canım sanmıyorum gıden olur sen gıdınce hem fotograf cekıp hem fıyat alırsın bızde hop atlarız en kısa zamanda
ah keşke hemen gidebilsem ancak 1 ay sonra gidebilirim sanırım ama gittiğimde muhakkak orayı bulup fiyatlarıyla sizinle paylaşıcam umarım annem abartmamıştır :))
selam kızlar,
23 nisan resmi tatili fırsat bilip eminönüne gidicem.
paşabahçeden misafirlik bardak set ve sarevden bornoz bakıcam.
laleli üniversite durağında inip aşağı inicem sanırım...
sarev kürkçü handa sanırım.
paşabahçe içinde yine aynı handa yada mercan yokuşunun tepesinde soldaki sokakta diye okudum..
sormamı istedikleriniz?
bu arada 20 nisandan istoç piyasasının nabzını ölçtüm :) misafirlik su takımlarımı kendim yapıcaktım. 12 kadeh, 12 meşrubat, 12 su bardağı ve 1 sürahi için ortalama 250 tl yi geçmiyor.. alıcı gibi pazarlıkta yapmadım yani.. eğer öyleyse alıcam paşabahçeden..(kesme bardak istiyorum )
ben de dolandım Eminönünde. Fiyatlar ve çeşit açısından insanı çıldırtır:) çok fazla şey varmış, kafam karıştı çeşitten.
Kürkçü Handa Aslıev'den sarev'in bornoz setini aldık. ayrıca paşabahçeden bardak takımı, pasta tabağı, vs aldık.
Ordan çıktık, English Home bakalım dedik ama malesef kapatmışlardı, geç kalmışız.
Sonra Eminönüne geri dönerken bir züccaciye gördüm, baktık. Korkmazın çaydanlık takımını ve gülsanın sahan setini aldık. Burdan aldıklarımı karttan çektirince indirim yapın falan demedim. Ama eve gelip de netten bir bakayım deyince çaydanlığı 15 tl civarı kazıkla aldığımı görmüş oldum.demek ki kart nakit ne olursa yapın bir şeyler demek lazımmış..
Bir de arkadaşlar paşabahçede 100tl yakın nakit aldım hiç indirim lafı ettirmediler. Bende de çok iş yok, öyle deli gibi pazarlık yapamam ama acaba benden mi kaynaklı, herkese mi öyleler? Yani mutfak grubunda pazarlık yapılmaz mı bu Eminönünde??
kızlar bende yardım rica edicem...
Eminönü aslıev çeyizden SAREV bornoz için son 200 TL fiyat aldım.. aşağıda linke bakarsanız eğer yorum bekliyorum.. alıcam ama acelemi ediyorum bilemedim....sareve bu kadar rakam çok değil dimi? model konusundada lütfen yardımcı olun...
Sarev Leaves Aile Bornoz Seti V2
ben de dün sarev bornoz aldım, bir değişiği bunun sanırım. 200 e verdiler. Aslıev çeyizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?