdi
seher desen ayrı bi gıcık bide ferihaya bi güzel iftira attı gerçi doğru ortada bebek olmayınca birine iftirayı patlatması gerekiyordu

Back