Eminönü'nde Mutlaka Uğranması Gereken Yerler

cidcit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
296
2
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce gidip deneyimlemiş arkadaşlarla Eminönü'nde birçok çeyizlik eşya bulunabilecek hanlar, sokakları toplayalım ne dersiniz? Örneğin cam ürünleri bulabileceğimiz yerler nerededir? Mefruşatçılar nerdedir? Tabak çanak nereden alınır? Saklama kabı gibi daha plastik ağırlıklı ürüler için nereye gitmeli? Gitmişken nereye uğramadan dönmemek lazımdır? Toplayalım mı ne dersiniz?

süper bir konu olmuş hayırlı olsun. eminönünden nerden alışveriş yapılır diye bir konu vardı ama güncel bir konunun olması daha iii

benimde bir soru ekliyim... nişan alışverişi (bohça yapılacak) için eminönünde nereye ugramak gerekir?

Kızlar Kürkçü Han ın içinde SAREV mağazası var. Oradan bir nevresim takımı aldım pamuk saten..Normal mağazada 200 TL idi markafoni de falan 160 TL ama ben o mağazadan pazarlıkla 130 a aldım :) Haberiniz olsun...Sadece Sarevin ürünlerini de satmıyolar başka markalar da bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar şu eminönüne giden arkadaslar gıttıklerı magazaların fotograflarını koysa bırazda urunler cekseler ne olurdu ya anadolu yakasında oldugum ıcın ayda yılda bır gıdıyorum hatta gıtmıyorum dıyebılırım yanı nevar bıze cekseler

Aynen ya giden bilen arkadaşlar yerleri tarif etseler nerde ne ucuza bulunur söyleseler:) Cansınız can :)

Sarev'in ürünlerinin olduğu mağazayı tarif edebilirim. her eminönüne gidişimde uğrar muhakkak birşeyler alırım.
kürkçü hanı biliyorsunuzdur mutlaka en azından bilmeseniz de sorsanız orada herkes gösterir. Kürkçü hana girince sağdan devam edin yol sola doğru dönmeye başladığında ufak bir sokak var dar bir yol hatta üstte paşabahçe diye bir tabela da görürsünüz. oradan girip dümdüz devam edin. yol bitiminde solda ASLIEV isimli mağazayı göreceksiniz. Ya da kürkçü hana girince direk paşabahçeyi sorun :) paşabahçenin az ilerisinde bulunuyor bu mağaza zaten.

Bende misafir yemek takımına su ve meşrubat bardakları almak istiyorum takım olarak, sanırım eminönüne gitmekte fayda var.
Arkadaşım 1,5 yıl önce evlendiğinde çeyiz alışverişi için gitmiştik ama nereye gittik, neler aldık hiç hatırlamıyorum yaa.. :44:

Heyy bendee geldimm
Hemde Cuma günü izinliyim ve annemle eminönü ne kaçıcaz kalbim temiz sizi gördüm kızlarrr masrafları yapıp geliciğiz cümbür cemaat :92::92::92:
Tecrübeliler ve oraları bilenler 2 gün içinde yorumlarınızı bekliyorum bende ilk sırada kürkçü hanı var

Ben neredeyse tüm çeyizimi eminönünden tamamladım , zaten İstanbul da oturanlar eminönünü bilirler, neredeyse her mağazasının ürünleri vardır..

Mercan yokuşu çeyiz alışverişi için en uygun şeylerin satıldığı bir yer..Mercan yokuşundan çıkarken sağ tarafda EVLEN mağazası var , bu mağaza da gelin yatak örtüleri , masa örtüleri ve nevresim bulabilirsiniz.. Kaliteli ürünler satıyorlar biraz fiyatlar yüksek gelebilir başta ama güzel pazarlık yapılıyor :)

Birde mercan yokuşunun tepesınde sağ tarafa değilde sol taraftaki sokağa girince 10 metre fln ileride Paşabahçe ürünlerini satan bir dükkan açıldı daha 2-3 ay oldu açilalı çok çok güzel ve farklı paşabahçe ürünlerini getiriyorlar bilginize

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Birşey daha sormak istiyorum Mercan yokuşu sanırım uygunmuş bir de kürkçü hanı bunlar birbirine yakın mı çok bilmiyorum eminönü nü çünkü :26:

Evet birbirlerine yakın zaten sorarak hareket edin hep sormaktan çekinmeyin eminönünde

Eğer mutfak malzemesi çok alıcaksan önce kürkçü hana gitmelisin, ardından mercan yokuşuna git çünkü mutfak malzemeleri çook ağır oluyor

Oo tamam o zaman sanırım 2 kere gidicem zaten iş başa düştü

Son birşey daha Ev tekstil çeyizi mercan yokuşunda mı ? Kürkçü hanında da varmı ?

Oo tamam o zaman sanırım 2 kere gidicem zaten iş başa düştü

Son birşey daha Ev tekstil çeyizi mercan yokuşunda mı ? Kürkçü hanında da varmı ?

Son demene gerek yok cnm ne takılırsa kafana sor :)

Ben yaklaşık 6-7 kere gittim hala da ara ara gıdıyorum eminönüne , sana tavsıyem bütün eksıklerını lıste yap . ama mesela mutfak ürünlerını ayrı banyo ayrı yatak odası ayrı olacak sekılde yaz .. Çünkü mutfak malzemelerı MERCAN yokuşunda , nevresim havlu bornoz setleri ise Kürkçü han da satılıyor , listen olursa pratik şekilde alabilirsin hemen ıstedıklerını..

Eksıklerın neler ? Söylersen eğer nereden uyguna alabılırsın yardımcı olmaya çalışırım

gecelik pijama bohça malzemeleriyle ilgilide bilgin var mı? haftasonu bohça için gideceğizde ?

süper bir konu olmuş bende 20 21 inde ordayım o zamana kadar takipteyim kızlar uygun yerleri yazarsanız daha da bilinçli giderim :)

düğündaşım kırmızımın mesajını tekrarlıyorum. bende eminönünü hiç bilmiyorumm.. bize yardımm lütfen hanımlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…