bence toplanalım hep beraber gidelim :)
Ben neredeyse tüm çeyizimi eminönünden tamamladım , zaten İstanbul da oturanlar eminönünü bilirler, neredeyse her mağazasının ürünleri vardır..
Mercan yokuşu çeyiz alışverişi için en uygun şeylerin satıldığı bir yer..Mercan yokuşundan çıkarken sağ tarafda EVLEN mağazası var , bu mağaza da gelin yatak örtüleri , masa örtüleri ve nevresim bulabilirsiniz.. Kaliteli ürünler satıyorlar biraz fiyatlar yüksek gelebilir başta ama güzel pazarlık yapılıyor :)
Birde mercan yokuşunun tepesınde sağ tarafa değilde sol taraftaki sokağa girince 10 metre fln ileride Paşabahçe ürünlerini satan bir dükkan açıldı daha 2-3 ay oldu açilalı çok çok güzel ve farklı paşabahçe ürünlerini getiriyorlar bilginize
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Birşey daha sormak istiyorum Mercan yokuşu sanırım uygunmuş bir de kürkçü hanı bunlar birbirine yakın mı çok bilmiyorum eminönü nü çünkü :26:
Evet birbirlerine yakın zaten sorarak hareket edin hep sormaktan çekinmeyin eminönünde
Eğer mutfak malzemesi çok alıcaksan önce kürkçü hana gitmelisin, ardından mercan yokuşuna git çünkü mutfak malzemeleri çook ağır oluyor
Oo tamam o zaman sanırım 2 kere gidicem zaten iş başa düştü
Son birşey daha Ev tekstil çeyizi mercan yokuşunda mı ? Kürkçü hanında da varmı ?
Son demene gerek yok cnm ne takılırsa kafana sor :)
Ben yaklaşık 6-7 kere gittim hala da ara ara gıdıyorum eminönüne , sana tavsıyem bütün eksıklerını lıste yap . ama mesela mutfak ürünlerını ayrı banyo ayrı yatak odası ayrı olacak sekılde yaz .. Çünkü mutfak malzemelerı MERCAN yokuşunda , nevresim havlu bornoz setleri ise Kürkçü han da satılıyor , listen olursa pratik şekilde alabilirsin hemen ıstedıklerını..
Eksıklerın neler ? Söylersen eğer nereden uyguna alabılırsın yardımcı olmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?