düğündaşım kırmızımın mesajını tekrarlıyorum. bende eminönünü hiç bilmiyorumm.. bize yardımm lütfen hanımlarr![]()
gel gidelim diyorumm hiç laf dinleme sen hiiiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğündaşım kırmızımın mesajını tekrarlıyorum. bende eminönünü hiç bilmiyorumm.. bize yardımm lütfen hanımlarr![]()
gel gidelim diyorumm hiç laf dinleme sen hiiiç![]()
gidelim tatlışım. kınaya daha zaman var diye acele etmiyorum ben. gidelim ayarlayalım bi gün
düğündaşım,
düğüne daha var dedin gelinlik bakmadık
kınaya var diyorsun bakmıyorsun
kız sende ki bu rahatlık nerden geliyor bacıııııımmm![]()
ayy dimi yaa gereksiz bi rahatlık var üzerimde şimdi fakettimyaa ben eve öncelik verdim bu aralar. bugün ev bakmaya gidicem. eşye da bakıyorum. ondan kaldı düğün işleri:26:
ama ev döşediğin için haklısın yavrucum ben nasılsa gidince alıcam esyalarımı bende o konuda rahatım mesela
ama en azından gelinliği hallet balım provası var buna göre sac begenmesi var ayakkabısı var varda var![]()
iki dakikada içimi kararttın tebriklerayy şu ev hallolsun kalanı inş olur. diktirmicem ya zaten gelinliği hazır alcam. ondan rahatım birazda
![]()
hazırı tam ölcülerine göre nerden bulcaksın ya oturmaz üstüne zaten dikilmeyle hazır arasında fark olcagını sanmıyorum valla :44:
bakk kızııımm döverim seniii içimi karartıp durma beeeehhen azından dikilme gibi uzun sürmez üzerinde oynama yapmak diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acepp :26::18:
ben ciddiyim toplaşıp gitmek konusunda hiçbir şeyi şuan olmayan biri olarak :)
eminönüne ayda en az 2 kere giden biri olarak tam olarak orayı bilmenize gerek yok..ne arıyorsunuz mesela ( havlu ) oradaki esnafa sorun ' havlucular nerde ) hemen size tarif ederler...tabak ,çanak hemen sorun sizi yönlendiriler, eminönün en büyük özelliğide bu bence...tavuklu pilavda yemeden dönmeyin :))))) iyi alışverişler
gecelik pijama bohça malzemeleriyle ilgilide bilgin var mı? haftasonu bohça için gideceğizde ?
Arkadaşlar süpersiniz ya neler neler yazmışsınız. Ben de yarın gideceğim annemle ve gerçekten bu bilgiler çok işime yarayacak. Önce Kürkçü hana gidip nevresim havlu örtü gibi tekstil ürünlerini halledicez sonra da Mercan yokuşuna geçip mutfağa dair herşeyi bulacağız diye anlıyorum doğru mudur? Ayrıca önerebileceğiniz yerler var mı? Mesela Sirkecinin ordaki üst geçitten sağa dönünce ilk sokakta baya bişey var dediler ama henüz gitmedim bilemiyorum.. Bu arada seyrekyagmur sen de bugün gidiyormuşsun tecrübelerini akşama takatin kalırsa bizimle paylaşmanı bekliyoruz :) Ben de yarınki turumuzdan sonra tüm tecrübelerimi paylaşacağım gerçekten gitmeye değer mi internet ve avmlere göre fiyat ve çeşitlilikte ne farklılıklar oluyor tüm detaylarıyla :)
Son demene gerek yok cnm ne takılırsa kafana sor :)
Ben yaklaşık 6-7 kere gittim hala da ara ara gıdıyorum eminönüne , sana tavsıyem bütün eksıklerını lıste yap . ama mesela mutfak ürünlerını ayrı banyo ayrı yatak odası ayrı olacak sekılde yaz .. Çünkü mutfak malzemelerı MERCAN yokuşunda , nevresim havlu bornoz setleri ise Kürkçü han da satılıyor , listen olursa pratik şekilde alabilirsin hemen ıstedıklerını..
Eksıklerın neler ? Söylersen eğer nereden uyguna alabılırsın yardımcı olmaya çalışırım![]()
Büşra ya süpersiinn![]()
Eksiklerim Bornoz, Nevresim, Yatak örtüsü, Havlu tarzı şeyler mutfak olayına en son girmeye karar verdim nişanlım askerden dönünce onla gider seçerimTekstil ürünleri Kürkçü hanında mı satılıyor tek ? Bir de tahtakale de ucuzmuş neler var acep orada :26:
Bu arada kendimi araştırmacı gazeteci hissettim![]()
Tekstil ürünü alıcaksan kürkçü han dışında bir yere gıtme derım gercekten fıyalar uygun cunku kurkcu hanın için sarev magazası varmıs dıye sorarsan eğer sarevın urunlerını stan bır dukkan var , bornoz havlu nevresım oradan cok uyguna alabılırsın , ben sarevın 280 tl ye satılan bornozunu 200 e aldım .. taç fln düşününuyordum ama kalıte olarak sarevı daha cok beğendim o yüzden sarev tercıh ettim.[/QUOTE
Teşekkür ederimm kocamann büşraa kürkçü hanında akşamlayacam artık anlaşılan![]()